Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 16:28 Ο Mercury έγραψε: #221 19-06-12 16:28 Buckle up people!!! Battleship Palermo is ready for take-off!!! In 5...4...3...2...1...LAUNCH!!!! Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 Αγγελική!!! aegloswen Alchemist blue_butterfly carpe_nochtem Catalyst chemysterious Demlogic dimijim Drama_Prinzessin ElenaKr Eileen Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa Libertus love_angel MAYROULIS ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Το μαγαζί ξεπούλησε!!Και οι πανευτυχείς ιδιοκτήτες MissKit & Mercury σας εύχονται....Καλές σφαγές Περαιτέρω δηλώσεις συμμετοχής δεν συνεπάγονται αυτόματη καταχώρηση στη λίστα, εκτός κι αν ακυρωθεί κάποια συμμετοχή πρίν απο την έναρξη του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο foreverfreak: #222 19-06-12 20:48 Με 27 ατομα ποσα δολοφονια θα εχουμε αγαπητη Σ.Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #223 19-06-12 20:49 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #224 19-06-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 6... Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:42 Η MissKit έγραψε: #225 19-06-12 21:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο dimijim έγραψε: #226 19-06-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Buckle up people!!! Battleship Palermo is ready for take-off!!! In 5...4...3...2...1...LAUNCH!!!! Λίστα συμμετοχών για Παλέρμο #38 Αγγελική!!! aegloswen Alchemist blue_butterfly carpe_nochtem Catalyst chemysterious Demlogic dimijim Drama_Prinzessin ElenaKr Eileen Ἔρις foreverfreak Himela jj! Johnnaousa Libertus love_angel MAYROULIS ~~~Melania~~~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Το μαγαζί ξεπούλησε!!Και οι πανευτυχείς ιδιοκτήτες MissKit & Mercury σας εύχονται....Καλές σφαγές Περαιτέρω δηλώσεις συμμετοχής δεν συνεπάγονται αυτόματη καταχώρηση στη λίστα, εκτός κι αν ακυρωθεί κάποια συμμετοχή πρίν απο την έναρξη του παιχνιδιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο foreverfreak: #222 19-06-12 20:48 Με 27 ατομα ποσα δολοφονια θα εχουμε αγαπητη Σ.Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #223 19-06-12 20:49 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #224 19-06-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 6... Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:42 Η MissKit έγραψε: #225 19-06-12 21:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο dimijim έγραψε: #226 19-06-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με 27 ατομα ποσα δολοφονια θα εχουμε αγαπητη Σ.Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 20:49 Η MissKit έγραψε: #223 19-06-12 20:49 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #224 19-06-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 6... Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:42 Η MissKit έγραψε: #225 19-06-12 21:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο dimijim έγραψε: #226 19-06-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #224 19-06-12 21:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 6... Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:42 Η MissKit έγραψε: #225 19-06-12 21:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο dimijim έγραψε: #226 19-06-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 6... Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 21:42 Η MissKit έγραψε: #225 19-06-12 21:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο dimijim έγραψε: #226 19-06-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Φροντίστε να είμαι μέσα σε αυτά γιατί αλλιώς ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:35 Ο dimijim έγραψε: #226 19-06-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδιά κάπου εδώ να σας πω πως ο ένας δολοφόνος έχει ήδη καρφωθεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αν μας δείτε ζωντανούς, βγάλτε τον στον πρώτο γύρο, θα είναι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Βρε δώσε μου ρόλο δολοφόνου και βάγλ' το και με ανακοίνωση αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:36 Η Himela έγραψε: #227 19-06-12 22:36 Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ΔΕΝ θέλω ρόλο δολοφόνου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #228 19-06-12 22:39 αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:46 Η Himela έγραψε: #229 19-06-12 22:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: αααα Άννα κι αν μπορείς μαζί με εμένα κάνε δολοφόνο και τη Σύλβια! Να μου λέει σε περίληψη στο μσν τι γράφει για να μην αναγκάζομαι να διαβάζω τις σεντονάρες της! Βέβαια θα είναι ένα βάρος παραπάνω για το team αλλά προτιμώ το βάρος αυτό απ την ανάγνωση των σεντονιών της... Click για ανάπτυξη... Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:50 Ο dimijim έγραψε: #230 19-06-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Βρε που να χτυπιέσαι κάτω τα σεντόνια θα τα διαβάζεις!!!!! Θα στα στέλνω παντού κόπυ - πέιστ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι, μακάρι!!! Στείλε μου ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι! Απευθείας αναφορά στη ΣΕ ότι προσπαθείς μέσω υπονοούμενων να μου πεις κάτι και τσουπ η Σύλβια εκτός παιχνιδιού. Κι έτσι απλά γλυτώνουμε τις σεντονάρες της... ps. Επειδή ξέρω πόσο τίμιο και ηθικό κορίτσι είναι η Άννα, για πες μας ρε Merc πόσα (ή τι πράγμα/χάρη) θες για να κάνεις μια-δυο "δουλίτσες" για μένα εκεί στη ΣΕ; ps2. Γιατί το μικρό του Merc μου διαφεύγει; Και το ήξερα ρε!!! Πώς πλησιάζεις άτομο χωρίς να ξέρεις το μικρό του όνομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:56 Η Himela έγραψε: #231 19-06-12 22:56 Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, βλέπετε πώς πάει να με εξαφανίσει με δόλιο τρόπο και μετά να πάρει με το μέρος του την εξουσία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο dimijim έγραψε: #232 19-06-12 22:59 Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μίλησε κανείς; Ε; Πολύ ησυχία... Περιμένω πιμι απ τον Merc! Τον καλύτερο, τον έναν και μοναδικό, τον σούπερ τέλειο, τον ομορφότερο κι εξυπνότερο άντρα αυτού του forum... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:05 Η carpe_nochtem: #233 19-06-12 23:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:07 Ο dimijim έγραψε: #234 19-06-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Spoiler Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:11 Η carpe_nochtem: #235 19-06-12 23:11 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχεις γίνει ποτέ δολοφόνα! Ενώ εγώ έχω 1/1! Click για ανάπτυξη... Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:13 Ο dimijim έγραψε: #236 19-06-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Έχω γίνει,ρε γατάκι. Μη σου πω και διπλά. Click για ανάπτυξη... Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:16 Η carpe_nochtem: #237 19-06-12 23:16 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Με τι ποσοστό όμως; Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ! Click για ανάπτυξη... Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Ο dimijim έγραψε: #238 19-06-12 23:19 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Η τύχη του πρωτάρη ήταν. Click για ανάπτυξη... Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:30 Η carpe_nochtem: #239 19-06-12 23:30 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τότε μπορεί! Αλλά για να παραμείνει αυτό το ποσοστό χρειάζεται ταλέντο! Και τέτοιο ταλέντο μόνο εγώ έχω! ps. Το παγωτό φέρ' το να το φάμε, μην το ποστάρεις μόνο! Click για ανάπτυξη... Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 23:37 Ο dimijim έγραψε: #240 19-06-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Θα το δούμε αυτό. Μωρέ ας μπω εγώ δολοφόνος και 10 τέτοια σε κερνάω. Ναι οκέ,είμαστε οφφ. Βρίστε μας,πάτε μας στον κάδο. Click για ανάπτυξη... Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο; Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.