Συμμετοχές για το palermo #51

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.767 μηνύματα.
Για μένα τουλάχιστον το 12 είναι όχι γιατί επί της ουσίας ο Γιάννης θα είναι σχεδόν μόνος του ως ΣΕ και δεν έχει ξανακάνει. Εγώ εργάζομαι οπότε ο χρόνος κι κ ρόλος μου είναι κυρίως υποστηρικτικός
Μην αγχώνεστε για τη ΣΕ. Όλοι από κάποιο παιχνίδι ξεκινήσαμε, μια χαρά θα τα πάει κι ο Γιάννης. Εσύ ξεπαρθενεύτηκες με 25 άτομα να παίζουν, τώρα δεν είμαστε ούτε οι μισοί. Η Σύλβια θα παρακολουθεί, εγώ θα παίζω κι άρα θα διαβάζω - θα υπάρχουν μάτια παλιών συνεχώς στο θέμα. Εσύ φρόντισε να μη γίνουν λάθη τη νύχτα και στην επικοινωνία με τη ΣΕ, όλα τα άλλα θα τρέξουν μια χαρά! :)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.648 μηνύματα.
Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, προστίθεται στο παιχνίδι ο ρόλος του Δημάρχου. Μέχρι το βραδάκι θα έχουν προστεθεί λεπτομέρειες για τον ρόλο αυτό. Εν ολίγοις η ιδιότητα του είναι ότι σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος του θεωρείται διπλή.

Εκ της ΣΕ

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.370 μηνύματα.
Επίσης να διευκρινίσουμε οτι στο θρεντ του παιχνιδιού δεν επιτρέπεται το σύστημα ψηφοφορίας, όπως βλέπετε ήδη από αυτό το θέμα. ;)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.648 μηνύματα.
*Ανακοίνωση*

Για να είναι σίγουρη η ΣΕ ότι γνωρίζετε καλά τι κάνει ο ρόλος σας/οι κάρτες σας και (κυρίως) γιατί εγώ ενημερώθηκα ότι θα πρέπει να κάνω εξτρα 1μιση ώρα στη δουλειά αύριο...έχουμε το εξής πρόγραμμα.

1) Αύριο το πρωί με την δροσούλα πριν φύγω για δουλειά θα σας στείλω τα μηνύματα με τους ρόλους και τις κάρτες σας. Το πρώτο που κάνετε είναι να διαβάσετε αμέσως τι κάνει ο ρόλος σας. Επίσης τι κάνουν οι κάρτες σας, πότε τις παίζετε και που. Για οποιεσδήποτε απορίες, στέλνετε κυρίως στον Γιάννη γιατί εγώ θα είμαι δουλειά. Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να ανοίξει το παιχνίδι αργά το απόγευμα.

2)Οι ρόλοι που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους (μαφία και συγκάτοικοι) θα μπορούν να έρθουν σε πρώτη επικοινωνία ΜΟΝΟ όταν το παιχνίδι ξεκινήσει κι όχι εκ των προτέρων.

Merci les copains !

ultraviolence

Palermo Moderator

Καλημέρα στο πρωτάθλημα.

Αυτη την στιγμή, πρέπει όλοι σας να έχετε λάβει ένα προσωπικό μήνυμα (αλλοι νέο μήνυμα κι άλλοι απάντηση σε παλιά μας συνομιλία λόγω τεχνικού θέματο) με τον ρόλο και τις κάρτες σας. Βεβαιωθειτε ότι λάβατε το μήνυμα. Διαφορετικά επικοινωνήστε με την ΣΕ.

Εχετε μπροστά σας αρκετές ώρες μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Διαβάστε καλά τους ρόλους και τις κάρτες και ελάτε με απορίες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Happy hunger games.

ultraviolence

Palermo Moderator

Είστε έτοιμοι για απόψε; :)

Να ξέρετε ότι δεχόμεθα και δωροκαρτες για να σας αποκαλύψουμε ρόλους παικτών. Εγώ κυρίως δηλαδή γιατί δίχως λεφτά πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό; :P

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.381 μηνύματα.
Να ξέρετε ότι δεχόμεθα και δωροκαρτες για να σας αποκαλύψουμε ρόλους παικτών. Εγώ κυρίως δηλαδή γιατί δίχως λεφτά πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό; :P
Δεν ξέρω τι βραβεία θα πάρουμε οι παίκτες στο τέλος, αλλά το βραβείο της πιο διεφθαρμένης ΣΕ το έχετε από τώρα στο τσεπάκι σας. Τς τς

ultraviolence

Palermo Moderator

Δεν ξέρω τι βραβεία θα πάρουμε οι παίκτες στο τέλος, αλλά το βραβείο της πιο διεφθαρμένης ΣΕ το έχετε από τώρα στο τσεπάκι σας. Τς τς
Κάνε μας την χάρη, αγαπητικέ της Αναγνώστριας. Έχω έξοδα να ξοφλήσω :ermm:

dimijim

Palermo Player

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.767 μηνύματα.
Δεν έχεις παίξει με εμένα ΣΕ αγαπητέ και το λες αυτό... Η ΣΕ, αν ξέρεις πως, είναι η καλύτερη ευκαιρία να βγάλεις τους μισθούς ενός έτους. Ή τουλάχιστον, ήταν στις δικές μου εποχές με 25-30 παίχτες...

@ultraviolence στείλε μου το ΙΒΑΝ σου σε προσωπικό μήνυμα, ενδιαφέρομαι για ένα εξελάκι που έχεις στον υπολογιστή σου.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.381 μηνύματα.
Δεν έχεις παίξει με εμένα ΣΕ αγαπητέ και το λες αυτό... Η ΣΕ, αν ξέρεις πως, είναι η καλύτερη ευκαιρία να βγάλεις τους μισθούς ενός έτους. Ή τουλάχιστον, ήταν στις δικές μου εποχές με 25-30 παίχτες...
Πφ, κορόιδα ήμασταν με τη @Reader στο προηγούμενο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε δεόντως τις θέσεις μας :lol:

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 250 μηνύματα.

Υδροχόος

Palermo Player

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.348 μηνύματα.
Εγώ ξέρω ποιό θα πάρω (βραβείο...)...

Θα είμαι το..."Πόσο πιο έξω μπορεί να πέσεις πια ;;;"...

ultraviolence

Palermo Moderator

@ultraviolence στείλε μου το ΙΒΑΝ σου σε προσωπικό μήνυμα, ενδιαφέρομαι για ένα εξελάκι που έχεις στον υπολογιστή σου.
Δεν έχω κανένα εξελακι αλλά ευχαρίστως να μοιρασω ΙΒΑΝ να βοηθήσετε ένα αγόρι μόνο σε μια ξένη χώρα που θέλει να ζήσει και το κόστος της γραφειοκρατίας για το PACS τον έχει γονατίσει :P 🥹

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Kate1914

Palermo Player

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.999 μηνύματα.

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...