yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα.

19-06-25

17:05
Πόσο με θλίβει όταν βύσματα επικρατούν και ειδικά όταν αυτά τα βύσματα βγάζουν έναν απίστευτο ναρκισσισμό.
Αν τολμήσεις να διεκδικήσεις το δίκαιο, το επαγγελματικό - έστω το τυπικό, φροντίζουν να κάνουν το πλαίσιο ασφυκτικό για να σε υποδαυλίσουν και να κουραστείς.
Δεν τα καταφέραμε σήμερα.
Η ισορροπία ισχύος δεν ευνοεί.
Και θλίβομαι πολύ που έχω δεμένα χέρια.
Αναρωτιέμαι πόσο άκαρδος και σκληρός να είναι κάποιος.
Αν τολμήσεις να διεκδικήσεις το δίκαιο, το επαγγελματικό - έστω το τυπικό, φροντίζουν να κάνουν το πλαίσιο ασφυκτικό για να σε υποδαυλίσουν και να κουραστείς.
Δεν τα καταφέραμε σήμερα.
Η ισορροπία ισχύος δεν ευνοεί.
Και θλίβομαι πολύ που έχω δεμένα χέρια.
Αναρωτιέμαι πόσο άκαρδος και σκληρός να είναι κάποιος.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.357 μηνύματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.850 μηνύματα.

19-06-25

23:58
θέλω να πάρω μια κάμερα-κολάρο για το Πίπι. να δω που αλητευει τα βράδια. 

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.007 μηνύματα.

20-06-25

13:35
Όταν η μόνη θέση που βρίσκεις στο πλοίο είναι μια καρέκλα μπροστά στη ρεσεψιόν και δίπλα γιαγιαδοτουρίστριες χορεύουν συρτάκι..

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.745 μηνύματα.

21-06-25

01:20
"Ο έξυπνος τρόπος για να κρατήσετε τους ανθρώπους παθητικούς και υπάκουους είναι να περιορίσετε τα όρια της ελευθερίας του λόγου, αλλά να επιτρέψετε πολύ ζωηρές διαφωνίες εντός αυτού του ορίου. Αυτό δίνει στους ανθρώπους την αίσθηση ότι υπάρχει ελεύθερη σκέψη, ενώ το σύστημα ενισχύεται"
Νόαμ Τσόμσκι
" Πως λειτουργεί ο κόσμος "
Νόαμ Τσόμσκι
" Πως λειτουργεί ο κόσμος "
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.860 μηνύματα.

21-06-25

16:55
Μικρέ, δε θα το δεις, αλλά είμαι περήφανη για σένα. Ακόμη και αν πληρώνουμε μαζί τις συνέπειες που μίλησες. Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πόσες φορές να σου πω μπράβο.
Χίλια μπράβο ρε τσάκαλε. Πολύ σε χάρηκα σήμερα. Θα γίνεις ένας άξιος Άνθρωπος και αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο περήφανη με κάνει.
Χίλια μπράβο ρε τσάκαλε. Πολύ σε χάρηκα σήμερα. Θα γίνεις ένας άξιος Άνθρωπος και αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο περήφανη με κάνει.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.511 μηνύματα.

21-06-25

18:19
Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που κατάλαβε ότι ήμασταν ζευγάρι και όχι φίλοι/συγγενείς.
Να μην στο αγοράσει κανείς μωρη το σπίτι, άδειο να σου μείνει όπως άδειες άφησες τις ελπίδες μας.
Να μην στο αγοράσει κανείς μωρη το σπίτι, άδειο να σου μείνει όπως άδειες άφησες τις ελπίδες μας.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.494 μηνύματα.

21-06-25

23:05
Μη κάνεις το λάθος και δεν πάρεις σβάρνα τα φοιτητικά party. Αυτά τα λάθη κάναμε και εμείς και αντί τώρα να κλείνουμε με αυτή τη φάση και να σοβαρευόμαστε κοιτάμε να ξεκινήσουμε κάτι που έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει 6 χρόνια πριν.Φοιτητική ζωή (lite)?
Ξεκινάει επιτέλους η ζωή...
Κοίτα να είσαι in, να βρεις κόσμο που να το γουστάρει και να περάσεις καλά γιατί τα φοιτητικά χρόνια δεν έχουν επιστροφή, τα κάψαμε εμείς τα νιάτα μας. Έπεσα σε παρέα που δεν γούσταρε καθόλου τέτοια φάση και ήθελε χαλαρά πράγματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.

21-06-25

23:48
Πανελλήνιες με κάνανε να κανω binge watch 90s ελληνικές σειρές.
εγκλήματα time
εγκλήματα time
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.388 μηνύματα.

