Ναι, επι των βασικών ότι λέει ο ούλτρα νομίζω.
Δικές μου προτάσεις χωρίς να το πολυσκεφτώ:
- Κρατήστε πόρνη με ρόλο πιο κοντά στη μαφία όπως στο εξτρίμ (παρόλο που φαίνεται πολίτης). Ακυρώνει την ιδιότητα όποιου επιλέξει να κοιμηθεί κι αν κοιμηθεί με το δολοφόνο της δεν έχουμε δολοφονία.
Δώστε της διορία πιο νωρίς μες στη νύχτα ώστε να είναι φανερό ότι ακυρώνει την ιδιότητα των υπολοίπων.
- Μην ξέρει ο ΔΑ όλη τη μαφία! Μπορείτε εφόσον οι μαφιόζοι θα είναι 3 να ξέρει έναν "φανερό" ο ΔΑ. (Για ακόμα πιο τουρλουμπούκι θα μπορούσε τον ίδιο φανερό να τονε ξέρει και ο Ρουφιάνος αν και μου αρέσει ο τροποποιημένος του ρόλος). Σκοπός του είναι να βρει τους υπόλοιπους και οι υπόλοιποι κλασικά να του κάνουν το σ ι ν ι α λ ο.
Επίσης είναι θεαματική η δυνατότητα αντιστροφής ψήφων που έχει. Θα μπορούσε να την αποκτήσει και σε αυτό.
Αν η πόρνη κοιμηθεί μαζί του τη νύχτα πριν τη μέρα που πήγε να την χρησιμοποιήσει, την έκαψε και το καταλαβαίνει με την ανακοίνωση του mvp της μέρας.
Το αν βγαίνει πιο biased προς μαφία ή όχι that way δεν μπορώ να το καταλάβω καθαρά tbh, θέλουν Ακριβό αυτά.
Απλά με μια πρόχειρη ματιά μου φαίνεται στην πράξη δολοφόνος και ο ΔΑ - απλά σα να μη του δίνει σημασία η υπόλοιπη μαφία - και τίγκα τρολ ρόλος η πόρνη, γι' αυτό.