1. Να δείχνεις το ενδιαφερον σου.
2. Να δειχνεις την αγάπη σου.
3. Να δειχνεις πόσο ερωτευμενος εισαι.
4. Να αφηνεις ενα σημειωμα με λογια αγαπης.
5. Να ερωτοτροπεις με το μυαλο του χωρις ορια.
6. Να ζεις την συγκεκριμενη γιορτη καθε μερα, οχι μονο για τον Λεων αλλα για ολα τα ζωδια (ανθρωπους).
Αρχικά, σ' ευχαριστώ πολύ για τα πόιντ σου. Ελπίζω να μη σε πειράζει που τα στοίχησα ταξινόμημένα ανά (στάδιο/επίπεδο). Με βοήθησε ιδιαίτερα αυτή η «ενέργεια» στη σύνταξη του μηνύματος μου.
Υποθέτουμε ότι:
• το 1ο είναι το αρχικό, το πιο βασικό, το κυριότερο και το πιο δύσκολο (αξίζω ή όχι την προσοχή του άλλου, προκειμένου ν' ασχοληθεί μαζί μου).
• το 2ο που είναι η συνεπαγωγή του 1ου (ανάπτυξη ενδιαφέροντος, έκφραση συναισθημάτων συμπάθειας, δημιουργία φιλικής σχέσης).
Σημείωση: Μεταξύ του 2ου και του 3ου υπάρχει ένα ορόσημο που διακρίνει τη φιλία απ' τον έρωτα. Οπότε κάποιος είτε παραμένει στη φιλία είτε παραπέμπει στον έρωτα.
• το 3ο που είναι κάτι προχωρημένο και διαφορετικό σε αντίθεση με το προηγούμενο (καλλιέργεια ερωτικών συναισθημάτων, έντονη επιθυμία για (σαρκική) έλξη, ερωτική πράξη).
• το 4ο και το 5ο είναι η διατήρηση αλλά κυρίως η εξέλιξη του 3ου.
• το 6ο εντάξει, είναι ότι πιο αξιολάτρευτο μπορεί κανείς να κάνει.
Αλλά αγαπητή συμφορουμίτρια, εδώ ασχολούμαστε με άστατους που εκμεταλλεύονται τους άλλους, παίζοντας με τη σειρά της λίστας, κάνοντας πισωγυρίσματα.
Και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, όταν τέτοιοι ανθρώποι μας τυχαίνουν (ή τους μαγνητίζουμε) στη ζωή.
(Αν περιμενεις γιορτες τοτε χεσε μεσα οπως λενε και στο νησι μου)
Σωστά λένε.