Συμμετοχές για το palermo #51

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.766 μηνύματα.
Θα με βρίσει η ΣΕ αλλά ...έχετε χώρο για ακόμη έναν; :angel:

Θα προτιμούσα την πιο κλασική έκδοση αλλά φοβάμαι ότι ίσως δε θα έχω ξανά τέτοια ευκαιρία να παίξω.

Άντε πείτε μου ναι!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.344 μηνύματα.
Θα με βρίσει η ΣΕ αλλά ...έχετε χώρο για ακόμη έναν; :angel:

Θα προτιμούσα την πιο κλασική έκδοση αλλά φοβάμαι ότι ίσως δε θα έχω ξανά τέτοια ευκαιρία να παίξω.

Άντε πείτε μου ναι!
Κανείς δε θα σε βρίσει...Είναι εξαιρετικά παιδιά.

Κάτσε να έρθουν οι αρμόδιοι και βλέπουμε...

Αν υπάρχει πρόβλημα, δίνω τη θέση μου να παίξεις και βγαίνω εκτός...

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.644 μηνύματα.
Από εμένα είναι οκ. Απλά θα προστεθεί λογικά ένας ακόμη ρόλος πολίτη. Τι λες Γιάννη;

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.117 μηνύματα.
Τι πρόβλημα να υπάρχει; Εδώ τους κυνηγάμε για να τους μαζέψουμε και ο μπρο μας ήρθε από μόνος του.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Αντε είμαστε σε τροχιά για το εξτριμ!1!1!1

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.766 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.364 μηνύματα.
Αυτό θα πει ηχώ από το υπερπέραν! :eek:

Τί γίνεσαι βρε Δημήτρη; Όλα καλά;

Για αυτούς που δεν ξέρουν το Δημήτρη, είναι παλιό μέλος που αγαπούσε πολύ το Παλέρμο και είχε προσφέρει πολλά και ως παίκτης και ως ΣΕ. Χαίρομαι που θα παίξει κι εκείνος. :)

Α και κάτι τελευταίο... Είναι ο καλύτερος παίκτης Παλέρμο που έχω δει. :bye:

1755360760493.gif

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Χαρά μας λοιπόν να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στο παιχνίδι μας :happy:

(Φήμες ότι τον καλοπιανω λόγω του χαρακτηρισμού ως καλύτερου παίκτη στο Παλέρμο ελέγχονται ως ανακριβείς)

dimijim

Διάσημο μέλος

Αυτό θα πει ηχώ από το υπερπέραν! :eek:

Τί γίνεσαι βρε Δημήτρη; Όλα καλά;

Για αυτούς που δεν ξέρουν το Δημήτρη, είναι παλιό μέλος που αγαπούσε πολύ το Παλέρμο και είχε προσφέρει πολλά και ως παίκτης και ως ΣΕ. Χαίρομαι που θα παίξει κι εκείνος. :)

Α και κάτι τελευταίο... Είναι ο καλύτερος παίκτης Παλέρμο που έχω δει. :bye:

View attachment 151562
Όλα καλά αγαπητή μου. Βρίσκομαι σε μια μεταβατική κατάσταση όπου θα δουλεύω μεν, αλλά δε θα εφημερεύω τουλάχιστον μέχρι τις 28 του μήνα. Οπότε θεώρησα πως είναι μοναδική ευκαιρία αυτή - i couldnt resist.

Προς τους υπόλοιπους μην την ακούτε τη Σύλβια, υπήρχαν πολλοί και καλύτεροι παίχτες από εμένα (να ερχόταν ακόμη ένας τώρα...). Κι όλοι έχουμε δει ζωντανό παράδειγμα στο Παλέρμο #44 τι απέγινε μία από τις καλύτερες παίχτριες όταν ξαφνικά βρέθηκε εκτός Μαφίας...

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Χαρά μας λοιπόν να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στο παιχνίδι μας :happy:

(Φήμες ότι τον καλοπιανω λόγω του χαρακτηρισμού ως καλύτερου παίκτη στο Παλέρμο ελέγχονται ως ανακριβείς)
Εγώ κόμπλαρα...

Αρχίζετε να είστε πολλοί οι καλοί παίχτες...

...και σιαθάνομαι μοναξιά...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.403 μηνύματα.

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.117 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.364 μηνύματα.
Για αυτούς που δεν ξέρουν, ο @Scandal θα κάνει τους παίκτες αόρατους (θα φαίνονται όλοι ως "Palermo player" στους συνδεδεμένους χρήστες) ώστε να μη φαίνεται πότε κάποιος είναι μέσα και τί κάνει.

Η ΣΕ θα έχει δικαιώματα συντονισμού από αύριο που θα ανοίξει το θρεντ.

Αν έχετε απορίες, εγώ δε θα ξέρω τους ρόλους σας, αλλά μπορείτε και σε μένα να ρωτήσετε κάτι αν η ΣΕ έχει πολλή δουλειά.

1755361879349.gif

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.644 μηνύματα.
Να βρούμε κι έναν 12ο να προστεθεί μαφιόζος και ντετεκτιβ. :angel:

Ευχαριστώ Ούλτρα. Χαρά μου να σε έχω ΣΕ.
Για μένα τουλάχιστον το 12 είναι όχι γιατί επί της ουσίας ο Γιάννης θα είναι σχεδόν μόνος του ως ΣΕ και δεν έχει ξανακάνει. Εγώ εργάζομαι οπότε ο χρόνος κι κ ρόλος μου είναι κυρίως υποστηρικτικός

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
Αντε να ξεκινησετε να χουμε τιποτα να βλεπουμε

Poirot

Περιβόητο μέλος

ultraviolence

Palermo Moderator

Α και θερμή παράκληση σε όσους ΔΕΝ συμμετέχουν.

Παρακαλώ να μην γράφετε στο θρεντ του παιχνιδιού όταν αυτό ανοίξει. Ακόμα και αν είναι μια μικρή πρόταση με spoiler για να πείτε μια μαλακιουλα. Ας μην κάνουμε πιο δυσκολη την δουλειά για τον Γιάννη.

Merci d'avance! :give_rose:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

10€ εισιτήριο οι μη συμμετέχοντες για την είσοδο στο thread, θα πάνε υπέρ της ΣΕ
Τώρα που γίναμε 11 τα λες αυτά ;

Έτοιμοι να λαδώσουμε ήμασταν για να μαζευτούμε (τότε που ήμασταν απελπισμένοι...). Τα ξεχνάς ;

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 244 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια