Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.790 μηνύματα.

28-07-25

15:56
Να τολμάτε. Η τόλμη και το θάρρος είναι η μόνη αξιοπρέπεια. Καθόμουνα μέσα και αναρωτιόμουν γιατί είμαι τόσο διστακτικός να σηκώσω το τηλέφωνο και να ζητήσω βοήθεια.
Όσες φορές η απόφαση πάρθηκε από δισταγμό, πέθανα χίλιες φορές μέσα μου μετά.
Αλλες φορές ακόμα και το ίδιο στυλ απόφασης (αρνητικό) όταν πάρθηκε από θάρρος, ήμουν πιο περήφανος για μένα, κι ας ήταν πιο δύσκολος ο δρόμος (που είναι).
Έλεγε ενας στρατιωτικος στον Σαχίνη σε συνέντευξη σήμερα: "Αμα δεν ξέρεις που θέλεις να πας, το πιθανότερο είναι να πας εκεί που δεν θέλεις."
Θέλω και μπορώ.
Και θα τα κάνω. Σήκωσα ήδη το ένα τηλέφωνο και έκλεισα για σέρβις. Κι ας κουραστω να ξηλωσω ολη τη βιβλιοθήκη κατω απο το κλιματιστικό, δεν πειράζει, πλάκα έχει, δεν πρέπει να τεμπελιάζω.
Σειρά του γιατρού.
Όσες φορές η απόφαση πάρθηκε από δισταγμό, πέθανα χίλιες φορές μέσα μου μετά.
Αλλες φορές ακόμα και το ίδιο στυλ απόφασης (αρνητικό) όταν πάρθηκε από θάρρος, ήμουν πιο περήφανος για μένα, κι ας ήταν πιο δύσκολος ο δρόμος (που είναι).
Έλεγε ενας στρατιωτικος στον Σαχίνη σε συνέντευξη σήμερα: "Αμα δεν ξέρεις που θέλεις να πας, το πιθανότερο είναι να πας εκεί που δεν θέλεις."
Θέλω και μπορώ.
Και θα τα κάνω. Σήκωσα ήδη το ένα τηλέφωνο και έκλεισα για σέρβις. Κι ας κουραστω να ξηλωσω ολη τη βιβλιοθήκη κατω απο το κλιματιστικό, δεν πειράζει, πλάκα έχει, δεν πρέπει να τεμπελιάζω.
Σειρά του γιατρού.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.166 μηνύματα.

29-07-25

00:28
Η ζωή είναι σαν να παίζεις ένα δίσκο.
Η βελόνα μοιάζει να μένει κολλημένη στο ίδιο σημείο, αλλά ουσιαστικά πλησιάζει στο κέντρο σε κάθε στροφή.
Η βελόνα μοιάζει να μένει κολλημένη στο ίδιο σημείο, αλλά ουσιαστικά πλησιάζει στο κέντρο σε κάθε στροφή.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.343 μηνύματα.

29-07-25

19:43
It is not worth the bother of killing yourself, since you always kill yourself too late.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.824 μηνύματα.

30-07-25

00:33
Θέλω μια ισχυρή δόση σταρχιδιαμίνης για να τη βγάλω μεχρι τις διακοπές
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.790 μηνύματα.

30-07-25

01:56
Τελικά τα έμπηξα πριν στον καναπέ, απο το τίποτα, με το ζωάκι μου να με παρηγορεί και να με κοιτάει όλο απορία, γατζωμένο στο μπούτι μου.
Θυμήθηκα τον παππού μου, ο οποίος πριν πεθάνει, πολλά χρόνια πριν, μου είχε πει: "ότι κανεις, μόνος σου"
Χριστέ μου, είχα ανθρώπους δίπλα μου, κι εγω έπινα καφέδες στα Παλμιέ. Που είσαι παππούλη μου να με δεις τώρα. Θα μου λεγες "Δεν σου αρέσει αυτό που ζεις, άλλαξέ το να πάει στην ευχή, άρχισε κάτι νέο".
Όπως τότε.
Θυμήθηκα τον παππού μου, ο οποίος πριν πεθάνει, πολλά χρόνια πριν, μου είχε πει: "ότι κανεις, μόνος σου"
Χριστέ μου, είχα ανθρώπους δίπλα μου, κι εγω έπινα καφέδες στα Παλμιέ. Που είσαι παππούλη μου να με δεις τώρα. Θα μου λεγες "Δεν σου αρέσει αυτό που ζεις, άλλαξέ το να πάει στην ευχή, άρχισε κάτι νέο".
Όπως τότε.
Guest 857742
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-07-25

20:31
πόσο ελεεινό να νιώθεις την ανάγκη να «βαθμολογεις» την εμφάνιση/σωματα άλλων ανθρώπων στυλ αυτός/αυτή είναι 10αρι κι άλλα τέτοια εμετικά
σχεδόν 30 χρόνων μαντραχαλεοι δεν μπορώ θέλω να δείρω κόσμο α πα πα πααα
σχεδόν 30 χρόνων μαντραχαλεοι δεν μπορώ θέλω να δείρω κόσμο α πα πα πααα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-25

15:53
Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που συμπαρίστανται, που στενοχωριούνται πραγματικά. Πολύ σημαντικοί. Εξαιρετικά σημαντικοί και πάλι καλά που ακούω και καμιά καλή κουβέντα.
Μπορεί να μην είμαστε ίδια κοψιά, ίδιες σκέψεις ή πεποιθήσεις, αλλά όταν ο άλλος σου λεει "ρε φιλε, ότι θες, εδω, ησύχασε", είναι μεγάλο πράγμα, και να το εννοεί.
Από την άλλη, μου κάνει εντύπωση, πως άνθρωποι που ορκίζονται στην ανθρωπιά και την καλοσύνη και τον Χριστούλη (Μέγας είσαι Κύριε και ελέησόν με, κι εγω πιστεύω, δε λεω) και το αχ κοιταξτε πόσο εύκολα πληγώνομαι ο ευαίσθητος, να δείχνουν μια αδιαφορία και πεσμένο στο δρόμο να σε δούν να σφαδάζεις.
Άσε που μπορεί να πουν και μέσα τους "κάτσε και βράσε, τα θελες και τα παθες παλιάνθρωπε γιατί με είπες κακαράμπη με στραβιά μύτη πριν δεκαεφτά μήνες σε ενα στενό στην Πετρούπολη εξω απο μια κρεπερί".
Με στενοχωρεί αυτό πολύ. Αλήθεια. Είχα μεγαλύτερες ελπίδες για τους ανθρώπους ως είδος.
Άνθρωποι που θεωρούσα πως δε με συμπαθούν, να μου λένε "ρε είσαι καλά;" και άνθρωποι που σκίζονταν στο εγω αγαπώ τους ανθρώπους και ότι θες και θα είμαι το μεγαλύτερο στήριγμά σου και βλέπεις μια -εξηγήσιμη βεβαίως- στάση αλλά σε βάζει και σε σκέψεις για την υπο συνθήκη καλοσύνη των ανθρώπων.
Δηλαδή αν εμενα με πεις μαλάκα σήμερα και αύριο σπάσεις το κεφάλι σου, θα μαλακώσω. Το άχτι δεν είναι διαμάντια για να το φυλάμε μεχρι να πεθάνουμε.
Νομίζετε ότι όσοι είναι αλλιώς (όσοι δεν μαλακώνουν) δεν φαίνονται στους άλλους; Γιατί το διατηρούν απορώ. Τόσο άκαμπτο εγω; Τότε καλύτερα που σπάνε τα πράγματα, όχι;
Και δεν ειναι παράκληση για προσοχή το παρόν, αλλά διαπίστωση. Ότι ο γονιός μπορεί να είναι μαλάκας, ασχέτως αν ειναι γονιός. Οτι ο φίλος μπορεί και να μην ήταν τόσο φίλος, ότι το ταίρι μπορεί να μην αγαπάει όσο λέει ότι αγαπάει και οτι ο γείτονας μπορεί απλά να κάνει δημόσιες σχέσεις και να μην υπάρχει κάτι πίσω από αυτό.
Μπορεί να μην είμαστε ίδια κοψιά, ίδιες σκέψεις ή πεποιθήσεις, αλλά όταν ο άλλος σου λεει "ρε φιλε, ότι θες, εδω, ησύχασε", είναι μεγάλο πράγμα, και να το εννοεί.
Από την άλλη, μου κάνει εντύπωση, πως άνθρωποι που ορκίζονται στην ανθρωπιά και την καλοσύνη και τον Χριστούλη (Μέγας είσαι Κύριε και ελέησόν με, κι εγω πιστεύω, δε λεω) και το αχ κοιταξτε πόσο εύκολα πληγώνομαι ο ευαίσθητος, να δείχνουν μια αδιαφορία και πεσμένο στο δρόμο να σε δούν να σφαδάζεις.
Άσε που μπορεί να πουν και μέσα τους "κάτσε και βράσε, τα θελες και τα παθες παλιάνθρωπε γιατί με είπες κακαράμπη με στραβιά μύτη πριν δεκαεφτά μήνες σε ενα στενό στην Πετρούπολη εξω απο μια κρεπερί".
Με στενοχωρεί αυτό πολύ. Αλήθεια. Είχα μεγαλύτερες ελπίδες για τους ανθρώπους ως είδος.
Άνθρωποι που θεωρούσα πως δε με συμπαθούν, να μου λένε "ρε είσαι καλά;" και άνθρωποι που σκίζονταν στο εγω αγαπώ τους ανθρώπους και ότι θες και θα είμαι το μεγαλύτερο στήριγμά σου και βλέπεις μια -εξηγήσιμη βεβαίως- στάση αλλά σε βάζει και σε σκέψεις για την υπο συνθήκη καλοσύνη των ανθρώπων.
Δηλαδή αν εμενα με πεις μαλάκα σήμερα και αύριο σπάσεις το κεφάλι σου, θα μαλακώσω. Το άχτι δεν είναι διαμάντια για να το φυλάμε μεχρι να πεθάνουμε.
Νομίζετε ότι όσοι είναι αλλιώς (όσοι δεν μαλακώνουν) δεν φαίνονται στους άλλους; Γιατί το διατηρούν απορώ. Τόσο άκαμπτο εγω; Τότε καλύτερα που σπάνε τα πράγματα, όχι;
Και δεν ειναι παράκληση για προσοχή το παρόν, αλλά διαπίστωση. Ότι ο γονιός μπορεί να είναι μαλάκας, ασχέτως αν ειναι γονιός. Οτι ο φίλος μπορεί και να μην ήταν τόσο φίλος, ότι το ταίρι μπορεί να μην αγαπάει όσο λέει ότι αγαπάει και οτι ο γείτονας μπορεί απλά να κάνει δημόσιες σχέσεις και να μην υπάρχει κάτι πίσω από αυτό.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.469 μηνύματα.

31-07-25

16:47
'Άσχημο πράγμα, τελικά, το να τρώγεται κανείς με το ρούχα του, δις την ώρα...
Και ακόμα πιο άσχημο το να αποδίδει αυτά που θέλει, εκεί που θέλει και όποτε θέλει. Όποτε γουστάρει...
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Πριν ζητήσουμε τα ρέστα, να κάτσουμε ν΄ αναλογιστούμε τί εμείς προκαλούμε στους άλλους (με όσα λέμε αριστερά και δεξιά, με όσα κάνουμε/ή δεν κάνουμε, με το πόσο τους θίξαμε και προδώσαμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, κ.λπ.). Ίσως και χωρίς να το καταλαβαίνουμε (που δεν το νομίζω...)...
Οι άλλοι είναι έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα και Πασαλιμανιώτικα κι εμείς...άσπρα πρόβατα που, συνεχώς, μας προδίδουν και μας φέρονται άσχημα...
Αμ δεν πάνε έτσι τα πράγματα. Τουλάχιστον όχι πάντα...
Και ακόμα πιο άσχημο το να αποδίδει αυτά που θέλει, εκεί που θέλει και όποτε θέλει. Όποτε γουστάρει...
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Πριν ζητήσουμε τα ρέστα, να κάτσουμε ν΄ αναλογιστούμε τί εμείς προκαλούμε στους άλλους (με όσα λέμε αριστερά και δεξιά, με όσα κάνουμε/ή δεν κάνουμε, με το πόσο τους θίξαμε και προδώσαμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, κ.λπ.). Ίσως και χωρίς να το καταλαβαίνουμε (που δεν το νομίζω...)...
Οι άλλοι είναι έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα και Πασαλιμανιώτικα κι εμείς...άσπρα πρόβατα που, συνεχώς, μας προδίδουν και μας φέρονται άσχημα...
Αμ δεν πάνε έτσι τα πράγματα. Τουλάχιστον όχι πάντα...
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.325 μηνύματα.

31-07-25

16:56
https://www.news247.gr/ellada/vinteo-sok-sti-rodo-nearos-sproxnei-kai-rixnei-sto-sintrivani-astego/
Η κοινωνία με λίγα λόγια.
Ο νεαρός κοροιδεύει
Ο φτωχός υποφέρει
Ο παρατηρητής χωρίς να γνωρίζει ότι μπορεί κι εκείνος να βρεθεί σε αυτή την θέση απλός παρακολουθεί/γελάει
Όλοι βγαίνουν με ένα πρόσωπο, μας έχουν μάθει από μικρά να βλέπουμε μόνο τον εαυτό μας, όχι άμμεσα, αλλά οι επιπτώσεις φαίνονται σε ένα μόνο βίντεο.
Αγάπη για τον γείτονα δεν υπάρχει. Μόνο μίσος που κρύβεται πίσω από μια μάσκα
Η κοινωνία με λίγα λόγια.
Ο νεαρός κοροιδεύει
Ο φτωχός υποφέρει
Ο παρατηρητής χωρίς να γνωρίζει ότι μπορεί κι εκείνος να βρεθεί σε αυτή την θέση απλός παρακολουθεί/γελάει
Όλοι βγαίνουν με ένα πρόσωπο, μας έχουν μάθει από μικρά να βλέπουμε μόνο τον εαυτό μας, όχι άμμεσα, αλλά οι επιπτώσεις φαίνονται σε ένα μόνο βίντεο.
Αγάπη για τον γείτονα δεν υπάρχει. Μόνο μίσος που κρύβεται πίσω από μια μάσκα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-25

17:31
Σε θέλω τόσο πολύ, μου αρεσεις και αδημονώ για την κάθε κουβέντα μαζί σου και σε σκέφτομαι καθημερινά.
Μόνιμο υστερόγραφο να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο: ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ.-
Μόνιμο υστερόγραφο να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο: ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ.-
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.469 μηνύματα.

31-07-25

18:09
τσίπα - Βικιλεξικό
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.343 μηνύματα.

31-07-25

18:42
Έχω εκμηδενιστεί πλήρως.
Όχι, δεν καταλαβαίνεις, δεν έχω καμία εικόνα για μένα, καμία περηφάνια, καμία προσδοκία.
Δεν υπάρχει καν εικόνα, για την ακρίβεια. Είναι ο,τι είναι, είμαι ο,τι είμαι, αν είμαι.
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω, το ξέρω, μα δεν είμαι ξεχωριστή, καθόλου, ούτε για μένα ούτε για κανέναν άλλον.
Εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό απο όσα νομίζεις για μένα είναι ο,τι φτιάχνεις για μένα στο μυαλό σου και οχι ο,τι πραγματικά είμαι.
Και τι πραγματικά είμαι;
Δεν ξέρω, μα ξέρω πως οποιος με ξέρει, κάνει λάθος.
Όχι, δεν καταλαβαίνεις, δεν έχω καμία εικόνα για μένα, καμία περηφάνια, καμία προσδοκία.
Δεν υπάρχει καν εικόνα, για την ακρίβεια. Είναι ο,τι είναι, είμαι ο,τι είμαι, αν είμαι.
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω, το ξέρω, μα δεν είμαι ξεχωριστή, καθόλου, ούτε για μένα ούτε για κανέναν άλλον.
Εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό απο όσα νομίζεις για μένα είναι ο,τι φτιάχνεις για μένα στο μυαλό σου και οχι ο,τι πραγματικά είμαι.
Και τι πραγματικά είμαι;
Δεν ξέρω, μα ξέρω πως οποιος με ξέρει, κάνει λάθος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-25

19:17
- **breathes**
- ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕΣ ΤΟΚΣΕΡΩΚΑΛΑ.-
- ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΕΠΝΕΥΣΕΣ ΤΟΚΣΕΡΩΚΑΛΑ.-
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.412 μηνύματα.

31-07-25

19:22
Είπα ναι στο νέο ξεκίνημα και νιώθω ήδη πιο ανάλαφρη! Είπα ναι στην αλλαγή, παναγίτσα μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κάνω σωστά !
αλλά εγώ νιώθω ήδη πιο χαρούμενη.
αλλά εγώ νιώθω ήδη πιο χαρούμενη.

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.103 μηνύματα.

31-07-25

19:38
νομίζω πως έχω χανγκόβερ από την Κυριακή. δεν είμαι καλά αυτές τις μέρες. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-25

21:34
Απο αύριο σε αύριο. Δεν σέβομαι τις υποσχέσεις που δίνω στον εαυτό μου.
Ίσως τελικά και να μην αξίζω, σε αυτα που λέγαμε περί αξίας. Αμα δεν σέβομαι εμένα, τότε τι;
Ίσως τελικά και να μην αξίζω, σε αυτα που λέγαμε περί αξίας. Αμα δεν σέβομαι εμένα, τότε τι;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.079 μηνύματα.

31-07-25

21:43
Για πάμε λίγο να θυμηθούμε όλοι κάτι γιατί πολύ απαισιοδοξία έχει πέσει εδώ μέσα και ούτε εγώ δεν το αντέχω:

31-07-25

22:10
Μην αφήνεις μια άσχημη μέρα σου να σε κάνει να νομίζεις οτι έχεις μια άσχημη ζωή.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.412 μηνύματα.

31-07-25

22:17
Είναι τόσο περίεργο που παρόλο που θα αφήσω ένα μεγάλο κεφάλαιο που με ανάλωσε απίστευτα
Το αγάπησα και θα μου λείψει. Θα μου λείψει πολύ!
Όμως η εξέλιξη καμία φορά αφορά ακόμα και για πράγματα που μόχθησες και προσπάθησες.
Το αγάπησα και θα μου λείψει. Θα μου λείψει πολύ!
Όμως η εξέλιξη καμία φορά αφορά ακόμα και για πράγματα που μόχθησες και προσπάθησες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-07-25

22:32
Εγω: Αχ τι ωραιο το Lords of the realm 2 που έπαιζα στο Γυμνάσιο.
Μετα απο μια ωρα βίντεο: Να το εγκαταστήσω και να καω;
Μετα απο μια ωρα βίντεο: Να το εγκαταστήσω και να καω;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Reader
- giannhs2001
- Pyotr_Krasnov
- Scandal
- American Economist
- Memetchi
- Μήτσος10
- Hased Babis
- hihat1
- Libertus
- Joji
- ck_chrysiis
- luluty
- Jack of Spades
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.