ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.625 μηνύματα.

31-07-25

17:12
Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω.Πότε ξεκινάει το παιχνίδι, παίδες ; Έχουμε νεότερα ;
Θα γίνει, τελικά, ή όχι ; Κι αν γίνει, πότε το βλέπετε ;
Δεν ξέρω τί έχετε πει για τις ημερομηνίες και πού να ψάχνω τώρα...
Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ.
Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα.

31-07-25

17:15
Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)...Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω.
Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ

Αλλά θέλω να ξέρω - αν γίνεται - αν πραγματοποιηθεί ή όχι, τελικά...
Εξαιτίας και του παιχνιδιού ξαναμπήκα. Και θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου ότι θα παίξω...
Αλλά αν χρονίσει το πράμα, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θ΄ αντέξω...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.070 μηνύματα.

31-07-25

17:18
Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα.Το σημαντικότερο είναι να βρεθεί η ΣΕ νομίζω.
Εκεί πρέπει να στοχευσετε πρώτα γιατί δίχως ΣΕ, παιχνίδι γιοκ.
Με χαρά να σας έκανα εγώ ΣΕ, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο
Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-07-25

17:20
Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ;Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα.
Το αστείο είναι πως είτε θα βρω δουλειά είτε θα πάω Κατερίνη. ΠΑΝΤΑ κάτι γίνεται σε ΚΑΘΕ Παλέρμο.
Για πότε έχετε πει ;
Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.625 μηνύματα.

31-07-25

17:21
Ήταν μοιραίο!Εγώ δεν ξέρω απ΄ αυτά, καλέ μου Ούλτρα (που όλοι σε αγαπάμε, το βλέπω καθημερινά και δεν είναι διόλου τυχαίο...)...![]()

Μωρέ στέλνε μου κανένα θέμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο άμεσα θα μπορώ να σου απαντώ μιας και απαγορεύεται η χρήση κινητού όσο δουλεύω παρά μόνο στα διαλείμματα.Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα.
Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.070 μηνύματα.

31-07-25

17:23
Με βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι. Μάλλον από αύριο πρέπει λίγο να ανασυνταχθούμε για να δούμε αν ξεκινάμε Δευτέρα.Πότε είναι αυτό το...τότε, Γιάννη ;
Για πότε έχετε πει ;
Πού το λέει ; Πες μου ή δείξε μου πού να διαβάσω...
Εδώ δεν βρίσκουμε κόσμο για το παιχνίδι θα βρούμε και trainer;Το ιδανικό θα ήταν να έκανες με κάποιον που έχει ξανακάνει ώστε να σου κάνει training.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.359 μηνύματα.

31-07-25

17:25
Αν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα.Έχουμε πει πως αν δεν έχω βρει δουλειά έως τότε θα κάνω εγώ ΣΕ. Απλά εάν γίνει αυτό πλιζ αν γίνεται να είσαι εύκαιρος να σε στέλνω αν κολλήσω με τίποτα.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

31-07-25

17:26
Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕΑν δεν παίξω τελικά, αν θέλεις κάτι μπορείς να στέλνεις και σε εμένα. Λογικά θα μπορώ να σου απαντάω άμεσα.![]()

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.359 μηνύματα.

31-07-25

17:30
Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα.Αν δεν παίξεις και εσύ Ασπιρίνη μου μάλλον δεν θα χρειαστεί κιόλας να κάνω ΣΕ![]()

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-07-25

17:34
Το εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ;Επειδή βλέπω ότι πάει για 4/8 πάντως, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χρειαστεί να αφαιρέσετε έναν ακόμη από τη λίστα.![]()
Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ;
Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να διευκολύνω τη διαδικασία τού παιχνιδιού...
Poirot
Περιβόητο μέλος

31-07-25

17:34
Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεσηΤο εννοείς αυτό ή κάνεις πλάκα ;
Εννοείς κάποιος να "φύγει" γιατί οι ρόλοι είναι περιορισμένοι ;
Προτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ, για να σας διευκολύνω...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-07-25

17:35
Οκ...Όχι βρε, εννοώ ότι εγώ μάλλον δεν θα μπορώ να παίξω. Εγώ ήμουν ο προς αφαίρεση![]()
Ε μα τα λες κι εσύ δικηγορίστικα και δεν τα καταλαβαίνω πάντα...
Μην ξεχνάμε ότι είμαι και σε...προχωρημένη ηλικία. Πάω και δεν πάω...

31-07-25

19:47
Τόσο αρχές όπως είχα πει και στην κουβεντούλα δεν βλέπω να μπορώ ούτε εγώ, εκτός αν μιλάμε για αξιοζήλευτη συμμετοχή τύπου ΚουινάραςΜε βάση το δημοψήφισμα που κάναμε επάνω υποτίθεται ξεκινάμε 4 Αυγούστου.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-07-25

20:02
Nα πω την αλήθεια, ούτε εγώ συμφωνώ για τόσο αρχή. Ξεκινάει κι εμένα η άδειά μου και δε θα ήθελα να είμαι στημένη μπροστά στον υπολογιστή.
Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε...
Ας πάει προς μέσα ή τέλη Αυγούστου, αν συμφωνείτε...
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.342 μηνύματα.

31-07-25

20:35
Αν γίνει τέλη Αυγούστου ΙΣΩΣ το σκεφτώ κι εγώ
Γυρνάω στις 18
Γυρνάω στις 18
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.809 μηνύματα.

31-07-25

20:42
Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη .
Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot )
Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική
Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα
Εγω μαλλον θα μπορω να συμμετέχω και στις 18 . Με πιο χαλαρή συμμετοχή ωστόσο , καθώς θα κοντοζυγώνει η εξεταστική
Ψηφιστε και στο πολ να εχουμε μια εικονα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-07-25

20:42
Τέλη Αυγούστου είναι το ιδανικό και για μένα...
Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro...
Υ.Γ. Οκ. Ψήφισα. Τώρα είδα τις ημερομηνίες. Σ' ευχαριστούμε @Micro...
Poirot
Περιβόητο μέλος

31-07-25

21:18
Εγώ έχω πει ότι ιδανικά δεν θέλω να κάνω ΣΕ πάλι, θα το εκτιμούσα να έκανε κάποιος άλλος. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να εναλλασσόμαστε όλοι στον ρόλο.Αν γινει 18 θα έχουμε ; ( @Reader , @Poirot )
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.990 μηνύματα.

31-07-25

21:49
Α ωραίαΠροτίθεμαι ν΄ αποσυρθώ
Πάμε με φόρα για το πιο σύντομο Παλέρμο της ιστορίας
Με εμένα στο παιχνίδι;Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω αυτή τη φορά και κάπως πιο χαλαρά.

31-07-25

21:53
Τόσο πολύ μας αγαπήσατε;Το σημαντικοτερο ειναι σε οποιαδηποτε ημερομηνια γινει να υπαρχει διαθεσιμο ατομο για ΣΕ , τωρα εχουμε ( κατα πασα πιθανοτητα ) τον γιαννη .

Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον όχι. Παρότι θα μου άρεσε να ξανακάνω, και σκοπεύω σίγουρα να γίνει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον, αν ξεκινήσει στις 18 το παιχνίδι, η προετοιμασία της ΣΕ ξεκινάει πιο νωρίς. Και, ο δεύτερος λόγος, θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε δεύτερο άτομο για ΣΕ, δεν θα μπορούσα μόνη μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.