Συμμετοχές για το palermo #51

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.766 μηνύματα.
Για μένα τουλάχιστον το 12 είναι όχι γιατί επί της ουσίας ο Γιάννης θα είναι σχεδόν μόνος του ως ΣΕ και δεν έχει ξανακάνει. Εγώ εργάζομαι οπότε ο χρόνος κι κ ρόλος μου είναι κυρίως υποστηρικτικός
Μην αγχώνεστε για τη ΣΕ. Όλοι από κάποιο παιχνίδι ξεκινήσαμε, μια χαρά θα τα πάει κι ο Γιάννης. Εσύ ξεπαρθενεύτηκες με 25 άτομα να παίζουν, τώρα δεν είμαστε ούτε οι μισοί. Η Σύλβια θα παρακολουθεί, εγώ θα παίζω κι άρα θα διαβάζω - θα υπάρχουν μάτια παλιών συνεχώς στο θέμα. Εσύ φρόντισε να μη γίνουν λάθη τη νύχτα και στην επικοινωνία με τη ΣΕ, όλα τα άλλα θα τρέξουν μια χαρά! :)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.645 μηνύματα.
Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, προστίθεται στο παιχνίδι ο ρόλος του Δημάρχου. Μέχρι το βραδάκι θα έχουν προστεθεί λεπτομέρειες για τον ρόλο αυτό. Εν ολίγοις η ιδιότητα του είναι ότι σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος του θεωρείται διπλή.

Εκ της ΣΕ

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.367 μηνύματα.
Επίσης να διευκρινίσουμε οτι στο θρεντ του παιχνιδιού δεν επιτρέπεται το σύστημα ψηφοφορίας, όπως βλέπετε ήδη από αυτό το θέμα. ;)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.645 μηνύματα.
*Ανακοίνωση*

Για να είναι σίγουρη η ΣΕ ότι γνωρίζετε καλά τι κάνει ο ρόλος σας/οι κάρτες σας και (κυρίως) γιατί εγώ ενημερώθηκα ότι θα πρέπει να κάνω εξτρα 1μιση ώρα στη δουλειά αύριο...έχουμε το εξής πρόγραμμα.

1) Αύριο το πρωί με την δροσούλα πριν φύγω για δουλειά θα σας στείλω τα μηνύματα με τους ρόλους και τις κάρτες σας. Το πρώτο που κάνετε είναι να διαβάσετε αμέσως τι κάνει ο ρόλος σας. Επίσης τι κάνουν οι κάρτες σας, πότε τις παίζετε και που. Για οποιεσδήποτε απορίες, στέλνετε κυρίως στον Γιάννη γιατί εγώ θα είμαι δουλειά. Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να ανοίξει το παιχνίδι αργά το απόγευμα.

2)Οι ρόλοι που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους (μαφία και συγκάτοικοι) θα μπορούν να έρθουν σε πρώτη επικοινωνία ΜΟΝΟ όταν το παιχνίδι ξεκινήσει κι όχι εκ των προτέρων.

Merci les copains !

ultraviolence

Palermo Moderator

Καλημέρα στο πρωτάθλημα.

Αυτη την στιγμή, πρέπει όλοι σας να έχετε λάβει ένα προσωπικό μήνυμα (αλλοι νέο μήνυμα κι άλλοι απάντηση σε παλιά μας συνομιλία λόγω τεχνικού θέματο) με τον ρόλο και τις κάρτες σας. Βεβαιωθειτε ότι λάβατε το μήνυμα. Διαφορετικά επικοινωνήστε με την ΣΕ.

Εχετε μπροστά σας αρκετές ώρες μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Διαβάστε καλά τους ρόλους και τις κάρτες και ελάτε με απορίες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Happy hunger games.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια