Σκέψεις... III

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.503 μηνύματα.
10 ημερες μετράμε.
9 έμειναν.
Ζωή σε εμάς.
Tired Dog Days GIF

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.569 μηνύματα.
Οι ελαφρώς καταθλιπτικοί ή λειτουργικά καταθλιπτικοί, έχουν μια κάποια γοητεία που πηγάζει από το πάντρεμα της ευφυίας με το άγγιγμα του εσώτερου εαυτού τους. Αφήνουν την Πηγή την Αλήθεια τους να ξεχειλίσει δίχως ντροπή.

Εχω κάνει αυτά τα λάθη. Θέλω να κανω εκείνο, το άλλο, το παράλλο. Ή ξέρεις κάτι δεν μου αρέσει να παω εκει που πανε οι άλλοι, να πιστέψω αυτά που πιστεύουν οι άλλοι, να πω αυτά που λένε οι άλλοι.

Αντίθετα, το άσπιλο, το άμεμπτο, το καλοφτιαγμένο, έχει εναν ασβέστη να κλείνει καλά τις τρυπες μην ξεφυγει η οργή, η ανασφάλεια και συχνά πυκνά η περιφρόνηση των άλλων.

Το καλοφτιαγμένο ειναι αναίσθητο, μην ξεγελιέσαι απο το πρώτο συνθετικο καλό-. Όσο καλό και να φαίνεται.

Καλογυαλισμένοι τάφοι και μέσα σαπίλα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.
Σήμερα, μια κανονική μέρα, χωρίς τίποτα ξεχωριστό ή κακό.

Το μυαλό μου 11 η ώρα το βράδυ στο κρεβάτι:

Σε 10 χρόνια απο τώρα οι γάτες σου θα πεθάνουν, οι γονείς σου θα είναι γέροι (αν είναι), το σώμα σου θα σε εγκαταλείψει και θα έχεις ένα σωρό regrets για τα χρόνια που πέρασαν.Ο χρόνος γλιστράει απο τα χέρια σου και εσύ στέκεις ανήμπορος θεατής στην πιο μακρινή θέση από την σκηνή.

:look:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.569 μηνύματα.
40 βαθμοί και 40 βαθμοί, γαμώ το χτιστό σου το σπιτάκι και την πανακόλλα σου που κολλάει καλά.

Μπουρδέλο.

40, εκει, ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΤΟ Μ... ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΗ ΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ, ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ.

Αει στο διάστημα επιτέλους, γαμώσπιτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια