Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #161 18-06-12 20:25 Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:27 Η Ερις έγραψε: #162 18-06-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:28 Ο dimijim έγραψε: #163 18-06-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Click για ανάπτυξη... Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:29 Ο Libertus έγραψε: #164 18-06-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... bluestas95 => Libertus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο dimijim έγραψε: #165 18-06-12 20:32 Να κάνω και μια ερώτηση παρόμοια με αυτή της Σύλβιας: Εκτός απ την Himela-foreverfreak ποιες άλλες βεντέτες απ προηγούμενα palermo κρύβει η λίστα συμμετοχών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Η Ερις έγραψε: #166 18-06-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:27 Η Ερις έγραψε: #162 18-06-12 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:28 Ο dimijim έγραψε: #163 18-06-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Click για ανάπτυξη... Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:29 Ο Libertus έγραψε: #164 18-06-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... bluestas95 => Libertus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο dimijim έγραψε: #165 18-06-12 20:32 Να κάνω και μια ερώτηση παρόμοια με αυτή της Σύλβιας: Εκτός απ την Himela-foreverfreak ποιες άλλες βεντέτες απ προηγούμενα palermo κρύβει η λίστα συμμετοχών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Η Ερις έγραψε: #166 18-06-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:28 Ο dimijim έγραψε: #163 18-06-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Click για ανάπτυξη... Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:29 Ο Libertus έγραψε: #164 18-06-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... bluestas95 => Libertus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο dimijim έγραψε: #165 18-06-12 20:32 Να κάνω και μια ερώτηση παρόμοια με αυτή της Σύλβιας: Εκτός απ την Himela-foreverfreak ποιες άλλες βεντέτες απ προηγούμενα palermo κρύβει η λίστα συμμετοχών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Η Ερις έγραψε: #166 18-06-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: μαρια775μ --> και δε θέλω σχόλια! Click για ανάπτυξη... Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:29 Ο Libertus έγραψε: #164 18-06-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... bluestas95 => Libertus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο dimijim έγραψε: #165 18-06-12 20:32 Να κάνω και μια ερώτηση παρόμοια με αυτή της Σύλβιας: Εκτός απ την Himela-foreverfreak ποιες άλλες βεντέτες απ προηγούμενα palermo κρύβει η λίστα συμμετοχών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Η Ερις έγραψε: #166 18-06-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... bluestas95 => Libertus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο dimijim έγραψε: #165 18-06-12 20:32 Να κάνω και μια ερώτηση παρόμοια με αυτή της Σύλβιας: Εκτός απ την Himela-foreverfreak ποιες άλλες βεντέτες απ προηγούμενα palermo κρύβει η λίστα συμμετοχών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Η Ερις έγραψε: #166 18-06-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω και μια ερώτηση παρόμοια με αυτή της Σύλβιας: Εκτός απ την Himela-foreverfreak ποιες άλλες βεντέτες απ προηγούμενα palermo κρύβει η λίστα συμμετοχών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Η Ερις έγραψε: #166 18-06-12 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αααααα αυτή η άσχετη η Μαρία; Που καρφώθηκε απ τον πρώτο γύρο; Click για ανάπτυξη... Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:32 Ο Johnnaousa: #167 18-06-12 20:32 Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Ο dimijim έγραψε: #168 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Βρε άντε από 'κει!! Όταν είμαι πολιτάκι παίζω καλά, δολοφόνα δεν το 'χω! Click για ανάπτυξη... Ούτε και την πόρνη έχεις... Στο προτελευταίο πάντως καλή ήσουν σαν γιατρίνα. Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Προβλέπεται από τα πιο δυνατά Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:35 Η Ερις έγραψε: #169 18-06-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπορεί να μην έσωσες κανέναν αλλά έπαιζες καλά σαν πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:39 Ο dimijim έγραψε: #170 18-06-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Αυτό λέω κι εγώ!! Τώρα να το πω; Θα το πω!! Την πόρνη την έχει ο Πέτρος, ο συνάδελφος!! Ναι, ναι μια χαρά το 'χει!! Click για ανάπτυξη... Καλά, ο Πέτρος ήταν απολαυστικός στο ρόλο της πόρνης! Ευστοχότατες επιλογές και πολύ φαντασία στα μηνύματά του! Ρωτήστε και την Άννα να σας πει... Κι αν θυσιαζόταν για να σωθεί η Ζωή στο τέλος τότε θα ήταν κορυφή αλλά... Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... ps. Η Ζωή δε θα παίξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Johnnaousa: #171 18-06-12 20:40 Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Ο Joaquín έγραψε: #172 18-06-12 20:41 Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2012 Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με είχε βάλει, λάθος )) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:41 Η Ερις έγραψε: #173 18-06-12 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Να δούμε τώρα ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο... Click για ανάπτυξη... Μήπως.... εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:44 Ο dimijim έγραψε: #174 18-06-12 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ θέλω..Κώστα δολοφόνο! Είναι ο τέλειος πολίτης Η Ζωή δεν έχει χρόνο Click για ανάπτυξη... Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Μήπως.... εσύ; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:46 Ο Johnnaousa: #175 18-06-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακόμη και με Κώστα δολοφόνο οι πολίτες έχουν κερδίσει. Κυκλοφορεί και μια μάγισσα... χαχαχαχαχα Αν θέλει να συνεχίσουν να ζουν Μερκ κι Άννα τότε δε νομίζω... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:48 Ο dimijim έγραψε: #176 18-06-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ναι εννοώ οτι τον προτιμώ σε ρόλο καλού Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τον προτιμώ έτσι όταν είμαι καλός... Όταν βέβαια δεν είμαι τότε τον προτιμώ νεκρό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο Joaquín έγραψε: #177 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Πολύ ωραία,θα βριστώ και σε αυτό το παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Η carpe_nochtem: #178 18-06-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτοί που εχετε αλλάξει nicknames και είχατε άλλα σε παλιότερα παλέρμο μπορείτε λίγο να τα πείτε; Click για ανάπτυξη... JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Αρχική Δημοσίευση από Alchemist: Αφού σ'αρέσει, τι παραπονιέσαι.. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι,ότι την καταβρίσκω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:02 Η Himela έγραψε: #179 18-06-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: JaneWin. Ναι και εγώ χάρηκα. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:04 Ο jj! έγραψε: #180 18-06-12 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχαχαχα μαρή Ρέιτσελ, με άκουσε όλη η γειτονιά από τα γέλια! Να παίξεις ρε συγκάτοικε αυτή τη φορά ε; Click για ανάπτυξη... Αφού τελειωσε με τις πανελλήνιες, πλέον... Θα συμμετέχει, λογικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.