Οι Ζυγοί δεν θυμώνουν. Πάρα πολύ δύσκολα...Για να εξαγριώσεις Ζυγό, πρέπει να κάνεις κάτι που θα τον θίξει. Κάτι, πραγματικά, κακό. Σύμβολό τους είναι η ζυγαριά...Πριν φτάσουν να θυμώσουν, έχουν ζυγίσει πολύ τα πράγματα, μέσα τους...
Οι Τοξότες...είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ακριβώς !!! Τα παιδιά των λουλουδιών. Δεν ξέρεις πότε μιλάνε σοβαρά και πότε όχι. Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Συνεχώς στην πλάκα και στο χαλαρά...
Άσε κι αυτοί μακριά...
Κανένας δεν θα μείνει σήμερα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2022
Κοίταξε...από Σκορπιό άντρα έχω πείρα. Και μάλιστα πολυετή...Είναι κτητικοί. Άκρως εκδικητικοί (με σιωπές, που για εμάς - Υδροχόους - δεν υπάρχει χειρότερο...) και χειριστικοί. Οι Σκορπιοί δεν τα πάνε καλά με τους Υδροχόους. Έτσι λένε, και θεωρώ ότι είναι αλήθεια. Ο Σκορπιός θέλει να σε ελέγχει, να ξέρει ότι είσαι δικός του/δική του, κτήμα του ένα πράγμα. Προστατεύει ό,τι του ανήκει. Ο Υδροχόος (όπως και ο Ζυγός...) θέλει ελευθερία. Δεν μπορεί το πνίξιμο. Θέλει αέρα ν΄ ανασάνει. Γι΄ αυτό οι σχέσεις αυτές Σκορπιού - Υδροχόου, δεν κρατάνε για πάντα. Νόμιζα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο (και ίσως και να μην ισχύει, τελικά...), αλλά εμένα μου συνέβη...
Οι Ταύροι είναι καλοί. Καλύτεροι από τους Σκορπιούς. Αυτή την εικόνα έχω...