Τα τρία ζώδια που μας επηρεάζουν μετά από τον Ήλιο μας...

• Thread starter Thread starter Neraida
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
14/10/88 Μαρούσι, νομίζω 11μιση η ώρα...:hmm:

Θα κάνεις κάτι και για μένα;:worry:

Τα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Τοξότης (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Αιγοκερως (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 10ο Οίκο σου), και ο Ιχθείς (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 12ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Ζυγός - Αιγόκερως ( κοινωνικός, αρμονικός & φιλόδοξος, συγκρατημένος, ρεαλιστής, πρακτικός)

Η ψυχή σου είναι Τοξότης - Ιχθείς( αισιοδοξος, καλοπροαίρετος, ανεξάρτητος & ευαίσθητος, διαισθητικος)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
θέλω και εγώ

11 Νοεμβρίου 1980 1.40 π.μ.

και αν μπορείς και για τον γιο μου

8 Ιουλίου 2007 1.20 π.μ.

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σέλω κι εγώ... :redface:

10/3/89, 20.00 περίπου, Αθήνα

Τα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ταυρος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Παρθένος (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 6ο Οίκο σου), και ο Σκορπιός (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 8ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Ιχθείς - Παρθένος (ευαίσθητη, διαισθητικη & έξυπνη, πρακτική )

Η ψυχή σου είναι Ταύρος - Σκορπιός ( λογική, μεθοδικη, πρακτικη & συναισθηματική, καλη ψυχολογος, ευαίσθητη)

;)

Τελευταία επεξεργασία:
Kι εγώ σέλω :redface:

10/05/81, 20:00, Κέρκυρα :)

α ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Λέων (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Ζυγός (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 7ο Οίκο σου), και ο Αιγόκερως (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 10ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι
Ταύρος - Ζυγός (λογική, μεθοδικη, πρακτικη & κοινωνική, αρμονική )

Η ψυχή σου είναι Λέων - Αιγόκερως (εξωστρεφής, δημιουργική, καλόκαρδη & φιλόδοξη, συγκροτημένη, ρεαλίστρια, πρακτική)

;)

Τελευταία επεξεργασία:
α ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Λέων (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Ζυγός (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 7ο Οίκο σου), και ο Αιγόκερως (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 10ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι
Ταύρος - Ζυγός (λογική, μεθοδικη, πρακτικη & κοινωνική, αρμονική )

Η ψυχή σου είναι Λέων - Αιγόκερως (εξωστρεφής, δημιουργική, καλόκαρδη & φιλόδοξη, συγκροτημένη, ρεαλίστρια, πρακτική)

;)

λίγο το εξωστρεφής δεν μου κολλάει αλλά κατά τα αλλά μ'αρέσει :D:P

TY!!! :bigarmhug

αν δεν βαριέσαι γιατι σε ζαλίσαμε 24/01/85 Ρόδος 22:00

Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ιχθείς (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Λέων (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 5ο Οίκο σου), και ο Παρθένος (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 6ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Υδροχόος - Λέων
(φιλική, εξωστρεφής & δημιουργική, καλόκαρδη)

Η ψυχή σου είναι Ιχθείς - Παρθένος (ευαίσθητη, διαισθητική & φιλόδοξη, συγκροτημένη, ρεαλίστρια, πρακτική)

;)

Τελευταία επεξεργασία:
25 Απριλίου 1987 ώρα 06:45 και τόπος Αθήνα...
Για πειτε μου και εμενα να δούμε... τι είμαι! :D

Αυτα εγω δεν τα πιστευω κι απορω πως καθεστε και ασχολειστε...

13/10/1979 5:00 Θεσσαλονικη :whistle::whistle::whistle:

θέλω και εγώ

8 Ιουλίου 2007 1.20 π.μ.

Ευχαριστώ

Παιδακια, εσεις λειτερ...γιατι εχω και λιγο διαβασμα...Απλα σας μαζεψα..διοτι με το μπρος πισω στις σελιδες...ζαλιστηκα!:redface::P

Αυτα ειναι για Μπιλ και Φοιβη..που εξαφανιστηκαν:P

Τελευταία επεξεργασία:
Τα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ταυρος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Παρθένος (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 6ο Οίκο σου), και ο Σκορπιός (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 8ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Ιχθείς - Παρθένος (ευαίσθητη, διαισθητικη & έξυπνη, πρακτική )

Η ψυχή σου είναι Ταύρος - Σκορπιός ( λογική, μεθοδικη, πρακτικη & συναισθηματική, καλη ψυχολογος, ευαίσθητη)

