adespoto
Περιβόητο μέλος
6 σεπτέμβρη 1985, Αθήνα, 12 το μεσημέρι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Κι εγώ θέλω
6 σεπτέμβρη 1985, Αθήνα, 12 το μεσημέρι
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Διδυμοι (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Υδροχόος (ο Ήλιος σου «πέφτει» Ενδέκατο Οίκο σου) και ο Σκορπιός (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Όγδοο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Παρθενος - Υδροχόος ( εξυπνη και πρακτικη, εξωστρεφής και φιλική)
Η ψυχή σου είναι Δίδυμοι - Σκορπιός (φιλική, επικοινωνιακη, αυναισθηματική και καλός ψυχολόγος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
πες μου και μενα! 22 μαϊου 1984 ,θεσσαλονικη, 8:30 περιπου το πρωι
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Υδροχόος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), και ο Τοξότης (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Ένατο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Δίδυμοι ( ευέλικτος & επικοινωνιακός)
Η ψυχή σου είναι Υδροχόος - Τοξότης (εξωστρεφής και φιλικός, αισιοδοξος, καλοπροαίρετος με μια διαθεση περιπέτειας)
underwater
Περιβόητο μέλος
15/05/1981, ώρα 01:00 στην Αθήνα.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Υδροχόος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Ζυγός (ο Ήλιος σου «πέφτει» Έβδομο Οίκο σου & η Σελήνη σου «πέφτει» στον Έβδομο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου και Η ψυχή σουείναι Υδροχόος - Ζυγός (κοινωνικη & αρμονικη,εξωστρεφης & φιλική)
Ευχαριστώ πολύ!
Neraida
Επιφανές μέλος
Κι εγώ θέλω! Στο πηγάδι κατούρησα;
15/05/1981, ώρα 01:00 στην Αθήνα.
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ζυγός (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Καρκίνος (ο Ήλιος σου «πέφτει» Τέταρτο Οίκο σου) και ο Τοξότης (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Ένατο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Ταυρος - Καρκίνος ( λογική,μεθοδικη, ευαίσθητη και συναισθηματικη )
Η ψυχή σου είναι Ζυγός - Τοξότης (κοινωνικη, σε χαρακτηριζει η αρμονια, αισιοδοξη, καλοπροαιρετη με μιαδιαθεση για περιπατεια)
underwater
Περιβόητο μέλος
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ζυγός (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Καρκίνος (ο Ήλιος σου «πέφτει» Τέταρτο Οίκο σου) και ο Τοξότης (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Ένατο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Ταυρος - Καρκίνος ( λογική,μεθοδικη, ευαίσθητη και συναισθηματικη )
Η ψυχή σου είναι Ζυγός - Τοξότης (κοινωνικη, σε χαρακτηριζει η αρμονια, αισιοδοξη, καλοπροαιρετη με μιαδιαθεση για περιπατεια)
Ευχαριστώ!
Όντως ισχύουν αυτά.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
21 Σεπτεμβρίου 1983
03:15 Αθήνα
Hmm...ιιιιιιιι θέλω κι εγώ
27-12-1970, 11:05 πμ Αθήνα
Νομίζω ότι έχω Σελήνη στον Σκορπιό
Κι εσύ Αιγόκερως με τη Σελήνη στον Σκορπιό, ε;
Παρά τρίχα να είχαμε και ίδιο ωροσκόπο...
Να υποθέσω πως κι εσύ βιώνεις όλα σου τα συναισθήματα μεγεθυμένα και υπερβολικά...;
Θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα τί σημαίνει να έχεις:
Ωρσκόπος: Υδροχόος (Συνεπώς 12ος οίκος στον Αιγόκαιρω)
Ήλιο: Αιγόκερως
Σελήνη: Σκορπιός
(4/1/78 / Αθήνα / 09:35)
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά ένα πολύ ωραίο site που το συμβουλεύομαι που και που (είναι και το μόνο), είναι το www.anew.gr.
Giovanna
Επιφανές μέλος
14.04.1983
Μαρούσι Αττικής
10.00-10.30 το πρωι!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
θέλω κι εγώωωω
21 Σεπτεμβρίου 1983
03:15 Αθήνα
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Σκορπιός (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Δίδυμοι (ο Ήλιος σου «πέφτει» Τρίτο Οίκο σου) και ο Λέων (η Σελήνη σου «πέφτει» στονΠέμπτο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Παρθένος - Διδυμοι( έξυπνη και πρακτική, επικοινωνιακη και ευελικτη)
Η ψυχή σου είναι Σκορπιος - Λέων (συναισθηματικη, ευαισθητη,εξωστρεφης & καλόκαρδη)
Neraida
Επιφανές μέλος
Hmm...
Να υποθέσω πως κι εσύ βιώνεις όλα σου τα συναισθήματα μεγεθυμένα και υπερβολικά...;
Θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα τί σημαίνει να έχεις:
Ωρσκόπος: Υδροχόος (Συνεπώς 12ος οίκος στον Αιγόκαιρω)
Ήλιο: Αιγόκερως
Σελήνη: Σκορπιός
(4/1/78 / Αθήνα / 09:35)
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά ένα πολύ ωραίο site που το συμβουλεύομαι που και που (είναι και το μόνο), είναι το www.anew.gr.
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Σκορπιος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Ιχθεις (ο Ήλιος σου «πέφτει» Δωδέκατο Οίκο σου) και ο Τοξότης (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Ένατο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Αιγοκερως - Ιχθεις (φιλοδοξη, συγκροτημενη, ρεαλιστρια, ευαισθητη και διασθητικη)
Η ψυχή σου είναι Σκορπιος - Τοξότης (συναισθηματικη,ευαισθητη, αισιοδοξη, καλοπροαιρετη, με μια διαθεση για περιπατεια)
Neraida
Επιφανές μέλος
κι εγωωωωωωω!!!!!!
14.04.1983
Μαρούσι Αττικής
10.00-10.30 το πρωι!
Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Ταυρος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Υδροχόος (ο Ήλιος σου «πέφτει» Ενδέκατο Οίκο σου) και ο Ιχθείς (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Δωδέκατο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Κριος - Υδροχόος ( εξωστρεφης, δυναμικη, δραστηρια, αποφασιστικη και φιλικη )
Η ψυχή σου είναι Ταυρος - Ιχθεις (λογική και μεθοδικη, ευαισθητη και διαισθητικη)
Σε όλα μέσα εκτός από το φιλόδοξη... Γιατί ρε γμτ;Τα τρία ζώδια που σε επηρεάζουν είναι Σκορπιος (βρίσκεται η Σελήνη σου εκεί), ο Ιχθεις (ο Ήλιος σου «πέφτει» Δωδέκατο Οίκο σου) και ο Τοξότης (η Σελήνη σου «πέφτει» στον Ένατο Οίκο σου).
Η προσωπικότητά σου είναι Αιγοκερως - Ιχθεις (φιλοδοξη, συγκροτημενη, ρεαλιστρια, ευαισθητη και διασθητικη)
Η ψυχή σου είναι Σκορπιος - Τοξότης (συναισθηματικη,ευαισθητη, αισιοδοξη, καλοπροαιρετη, με μια διαθεση για περιπατεια)
Να 'σαι καλά βρε Νεραϊδούλα...
girlio_4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ θέλω!
15/06/1982
Αθήνα
11:45 το μεσημέρι...
Περιμένω με αγωνία!
Maggie
Περιβόητο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Hmm...
οοοοοοουυυυψ άργησα να το δω δέκα μερούλες αυτό.. σορρυ
τελικά όχι (απ ότι λέει η Νεράιδα, έχω στον Τοξότη την Σελήνη μου ) αλλά.....
για κάποιον άλλον (ανεξήγητο?? ) λόγο, ΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ μου τα συναισθήματα τα βιώνω μεγεθυμένα και υπερβολικά
Κάποτε μου είχαν πει ότι αυτό οφείλετε στο ότι με βάση την αριθμολογία (τα μπλέξαμε τα μπουτια μας τώρα στάνταρ ) είμαι ένα 11άρι και ότι συνεπάγεται αυτό
Cancerman
Δραστήριο μέλος
16 05 1988
Μαρουσι
Ωρα 12:01 μ.μ.
let's see...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.