27-04-13

12:56
RT κι εδώ να το δουν όλοι! 

Ας γίνω ακόμα μια φορά κακιά (παλιά μου τέχνη κόσκινο) και να παρακαλέσω στο θρεντ του παιχνιδιού να μην σπαμάρουμε πολύ, υπάρχουν άπειροι τρόποι να μιλήσετε μεταξύ σας και να κάνετε πλάκα, στο θρεντ του παιχνιδιού ας επικεντρωθούμε σε αυτό.
Και φυσικά κάτι αυτονόητο, αλλά θα το πω: ξέρω οτι πολλοί ή και όλοι είστε φίλοι μεταξύ σας και μιλάτε σε σκαιπ κλπ. Απαγορεύεται όμως να μιλάτε μεταξύ σας για το παιχνίδι. Ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά κι όχι να κερδίσουμε με απάτη. Σας παρακαλώ λοιπόν να μη συζητάτε μεταξύ σας για ρόλους, κάθε ερώτηση που έχετε πρέπει να στέλνεται με πμ στη ΣΕ και όχι στο θρεντ του παιχνιδιού. Επίσης για τους μοντς που παίζουν, ξέρω οτι θα μπείτε στον πειρασμό, αλλά μην κοιτάτε σε ποιον γράφουν πμ οι παίκτες ή αν είναι online ενώ είναι αόρατοι κλπ. Τα λέω γιατί τα έχω περάσει. Οι μαφιόζοι μεταξύ σας κοιτάξτε να βρείτε τρόπο επικοινωνίας που δε θα προδώσει το ρόλο σας (πχ πσλιά στο μσν αν 2 φίλοι σας γίνονταν φίλοι μεταξύ τους φαινόταν, το σκαιπ δεν ξέρω τι ισχύει). Προσέξτε γενικότερα και να θυμάστε οτι νίκη με απάτη είναι απλά μια ήττα.
Καλό παιχνίδι να έχουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.