EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13,941 μηνύματα.

13-01-22

13:49
του?Μονάδα μέτρησης...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-01-22

13:49
Ηλεκτρισμού...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13,941 μηνύματα.

13-01-22

13:50
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηλεκτρισμού...

Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

13:52
Εντάξει, μέσω παράκαμψης Ηγουμενίτσας πήγα, βήμα - βήμα, αλλά το βρήκαμε, τελικά...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()

Σ΄ ευχαριστώ πολύ...

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

13:54
Μεσω ρωμης ναιΕντάξει, μέσω παράκαμψης Ηγουμενίτσας πήγα, βήμα - βήμα, αλλά το βρήκαμε, τελικά...
Σ΄ ευχαριστώ πολύ...![]()

ευχαριστω κι εγω

Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

13:55
Πήγαινα με σταθερά και αργά βήματα...Μεσω ρωμης ναιπες αν θες ομαδα λεξεων οποτε εισαι free
ευχαριστω κι εγω![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

13:59
Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

14:00
Meeting ;
Παίζουν και ξένες λεξούλες ; Ενημερωτικά ρωτώ...
Παίζουν και ξένες λεξούλες ; Ενημερωτικά ρωτώ...

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

14:03
οχι ελληνικη ειναι η λεξη σημαινει ιδιοτητα προσωπουMeeting ;
Παίζουν και ξένες λεξούλες ; Ενημερωτικά ρωτώ...![]()

Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

14:05
Βοήθησες...και θα φωνάζει πάλι !!!οχι ελληνικη ειναι η λεξη σημαινει ιδιοτητα προσωπου![]()

Απ΄ την άλλη...πολλές μπορεί να είναι οι ιδιότητες ενός προσώπου...
Διευθυντής, ας πούμε...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

14:05
θα πω οτι η λεξη ειναι μαζι με αλλη μια στη χαρακτηριστικη ταινια της Καρεζη
μιας και λειπει το αφεντικο

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
το βρηκες χωρις καν βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βοήθησες...και θα φωνάζει πάλι !!!
Απ΄ την άλλη...πολλές μπορεί να είναι οι ιδιότητες ενός προσώπου...
Διευθυντής, ας πούμε...

Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

14:06
Δεσποινίς Διευθυντής ;;; 

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

14:06
ηθελα να κανουμε ενα κουιζ με ταινιες να βρισκουμε ταινιες ελληνικες η ξενες,τι λες?

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεσποινίς Διευθυντής ;;;![]()

Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

14:10
Εντάξει...κι ένα ούγκανο θα το έβρισκε !!!το βρηκες χωρις καν βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Δεν ξέρω αν την θέλω, τη νίκη ετούτη...θα μας φωνάξει !!!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ, πάντως !!!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

14:10
ελα μην αυτομειωνεσαι μια χαρα τα πας στο παιχνιδι!Εντάξει...κι ένα ούγκανο θα το έβρισκε !!!
Δεν ξέρω αν την θέλω, τη νίκη ετούτη...θα μας φωνάξει !!!
Σ΄ ευχαριστώ πολύ, πάντως !!!![]()

Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

14:11
Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω ανέβει επίπεδο...ελα μην αυτομειωνεσαι μια χαρα τα πας στο παιχνιδι!![]()
![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

14:13
ελα το εκανα για ελα να δουμε για ταινιεςΝαι, η αλήθεια είναι ότι έχω ανέβει επίπεδο...
![]()

Κουιζ με ταινιες.
Ξεκινουμε ενα παιχνιδι οπου καποιος θα δινει ενα δυο στοιχεια ή σκηνες ταινιας και ο αλλος θα προσπαθει να μαντεψει σε ποια ταινια αναφερομαστε. Ξεκινω. Κλασικη σκηνη το παλιο φορτηγακι που ακολουθει οδηγους στο δρομο.Αμερικανικη.
Guest 709611
Επισκέπτης

13-01-22

14:15
Οκ, θα μπω αργότερα...ελα το εκανα για ελα να δουμε για ταινιες
![]()
Κουιζ με ταινιες.
Ξεκινουμε ενα παιχνιδι οπου καποιος θα δινει ενα δυο στοιχεια ή σκηνες ταινιας και ο αλλος θα προσπαθει να μαντεψει σε ποια ταινια αναφερομαστε. Ξεκινω. Κλασικη σκηνη το παλιο φορτηγακι που ακολουθει οδηγους στο δρομο.Αμερικανικη.cnf.e-steki.gr

Πότε πρόλαβες, βρε θηρίο ;;;

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,437 μηνύματα.

13-01-22

14:53
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

13-01-22

14:54
καλα υποκλινομαι που το βρηκες? Απιστευτη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.