Πατρεύς
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος


Τα άλλα ψώνια τα αφήνω εκτός ψυγείου και τα εκπαιδεύω να μπουν μόνα τους μέσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος


νομιζω οτι η σοδα ζαχαροπλαστικης και η μαγειρικη σοδα ειναι το ιδιο προιον και επισης δεν χρειαζεται ψυγειο .Δεν ξέρω. Πάντως κοίταξα στο ψυγείο και είδα ότι γράφει πάνω «σόδα ζαχαροπλαστικής». Μάλλον την μπέρδεψα με τη μαγειρική![]()
καπου αναμεσα στο 2ο με 3ο στρωμα μουχλας..Μπύρες!
Τα άλλα ψώνια τα αφήνω εκτός ψυγείου και τα εκπαιδεύω να μπουν μόνα τους μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος


Εκεί κόλλησες εσύ?Εξκιουζ μι αλλά η μαγειρική σόδα από πότε χρειάζεται ψυγείο;;;;;;;;![]()
Γιατί το αλεύρι χαλάει εκτός ψυγείου?
Γρήγοραααα









Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος


(Δεν περίμενα ότι θα εγείρω διαφωνία και σε αυτό το θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


Σου προτείνω να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς μαθαίνοντας πως να φτιάχνεις σπιτικό φύλλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος


Κοίτα οπου θέλει ο καθένας ελευθερος ειναι να το φυλλάξει δικό του ψυγείο του ειναι άλλωστεΘα σου απαντήσω. Το αλεύρι είναι χύμα και όχι συσκευασμένο. Και όταν μένει πολύ καιρό έξω, μπορεί να πιάσει κανένα ζωΰφιο...
(Δεν περίμενα ότι θα εγείρω διαφωνία και σε αυτό το θέμα)





Αλλα απλα ενημερωτικά να σου πω οτι στο ψυγειο φυλλαμε οτι χαλάει σε ζεστή θερμοκρασία ( γάλατα , τυριά) και οτι δεν θέλουμε να χασει την φρέσκια σύσταση του ( π.χ. τα αιθερια έλαια του κομμένου καφέ, για να συνεχίσει να ειναι φρέσκος για αρκετό διάστημα θέλει γυάλινο βάζο και ψυγειο).
Το αλέυρι εάν το βάλεις με την χάρτινη συσκευασία μέσα στο ψυγειο το ποιο πιθανό ειναι να απορροφήσει ολη την υγρασία και μαζί και τις μυρωδιές του ψυγειου.
Η γιαγια μου και η μάνα μου που αγοράζουν χύμα οχι μονο σταρένιο αλλα και καλαμποκάλευρο το βάζουνε σε μεγάλες γυάλινες τζάρες και το φυλλαν μαζί με τα μακαρόνια και το ρύζι στο ντουλάπι. Δηλαδή μαζί με αυτά που πρέπει να ειναι σε οσο γίνεται ποιο στεγνό μέρος και μακριά απο την υγρασία.

Αυτά!
Αντε εύχομαι καλά τσουρέκια και καλά ψωμιά!!!





Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος


Σ.σ.: Το ψωμί πάντως βγαίνει μια χαρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος


Μ'αυτά και μ'αυτά ξαφνικά έχω την διάθεση να φτιάξω κανα ελαιόψωμο!!!Δεν το βάζουμε με την χάρτινη συσκευασία καλέ. Σε μπολ το βάζουμε...
Σ.σ.: Το ψωμί πάντως βγαίνει μια χαρά![]()









Πάω στο σπίτι να ανατινάξω την κουζίνα!!




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka8armataki
Νεοφερμένο μέλος


-κρύο νερό
-χυμό φράουλα
-μερέντα
-λαχανικά
-φρούτα
-αραβικές πίτες
-μοτσαρέλα
-σαλάμι αέρος πικάντικο
-γάλα
-μουστάρδα
Νομίζω πως αυτά είναι τα βασικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


-χυμό φράουλα
Νομίζω πως αυτά είναι τα βασικά...
Ε βέβαια...γιατί αν δεν έχεις χυμό φράουλα που πας ορε σύντεκνε;;;;


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka8armataki
Νεοφερμένο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος


Υπάρχει χυμός φράουλα σκέτος;
Φυσικά και υπάρχειιιι!

--->Amitaaa

Και έχεις τόσα πράγματα συνέχεια στο ψυγείο σου!? Εγώ μόνο λεμόνια έχω σταντέ
Το καλό με το να ζεις με τους γονείς είναι αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος


Το καλό με το να ζεις με τους γονείς είναι αυτό.![]()
μπα και γω που δε ζω, το δικο μου εχει πιο πολλα απο το δικο τους αφου στελνουν τα λεφτα στο κοπροσκυλο τους που σπουδαζει στο καμπο.

ξεχαστε τα γεματα ψυγεια εν μεσω οικονομικης κρισης!
ον τοπικ: μουσταρδα, και στη καταψυξη κιμαδες και κοτοπουλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος


Προσοχή με την Αmita περιέχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης , συντηρητικών και χρωμάτων.
Καλύτερα να αγοράζεις φρέσκο χυμό φράουλας με ημερομ. λήξης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.