ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.521 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:12 Ο ultraviolence: #41 31-07-25 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε ξεκινάει το παιχνίδι, παίδες ; Έχουμε νεότερα ; Θα γίνει, τελικά, ή όχι ; Κι αν γίνει, πότε το βλέπετε ; Δεν ξέρω τί έχετε πει για τις ημερομηνίες και πού να ψάχνω τώρα... Click για ανάπτυξη... Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ. Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:15 Η Υδροχόος έγραψε: #42 31-07-25 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Αλλά θέλω να ξέρω - αν γίνεται - αν πραγματοποιηθεί ή όχι, τελικά... Εξαιτίας και του παιχνιδιού ξαναμπήκα. Και θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου ότι θα παίξω... Αλλά αν χρονίσει το πράμα, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θ΄ αντέξω... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:18 Ο giannhs2001: #43 31-07-25 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ. Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο Click για ανάπτυξη... Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:20 Η Υδροχόος έγραψε: #44 31-07-25 17:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.521 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ultraviolence: #45 31-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Click για ανάπτυξη... Ήταν μοιραίο! Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:23 Ο giannhs2001: #46 31-07-25 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε ξεκινάει το παιχνίδι, παίδες ; Έχουμε νεότερα ; Θα γίνει, τελικά, ή όχι ; Κι αν γίνει, πότε το βλέπετε ; Δεν ξέρω τί έχετε πει για τις ημερομηνίες και πού να ψάχνω τώρα... Click για ανάπτυξη... Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ. Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:15 Η Υδροχόος έγραψε: #42 31-07-25 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Αλλά θέλω να ξέρω - αν γίνεται - αν πραγματοποιηθεί ή όχι, τελικά... Εξαιτίας και του παιχνιδιού ξαναμπήκα. Και θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου ότι θα παίξω... Αλλά αν χρονίσει το πράμα, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θ΄ αντέξω... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:18 Ο giannhs2001: #43 31-07-25 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ. Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο Click για ανάπτυξη... Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:20 Η Υδροχόος έγραψε: #44 31-07-25 17:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.521 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ultraviolence: #45 31-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Click για ανάπτυξη... Ήταν μοιραίο! Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:23 Ο giannhs2001: #46 31-07-25 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Αλλά θέλω να ξέρω - αν γίνεται - αν πραγματοποιηθεί ή όχι, τελικά... Εξαιτίας και του παιχνιδιού ξαναμπήκα. Και θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου ότι θα παίξω... Αλλά αν χρονίσει το πράμα, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θ΄ αντέξω...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:18 Ο giannhs2001: #43 31-07-25 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ. Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο Click για ανάπτυξη... Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:20 Η Υδροχόος έγραψε: #44 31-07-25 17:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.521 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ultraviolence: #45 31-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Click για ανάπτυξη... Ήταν μοιραίο! Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:23 Ο giannhs2001: #46 31-07-25 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω. Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ. Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο Click για ανάπτυξη... Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:20 Η Υδροχόος έγραψε: #44 31-07-25 17:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.521 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ultraviolence: #45 31-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Click για ανάπτυξη... Ήταν μοιραίο! Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:23 Ο giannhs2001: #46 31-07-25 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.521 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:21 Ο ultraviolence: #45 31-07-25 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Click για ανάπτυξη... Ήταν μοιραίο! Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:23 Ο giannhs2001: #46 31-07-25 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)... Click για ανάπτυξη... Ήταν μοιραίο! Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα. Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:23 Ο giannhs2001: #46 31-07-25 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ; Για πότε έχετε πει ; Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω... Click για ανάπτυξη... Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training. Click για ανάπτυξη... Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:25 Ο Poirot έγραψε: #47 31-07-25 17:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:26 Ο giannhs2001: #48 31-07-25 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα. Click για ανάπτυξη... Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:30 Ο Poirot έγραψε: #49 31-07-25 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ Click για ανάπτυξη... Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Η Υδροχόος έγραψε: #50 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα. Click για ανάπτυξη... Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:34 Ο Poirot έγραψε: #51 31-07-25 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ; Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ; Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω... Click για ανάπτυξη... Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 17:35 Η Υδροχόος έγραψε: #52 31-07-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση Click για ανάπτυξη... Οκ... Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα... Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω...
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 19:47 Η Reader έγραψε: #53 31-07-25 19:47 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Click για ανάπτυξη... Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου Κουινάρας
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:02 Η Υδροχόος έγραψε: #54 31-07-25 20:02 Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή. Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #55 31-07-25 20:35 Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ Γυρνάω στις 18 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Ο Micro έγραψε: #56 31-07-25 20:42 Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 20:42 Η Υδροχόος έγραψε: #57 31-07-25 20:42 Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro... Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα... Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro...
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:18 Ο Poirot έγραψε: #58 31-07-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 giannhs2001 Memetchi Scandal rafaela11 Μήτσος10 American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:49 Η Kate1914 έγραψε: #59 31-07-25 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ Click για ανάπτυξη... Α ωραία Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Click για ανάπτυξη... Με εμένα στο παιχνίδι;
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2025 στις 21:53 Η Reader έγραψε: #60 31-07-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη . Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot ) Click για ανάπτυξη... Τόσο πολύ μας αγαπήσατε; Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου.