Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:07 Ο Πατρεύς έγραψε: #181 18-06-12 21:07 Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #182 18-06-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Θα είσαι πόρνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:15 Η ~Melania~: #183 18-06-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Η Τζεην είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Η MissKit έγραψε: #184 18-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:21 Ο dimijim έγραψε: #185 18-06-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Click για ανάπτυξη... Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:22 Η MissKit έγραψε: #186 18-06-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:09 Ο jj! έγραψε: #182 18-06-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Θα είσαι πόρνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:15 Η ~Melania~: #183 18-06-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Η Τζεην είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Η MissKit έγραψε: #184 18-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:21 Ο dimijim έγραψε: #185 18-06-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Click για ανάπτυξη... Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:22 Η MissKit έγραψε: #186 18-06-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Θα είσαι πόρνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:15 Η ~Melania~: #183 18-06-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Η Τζεην είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Η MissKit έγραψε: #184 18-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:21 Ο dimijim έγραψε: #185 18-06-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Click για ανάπτυξη... Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:22 Η MissKit έγραψε: #186 18-06-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Η Τζεην είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Η MissKit έγραψε: #184 18-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:21 Ο dimijim έγραψε: #185 18-06-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Click για ανάπτυξη... Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:22 Η MissKit έγραψε: #186 18-06-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἂν εἶμαι πάλι πόρνη, θὰ τὰ κάνω λαμπόγυαλο στὸ Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:21 Ο dimijim έγραψε: #185 18-06-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Click για ανάπτυξη... Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:22 Η MissKit έγραψε: #186 18-06-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Έχεις και παράπονο; Σε ανέβασα τόσο πολύ δίνοντάς σου τη Satine και διαμαρτύρεσαιιι; Click για ανάπτυξη... Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:22 Η MissKit έγραψε: #186 18-06-12 21:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Eeeeee Τον ρόλο εγώ τον έδωσα! Εσύ τραβάς το όνομα Πατρεύς κι εγώ το πόρνη! Το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει σοκ αρχικά... Και μιας και μου θύμησες το movie project, για τώρα έχεις κάτι παρόμοιο; Να δώσεις μια άλλη χροιά στο palermo; Εγώ έχω μια ιδέα, θα σου ρθει με pm! Click για ανάπτυξη... Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:24 Ο dimijim έγραψε: #187 18-06-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ας μη μιλήσουμε για τη συμβολή σου στο movie project mr. ΔενΈχωΙδέαΑπόΤαινίες. Εγώ την έδωσα τη Satine και δεν είναι χώρος να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Τη Satine εσύ την έδωσες! Αλλά αν δεν τραβούσα εγώ το χαρτάκι που έγραφε "Πόρνη" δε θα την έδινες ποτέ τη Satine στον Πέτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:34 Η blue_butterfly: #188 18-06-12 22:34 Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:37 Ο jj! έγραψε: #189 18-06-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Κρυφομουσίτσα, το 'ξερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:39 Ο dimijim έγραψε: #190 18-06-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Εντάξει αν θέλετε παίρνω εγώ το ρόλο της πόρνης, δεν έχω θέμα. Click για ανάπτυξη... Μη τα λες αυτά! Θα έχει θέμα ο Τάσος... Εγώ επιμένω να τον πάρει τον ρόλο ο Πέτρος! Έδωσε ρεσιτάλ την προηγούμενη φορά! Του πάει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #191 18-06-12 22:49 Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι ωραια μαζευτηκαμε μπολικοι Εγω σε ολα τα Παλερμο τυχαινε να ειμαι μαζι με τα πολιτακια , τη μια ως νοσοκομα , την αλλη δικηγορος ε αυτη τη φορα ελπιζω να μου πεσει ενας <<κακος>> ρολος...καλα και αν τα παω χαλια δεν πειραζει μωρε η προσπαθεια μετραει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:59 Ο foreverfreak: #192 18-06-12 22:59 "Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Νεαρος 21χρονος φοιτητης παιδαγωγικου, παρα πολυ συνεννοησιμος και βολικος ανθρωπος, βρισκεται σε αναζητηση συγκατοικου, κατα προτιμηση θηλυκου γενους. Οι ενδιαφερομενες να δηλωσουν ενδιαφερον στο 9011 245 246..." Θα ειμαι συγκατοικος ρε, το ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:19 Η blue_butterfly: #193 18-06-12 23:19 Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να είμαι συγκάτοικος με την Jane, τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:20 Η MissKit έγραψε: #194 18-06-12 23:20 Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:23 Η blue_butterfly: #195 18-06-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Καλέ την πόρνη δεν την είδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:39 Η Himela έγραψε: #196 18-06-12 23:39 Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:41 Ο dimijim έγραψε: #197 18-06-12 23:41 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Σουξέ οι συγκάτοικοι όμως, ε... Click για ανάπτυξη... Εεεε να τους κάνεις όλους συγκάτοικους κι εμένα δολοφόνο για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 23:59 Ο foreverfreak: #198 18-06-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πάντως την προηγούμενη φορα που ήμουν συγκάτοικος, μόνη μου έφτασα ως το τέλος (εντάξει με τη βοήθεια του αυτοκράτορα ) Δυστυχώς τον αυτοκράτορα δεν μπόρεσα να τον κάνω να δηλώσει συμμετοχή, ελπίζω αυτός που θα γίνει αυτοκράτορας να συνεχίσει το έργο του!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα και εκτος παιχνιδιου να βγει ο συγκατοικος η επικοινωνια παραμενει. Ασε που απο την αρχη ξερεις πως ενας απο τους συμπαικτες σου ειναι σιγουρα αθωος και μπορειτε να λετε τις θεωριες σας μαζι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:09 Η love_angel: #199 19-06-12 00:09 Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα παίξω και εγώ γιατί ζήλεψα... Βέβαια προτεραιότητα θα έχουν τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 00:58 Η carpe_nochtem: #200 19-06-12 00:58 Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω αιώνες να μπω δολοφόνος. Ελάααατε καλή χρυσή ΣΕ. Λυπηθείτε το ταλαιπωρημένο από πανελλήνιες κοριτσούδι. Ε; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.