Τα τρία ζώδια που μας επηρεάζουν μετά από τον Ήλιο μας...

Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Λέων (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Ταύρος(ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 2ο Οίκο σου), και ο Σκορπιός (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 8ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Υδροχόος - Ταύρος
ξωστρεφής, φιλική & λογική, μεθοδική, πρακτική)

Η ψυχή σου είναι Λέων - Σκορπιός(εξωστρεφής, δημιουργική, καλόκαρδη & συναισθηματική, καλή ψυχολόγος, ευαίσθητη)

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ευχαριστω πολυ νεραιδουλα :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεραιδούλα όποτε μπορείς πες μου κι εμένα!
Γεννήθηκα 15 Ιουνίου 1987 Ωρα:23:30 (το βράδυ) στον Πειραιά.

20-04-1979,γυρω στις 23.00 με 00.00 τη νυχτα

Α!Στην Κερκυρα!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Νεραιδούλα όποτε μπορείς πες μου κι εμένα!
Γεννήθηκα 15 Ιουνίου 1987 Ωρα:23:30 (το βράδυ) στον Πειραιά.

Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Υδροχόος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Λέων (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 5ο Οίκο σου), και ο Κριός (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 1ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Δίδυμοι - Λέων (επικοινωνιακή, ευέλικτη & εξωστρεφής, δημιουργική, καλόκαρδη)

Η ψυχή σου είναι Υδοχόος - Κριός (εξωστρεφής, φιλική & δυναμική, αποφασιστική, πρωτοπόρα, δραστήρια)

Τελευταία επεξεργασία:
20-04-1979,γυρω στις 23.00 με 00.00 τη νυχτα

Α!Στην Κερκυρα!

Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Υδροχόος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Παρθένος (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 6ο Οίκο σου), και ο Δίδυμοι (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 3ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Ταύρος - Παρθένος ( Λογική, μεθοδική & έξυπνη, πρακτική)

Η ψυχή σου είναι Υδροχόος - Δίδυμοι (εξωστρεφής, φιλική & επικοινωνιακή, ευέλικτη)

Τελευταία επεξεργασία:
Tα ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Υδροχόος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Λέων (ο Ήλιος σου «πέφτει» στον 5ο Οίκο σου), και ο Κριός (η Σελήνη σου "πέφτει" στον 1ο Οίκο σου)

Η προσωπικότητά σου είναι Δίδυμοι - Λέων (επικοινωνιακή, ευέλικτη & εξωστρεφής, δημιουργική, καλόκαρδη)

Η ψυχή σου είναι Υδοχόος - Κριός (εξωστρεφής, φιλική & δυναμική, αποφασιστική, πρωτοπόρα, δραστήρια)

Eυχαριστώ!!!:D

Για να καταλάβω όταν λέτε επηρεάζουν τι εννοείτε?:hmm:

Διαβασε το πρωτο ποστ.....:P
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=174139&postcount=1

Ναι το διάβασα αλλά δε λέει πώς μας επηρέαζουν?Σε ποιους τομείς?

πφφφ..μιλαει για προσωπικοτητα και εσωτερικο κοσμο (ψυχη)..... το λεει στις απαντησεις που δινω..

Οκ.Αν και υπάρχουν άλλοι 1000 παράγοντες πολύ πιο σημαντικοί που επηρεάζουν την προσωπικότητα.;)

Μωρε τι μας λες...?!:eek:
Και δεν το φανταζομουν....διολου ως διολου!

Δεν είπα τίποτα απλώς μια παρατήρηση έκανα.:)

Και εγω....μην ανησυχεις....;)
Αλλα να μη βγαινουμε οφφ....κριμα ειναι...ξερουμε που θα καταληξουν τα ποστ αυτα!:)

11/7/1981 01:15 ΑΘΗΝΑ

νεραιδα, για τους οικους μου δε γνωριζω, γνωριζω ομως πως εχω σεληνη, ηλιο, πλουτωνα, αφροδιτη και αρη στο σκορπιο!:redface:
μαλιστα τα δυο τελευταια τετραγωνιζουν κι αυτο αποσο γνωριζω αστρολογικα δεν ειναι θετικο, παρολαυτα η αστρολογια λειτουργει ως αυτογνωσια οποτε δε μασαω.;)
αν παρακολουθεις το θεμα θα με ενδιεφερε να μαθω παραπανω(αν και καποτε μου χαν κανει την γενεθλια αναλυση μου) κι ετσι θα σου στειλω στοιχεια σε πμ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

neraidoulaaaaaaaaaa θελω και γω οποτε εχεις χρονο!

17 ιουλιου 1990, 13.20 αθηνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ και εγώ τέλω...:D:D... 7 Μαρτίου 1992, 09.45 Αθήνα
:clapping::clapping:

9 Απριλιου 1984 Αθηνα 14.30...

:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back