Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
16-01-22
16:58
Τί γαϊδούρι που είμαι...Fixed!
Γυναίκα Καρκίνος...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
16-01-22
17:03
Γυναικα Υδροχόος προς τιμήν της λοιπόν
Επειδή την αγαπάμε και επειδή μας έβαλε ωραία κειμενακια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-01-22
17:07
Μια χαρα σταθερές ειναι οι Υδροχόοι. Τα κωλόψαρα το δίνουν σαν καρβέλι δεξια κι αριστερά.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
16-01-22
17:11
Ωραίες οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.
Βάλ'τε τώρα και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου (εδώ σας θέλω!)
Ήδη ο @Valder έκανε την αρχή.
Βάλ'τε τώρα και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου (εδώ σας θέλω!)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-01-22
17:14
Θα ρθουν κι άλλα. Έχει να πέσει πυρηνικό με mirv (ομπρέλα απο πολλές πυρηνικές που βαράει από τροχιά).Ωραίες οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.
Βάλ'τε τώρα και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου (εδώ σας θέλω!)View attachment 93478
Θα γινει γλέντι, κατσε και θα δεις.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,886 μηνύματα.
16-01-22
17:15
Οι παρθένοι αν δεν περάσει το δικό τους ή βάζουν τα κλάματα ή προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να στη φέρουν.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
16-01-22
17:15
Ευχαριστώ πάρα πολύ !!Γυναικα Υδροχόος προς τιμήν της λοιπόν
Επειδή την αγαπάμε και επειδή μας έβαλε ωραία κειμενακια
View attachment 93474View attachment 93475View attachment 93476View attachment 93477
Ένα σας έδωσα, δέκα μου δίνετε...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
16-01-22
17:20
Όχι κι έτσι μωρέ. Απλώς είναι ισχυρογνώμονεςΟι παρθένοι αν δεν περάσει το δικό τους ή βάζουν τα κλάματα ή προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να στη φέρουν.
και πεισματάρηδες σα μουλάρια.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,886 μηνύματα.
16-01-22
17:21
Η εμπειρία μου αυτό μου έχει δείξει.Όχι κι έτσι μωρέ. Απλώς είναι ισχυρογνώμονες
και πεισματάρηδες σα μουλάρια.
Αα μιλάω για θηλυκές
16-01-22
17:23
Ναι, γιατί οι αρσενικοί πάνε πίσω.Η εμπειρία μου αυτό μου έχει δείξει.
Αα μιλάω για θηλυκές
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
16-01-22
17:23
Οκ, αναφερόμουν σε αρσενικούς. Οι θηλυκές είναι από πρακτικές έως συμφεροντολόγες.Η εμπειρία μου αυτό μου έχει δείξει.
Αα μιλάω για θηλυκές
16-01-22
17:25
Η παρακάτω αξιολόγηση αντιπροσωπεύει εμένα, δε ξέρω για την Pak.
X (better unnoticed)ΛΕΩΝ
-Οι Λέοντες θέλουν να τραβάνε την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο.
X (I ain't a bully)-Το σπίτι ενός λιονταριού είναι το κάστρο του και το κουμαντάρει καταπιέζοντας; όλη την υπόλοιπη οικογένεια.
X (more like giving the middle finger)–Οι Λέοντες φιλάνε; τον καθρέφτη τους, όταν δεν τους βλέπει κανείς.
X (Me? I'm as thick as a brick to mount the ladder of success)-Για τον Λέοντα, επαγγελματική επιτυχία σημαίνει ο τίτλος κάποιου σε μια εταιρία να είναι τόσο μακρύς, που να μη χωράει στην επαγγελματική κάρτα του.
✓✓✓... (Heartfelt words)-Όταν ο Λέων αρχίζει να αφηγείται τα παραφουσκωμένα ερωτικά του κατορθώματα, όλοι εύχονται να τον φάει ένας κροκόδειλος να ησυχάσουν επιτέλους.
X (as cool as, if not cooler than, a cucumber)-Ο θυμός του Λέοντα είναι σαν τις ηλιακές εκλάμψεις. Τινάζονται ξαφνικά σε μήκος χιλιομέτρων και έπειτα χάνονται.
✓ (wouldn't consider me an exemplifier of good deeds)-Ο Λέων θα σπεύσει να βοηθήσει συγγενείς και φίλους σε περίπτωση ανάγκης.Αλλά ακόμα πιο γρήγορα θα διαδώσει περήφανος την καλή του πράξη.
X (rather “everything” controls me more than i do them)-Ο Λέων θέλει να ελέγχει τα πάντα; Αν είναι κι άλλοι στο ασανσέρ, θα σταθεί κοντά στην πόρτα και θα πατάει τα κουμπιά. Στο μανάβικο, κάνει υποδείξεις στον υπάλληλο πώς να βάλει τις ντομάτες στη σακούλα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
16-01-22
17:27
Α! Κι εσένα σου αξίζει μια @Valder;- απάντηση, για το πόσο νόημα απέκτησε η ύπαρξή του, ύστερα από αυτή την πληροφορία.Η παρακάτω αξιολόγηση αντιπροσωπεύει εμένα, δε ξέρω για την Pak.
X (better unnoticed)
X (I ain't a bully)
X (more like giving the middle finger)
X (Me? I'm as thick as a brick to mount the ladder of success)
✓✓✓... (Heartfelt words)
X (as cool as, if not cooler than, a cucumber)
✓ (wouldn't consider me an exemplifier of good deeds)
X (rather “everything” controls me more than i do them)
16-01-22
17:28
Δηλαδή;Α! Κι εσένα σου αξίζει μια @Valder;- απάντηση, για το πόσο νόημα απέκτησε η ύπαρξή του, ύστερα από αυτή την πληροφορία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-01-22
17:28
Μην αγχώνεσαι, ξέρω εγω.Η παρακάτω αξιολόγηση αντιπροσωπεύει εμένα, δε ξέρω για την Pak.
Soon (TM)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
16-01-22
17:31
Δηλαδή, σκρολ μπακ για να δεις τι απάντηση πήρα εγώ σε ανάλογο πόστ.Δηλαδή;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-01-22
17:32
Αθώε μου νεανία.Δηλαδή;
16-01-22
17:33
Έτσι είναι και στη φιλία τους τα καρκινάκια.
Είναι ερωτάκια.
16-01-22
17:34
He wouldn't bother lower himself to my level to speak my language.Δηλαδή, σκρολ μπακ για να δεις τι απάντηση πήρα εγώ σε ανάλογο πόστ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-01-22
17:36
Αυτός είναι σωστός υπήκοος της Αυτοκρατορίας. ΔΩΣΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.He wouldn't bother lower himself to my level to speak my language.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.