Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,421 μηνύματα σε 105,450 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 274 άτομα.
Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε.
Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα.
Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα.
Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα.
Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε.
Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα.
Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα.
Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα.
Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"...
Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)...
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.