Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
12-01-22
23:35
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
το κεφαλι της μασκας δεν εχει τριχες?
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-01-22
23:35
Εντάξει...έχω πάει σε άλλο επίπεδο, λέμε...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ήταν δύσκολο...
Ευχαριστώ πολύ !!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
12-01-22
23:36
καλε ηταν αναμεσα στις λεξεις
ας πει αλλος παιδια
Guest 709611
Επισκέπτης
12-01-22
23:37
Τί εννοείς ;καλε ηταν αναμεσα στις λεξεις View attachment 93034
Δεν υπάρχει η λέξη μάσκα, στις λέξεις...
Παίδες εγώ και σήμερα είμαι με κινητό. Δεν το έχω...Από Παρασκευή και μετά θα μπορώ. Αργώ...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
12-01-22
23:38
Πρώτον η αποκριάτικη μάσκα δεν προϋποθέτει τρίχες.ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αποκριατικη μασκα ηταν η απαντηση καλε @Aleksa
Δεύτερον, δεν έβαλες γλομπάκι στη Χριστίνα που το βρήκε.
Και τρίτον
@Υδροχόος;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
12-01-22
23:39
πρεπει να υπαρχει?για τις τριχες ειπα γιατι ρωτησε η αλεξα που τις βρηκαΤί εννοείς ;
Δεν υπάρχει η λέξη μάσκα, στις λέξεις...
αφου το γλομπακι μας το κατηργησες χθεςΠρώτον η αποκριάτικη μάσκα δεν προϋποθέτει τρίχες.
Δεύτερον, δεν έβαλες γλομπάκι στη Χριστίνα που το βρήκε.
Και τρίτον
@Υδροχόος;
View attachment 93035
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-01-22
23:41
Κι επειδή ήταν (εσύ το έβαλες δηλαδή για να μας παραπλανήσεις )ανάμεσα στις λέξεις, πάει να πει οτι ήταν σχετικό;καλε ηταν αναμεσα στις λεξεις View attachment 93034
ας πει αλλος παιδια
Μετά λες να μη μαλώνω!...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
12-01-22
23:41
παντως ηταν ωραιο ταμπου δεν ηταν σαν τα προηγουμεναΚι επειδή ήταν (εσύ το έβαλες δηλαδή για να μας παραπλανήσεις )ανάμεσα στις λέξεις, πάει να πει οτι ήταν σχετικό;
Μετά λες να μη μαλώνω!...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-01-22
23:42
Το μόνο σίγουρο.Εντάξει...έχω πάει σε άλλο επίπεδο, λέμε...
ναι είχε κάτι τοπαντως ηταν ωραιο ταμπου δεν ηταν σαν τα προηγουμενα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
12-01-22
23:44
ποιος θα βαλει καλε νεξτ?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-01-22
23:44
Η νικήτρια να βάλει το επόμενο.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-01-22
23:45
Διαβάστε πιο πάνω λίγο, να μην τα ξαναγράφω...Η νικήτρια να βάλει το επόμενο.
Από Παρασκευή και μετά, μετά χαράς...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-01-22
23:46
Α δεν έγινα κατανοητή. Ειπα να μη το βάζουμε σε άλλους εκτός απο τον νικητή, για να μη μπερδευόμαστε!πρεπει να υπαρχει?για τις τριχες ειπα γιατι ρωτησε η αλεξα που τις βρηκα
αφου το γλομπακι μας το κατηργησες χθες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
12-01-22
23:47
α συγνωμη δεν το καταλαβα καλα τωρα ενταξει ναιΑ δεν έγινα κατανοητή. Ειπα να μη το βάζουμε σε άλλους εκτός απο τον νικητή, για να μη μπερδευόμαστε!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-01-22
23:50
Λοιπόν, η Χριστίνα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων, εμένα πάλι με τριγυρίζει η ημικρανία και είμαι λίγο αργόστροφη στη σκέψη, οπότε..Ή κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα ωσότου σκεφτώ κάτι, ή βάζει η Evans.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
12-01-22
23:50
αρα ριχνω εγω
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
12-01-22
23:52
Ναι. Οφείλω να ομολογήσω οτι είσαι η καλύτερη και σε αυτό το θέμα.αρα ριχνω εγω
δεν γλείφω για να αποφύγω να σκεφτώ νέα λέξη.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
12-01-22
23:53
ευχαριστω κουκλιτσα μουΝαι. Οφείλω να ομολογήσω οτι είσαι η καλύτερη και σε αυτό το θέμα.
δεν γλείφω για να αποφύγω να σκεφτώ νέα λέξη.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-01-22
23:53
Εγώ...γιατί το βρήκα ;κι οι τρίχες πού κολλάνε; Για να'χαμε να λέγαμε;
Ζουλεύεις τις επιτυχίες μου...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
12-01-22
23:54
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.