carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πετάξουν τα πτώματά μας στον κάδο;
Και για πες μου, τι θα γίνει αν είμαστε συνδολοφόνοι;
Θα σκοτωθούμε στο μσν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Και μην τολμήσεις και ξεχάσεις και τον Χάρη, θα μαλώσουμε!!!
ps. Αχ και η κλήρωση να βγάλει όλα αυτά. Τότε να δω τα μούτρα της ΣΕ...
Όσο καιρό θα παίζουμε θα ψάχνουν τρόπο να πείσουν το κοινό ότι δεν το στήσανε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Θα φροντίζω ο αλγόριθμος ειδικά για αυτό το παιχνίδι,όσα ζήτησες,να τα αποκλείσει όλα σαν ενδεχόμενα.
Καλημέρα στους υπόλοιπους.
dimijim
Διάσημο μέλος
Καταγγέλω ότι η κλήρωση είναι στημένη!dimjim.
Θα φροντίζω ο αλγόριθμος ειδικά για αυτό το παιχνίδι,όσα ζήτησες,να τα αποκλείσει όλα σαν ενδεχόμενα.
Καλημέρα στους υπόλοιπους.
Η ΣΕ θα στήσει την κλήρωση έτσι ώστε να μη βγούνε αυτά που ζήτησα εγώ και να μην έχει να δικαιολογηθεί μετά στο κοινό!
Άρα αν δεν δείτε εμένα, την Ιωάννα, τη Σύλβια και τον Χάρη δολοφόνους να ξέρετε πως το παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!
ps. Τι αλγόριθμος κι άλλα ξενέρωτα πράγματα;
Η κλήρωση δε θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο των χαρτακίων;
ps2. Για μένα καλημέρα δεν έχει;
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι γιατί προσπαθείς να καλοπιάσεις την ΣΕps2. Για μένα καλημέρα δεν έχει;
Joaquín
Διάσημο μέλος
Θα σκοτωθούμε στο μσν.
Σίγουρα θα μπεις στο μσν καθώς θα παίζουμε?
dimijim
Διάσημο μέλος
Προσοχή το team των δολοφόνων και οι συγκάτοικοι με τη συμπεριφορά σας στο msn.
Όσοι δεν μπαίνατε πριν το παιχνίδι μην αρχίσετε να μπαίνετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή και το αντίστροφο.
Το ίδιο ισχύει και για το skype ή και για όποιο άλλο μέσον.
Θα προδωθείτε απ αυτό και θα χαλάσει έτσι το παιχνίδι.
Δοκιμάστε κανένα appear offline ή κάποιο άλλο κόλπο για να συνομολείτε...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
H Δεύτερα θα'ναι μια μέρα δύσκολη.
MissKit
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μόνο μία φορά έχεις παίξει, γατόνι;Με τι ποσοστό όμως;
Δεν έχεις το 100% που έχω και θα συνεχίσω να έχω εγώ!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αξεχαστο παιχνιδι!!
dimijim
Διάσημο μέλος
Καλά κάτσε να πάρουμε βαθμούς τη Δευτέρα και θα δείτε Palermo.Γιατί έχουμε κι εμείς το πρόγραμμά μας. Είπαμε πότε θα αρχίσουμε από την αρχή. Μη βιάζεστε, δεν είμαστε έτοιμοι.
Θα μας μαζεύετε τέτοια κομμάτια που θα είμαστε...
Ναι και με πολύ τεράστια επιτυχία μικρέ!Μόνο μία φορά έχεις παίξει, γατόνι;
Άσε που ξέρω τα μυστικά του παιχνιδιού καλύτερα απ όλους σας!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό.Καλά κάτσε να πάρουμε βαθμούς τη Δευτέρα και θα δείτε Palermo.
Θα μας μαζεύετε τέτοια κομμάτια που θα είμαστε...
Δεν ενδιαφέρεται να παίξει,δυστυχώς. Της έχω πεί.Αν την έβρισκα την Devina, θα της έλεγα να παίξει. Ενεργοποίησε ξανά το λογαριασμό της εδώ, πρόσφατα
MissKit
Επιφανές μέλος
Mercury
Επιφανές μέλος
Aφού συμπληρώθηκε ο αριθμός των παικτών,γιατί δεν αρχίζουμε από σήμερα ή αύριο;
H Δεύτερα θα'ναι μια μέρα δύσκολη.
Αυτό που απάντησε η MissKit.
Η ημέρα αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε απο την αρχή.Έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,και δρούμε βάση αυτού.
Καταλαβαίνουμε πως θέλετε να ξεκινήσετε τα μαχαιρώματα άμεσα,αλλά θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.
Θέλουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε αυτό το Παλέρμο,και οποιαδήποτε βιασύνη θα είχε αρνητική επίδραση στο "όραμα" που έχει φανταστεί η Σ.Ε. για αυτό το παιχνίδι.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,και σας ευχόμαστε ένα ανεπανάληπτο Παλέρμο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Αισιοδοξία βλέπω και δε θα 'πρεπε...Θα σας χαλαρώσουμε βρε, δε θα σας μαζεύουμε με κουταλάκια.
Έχεις σκεφτεί να βάλεις για πρωθυπουργός;Αυτό που απάντησε η MissKit.
Η ημέρα αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε απο την αρχή.Έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,και δρούμε βάση αυτού.
Καταλαβαίνουμε πως θέλετε να ξεκινήσετε τα μαχαιρώματα άμεσα,αλλά θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα.
Θέλουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε αυτό το Παλέρμο,και οποιαδήποτε βιασύνη θα είχε αρνητική επίδραση στο "όραμα" που έχει φανταστεί η Σ.Ε. για αυτό το παιχνίδι.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,και σας ευχόμαστε ένα ανεπανάληπτο Παλέρμο
Έτσι όπως τα λες θα βγεις και μάλιστα με αυτοδυναμία!
(προτιμώ την Άννα...)
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μιας που λέτε για msn να πω κι εγώ κάτι για να προσέχουμε όλοι!
Προσοχή το team των δολοφόνων και οι συγκάτοικοι με τη συμπεριφορά σας στο msn.
Όσοι δεν μπαίνατε πριν το παιχνίδι μην αρχίσετε να μπαίνετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή και το αντίστροφο.
Το ίδιο ισχύει και για το skype ή και για όποιο άλλο μέσον.
Θα προδωθείτε απ αυτό και θα χαλάσει έτσι το παιχνίδι.
Δοκιμάστε κανένα appear offline ή κάποιο άλλο κόλπο για να συνομολείτε...
Έχει γίνει αυτό και ενώ οι δολοφόνοι κερδίζαμε, το τέλειωσαν το παιχνίδι έτσι απλά
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.