;)

ωωωω ευχαριστώ Νεραϊδα! :bigarmhug

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Νεράιδα :) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι επιμένουν ότι είμαι αισιόδοξη ενώ δεν είμαι καθόλου :P Επίσης δεν καταλαβαίνω τι είναι το συνημμένο αρχείο που έβαλες. Κάτι για πλανήτες λέει αλλά δεν καταλαβαίνω... Μήπως είμαι χαζούλα; :redface: Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και πάλι :kissing:

25 Απριλίου 1987 ώρα 06:45 και τόπος Αθήνα...
Για πειτε μου και εμενα να δούμε... τι είμαι!
Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ιχθείς (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Κριός (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 1ο Οίκο σου), και ο Ιχθείς (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 12ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναιΤαύρος - Κριός
(λογική, μεθοδική, πρακτική & εξωστρεφής, δυναμική,αποφασιστική, δραστήρια, πρωτοπόρα)

Η ψυχή σου είναι Ιχθείς (ευαίσθητη, διαισθητική)

;)

Τελευταία επεξεργασία:
θέλω και εγώ

8 Ιουλίου 2007 1.20 π.μ.

Ευχαριστώ

Τόπο δεν ανεφερες.....αν σου ειναι ευκολο....προσθεσε και τον τοπο....θενκς!:)

Δεν πιστευεις...αλλα να μαθεις..θες!:P:P..Ουστττ!:P

Τωρα αυτο ειναι 5 το πρωι ή 5 το απογευμα?...Να μην κανω και τσαμπα δουλεια...Για πε μου....:)

Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Καρκίνος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί) και Ταύρος (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 2ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Ζυγός -Ταύρος ( κοινωνικός, αρμονικός & λογικός, μεθοδικος, πρακτικός)

Η ψυχή σου είναι Καρκίνος ( ευαίσθητος, συναισθηματικός με αγαπη προς την οικογενεια)

:)

Τελευταία επεξεργασία:
Τόπο δεν ανεφερες.....αν σου ειναι ευκολο....προσθεσε και τον τοπο....θενκς!:)
Αθήνα και οι 2 μας

θέλω και εγώ

8 Ιουλίου 2007 1.20 π.μ.

Ευχαριστώ

Για σενα:
Τα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Τοξότης (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), Διδυμοι (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 3ο Οίκο σου), και ο Καρκίνος (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 4ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Σκορπιός - Διδυμοι (
συναισθηματική, καλη ψυχολογος, ευαίσθητη & επικοινωνιακή, ευέλικτη)

Η ψυχή σου είναι Τοξοτης - Καρκίνος ( αισιόδοξη, καλοπροαίρετη, ανεξαρτητη & ευαίσθητη, συναισθηματική με αγάπη προς την οικογένεια)

Για το γιο σου:
Τα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Κριός (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Καρκίνος (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 4ο Οίκο σου), και ο Κριός (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 1ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Καρκίνος - Κριός (
ευαίσθητος, συναισθηματικός με αγάπη προς την οικογένεια & εξωστρεφής, δυναμικός, πρωτοπορος, δραστήριος, αποφασιστικός)
Η ψυχή σου είναι Κριός - Καρκίνος (ευαίσθητος, συναισθηματικός με αγάπη προς την οικογένεια & εξωστρεφής, δυναμικός, πρωτοπορος, δραστήριος, αποφασιστικός)

Τελευταία επεξεργασία:
Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ιχθείς (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Λέων (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 5ο Οίκο σου), και ο Παρθένος (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 6ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Υδροχόος - Λέων
(φιλική, εξωστρεφής & δημιουργική, καλόκαρδη)

Η ψυχή σου είναι Ιχθείς - Παρθένος (ευαίσθητη, διαισθητική & φιλόδοξη, συγκροτημένη, ρεαλίστρια, πρακτική)

;)
ευχαριστώ πολύ Νeraidoyla :D

Να ζητήσω και τα δικά μου ???

26/09/1982, Αθήνα, 18:50 ή 19:00

Ευχαριστώ πολύ :D

Ευχαριστώ πολύ

Να ζητήσω και τα δικά μου ???

26/09/1982, Αθήνα, 18:50 ή 19:00

Ευχαριστώ πολύ :D

Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Αιγόκερως (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), και ο Υδροχόος (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 11ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Ζυγός
(κοινωνική και αρμονική)

Η ψυχή σου είναι Αιγόκερως - Υδροχόος(φιλόδοξη, συγκροτημένη, ρεαλίστρια, πρακτική & εξωστρεφής, φιλική)

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back