22-06-25

01:12
Αυτή την κόψη καλά την ξέρω
Να μη φούνταρω θα καταφέρω
Αυτή την όψη καλά γνωρίζω
Από την κούνια μου τη σφουγγαρίζω
Αυτή τη χώρα την έχω χτίσει
Την έχω κλάψει την έχω βρίσει
Αυτό το χώμα το 'χω φιλήσει
Το 'χω λατρέψει - το 'χω συγχωρήσει
Από το αίμα τόσων προγόνων
Βγαίνω στον κόσμο μ' ενοχές αιώνων
Κι είμαι μεγάλος πια στα σαράντα
Για να πληρώνω βερεσέ τα πάντα
Αυτή η χώρα μ' έχει γεράσει
Κι αυτή η μπόρα αυτή δε λέει να περάσει
Σηκώνω πλάτη σηκώνω στήθος
Στο φως γεράκι - κότα στο ημίφως
Αυτή τη χώρα τι να την κάνω
Αυτή με σπρώχνει στο αεροπλάνο
Ούτε ποιος είμαι ούτε που πάω
Δεν ξέρω - ξέρω μόνο ότι το σκάω
Κι άντε γαμήσου που σ' αγαπάω
Θα με στοιχειώνεις όπου και να πάω
Τα όνειρά μου στη στάχτη ρίχτα
Παιδί δικό σου και με διώχνεις νύχτα
Να μη φούνταρω θα καταφέρω
Αυτή την όψη καλά γνωρίζω
Από την κούνια μου τη σφουγγαρίζω
Αυτή τη χώρα την έχω χτίσει
Την έχω κλάψει την έχω βρίσει
Αυτό το χώμα το 'χω φιλήσει
Το 'χω λατρέψει - το 'χω συγχωρήσει
Από το αίμα τόσων προγόνων
Βγαίνω στον κόσμο μ' ενοχές αιώνων
Κι είμαι μεγάλος πια στα σαράντα
Για να πληρώνω βερεσέ τα πάντα
Αυτή η χώρα μ' έχει γεράσει
Κι αυτή η μπόρα αυτή δε λέει να περάσει
Σηκώνω πλάτη σηκώνω στήθος
Στο φως γεράκι - κότα στο ημίφως
Αυτή τη χώρα τι να την κάνω
Αυτή με σπρώχνει στο αεροπλάνο
Ούτε ποιος είμαι ούτε που πάω
Δεν ξέρω - ξέρω μόνο ότι το σκάω
Κι άντε γαμήσου που σ' αγαπάω
Θα με στοιχειώνεις όπου και να πάω
Τα όνειρά μου στη στάχτη ρίχτα
Παιδί δικό σου και με διώχνεις νύχτα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.433 μηνύματα.

Αν δεν μπορείς να το γαμήσεις ή να το φας, κατούρα το.
Οι σκύλοι ίσως και να είχαν δίκιο.
Οι σκύλοι ίσως και να είχαν δίκιο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.388 μηνύματα.

Πριν κάτι χρόνια οταν ξεκινούσα σε νέα δουλειά ήμουν τύπος και υπογραμμός τώρα είμαι σε φάση «μαλάκες δεν μου κλάνετε τα @@ λέω εγώ»
Είναι τεράστια ελευθερία να έχεις χεσμένες καριέρες, παπαριές, να τα έχεις απομυθοποιήσει όλα για όλα και να είσαι ένα βήμα πριν τα παρατήσεις όλα να πας σε ένα χωριό μόνος και να δουλέψεις τη πιο απλή δουλειά του κόσμου, να μείνεις ήσυχος μόνο με τις γάτες.
I won, όσο κι αν δεν φαίνεται
Είναι τεράστια ελευθερία να έχεις χεσμένες καριέρες, παπαριές, να τα έχεις απομυθοποιήσει όλα για όλα και να είσαι ένα βήμα πριν τα παρατήσεις όλα να πας σε ένα χωριό μόνος και να δουλέψεις τη πιο απλή δουλειά του κόσμου, να μείνεις ήσυχος μόνο με τις γάτες.
I won, όσο κι αν δεν φαίνεται
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.745 μηνύματα.

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους - Tσαρλς Μπουκόφσκι
Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο
για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα.
Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του.
Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη.
Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη.
Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό.
Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη.
Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.
Προσοχή στους κήρυκες,
προσοχή στους γνώστες,
προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία,
προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια,
είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν,
προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν
γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα,
προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν,
φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν,
προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη
γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους,
προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα,
η αγάπη τους είναι μέτρια,
ψάχνει το μέτριο.
Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους,
υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει,
να σκοτώσει τον καθένα.
Δεν θέλουν μοναξιά,
δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά,
θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε
διαφέρει από το δικό τους.
Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης,
δεν θα καταλάβουν την τέχνη,
θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών,
μόνο ως αποτυχία του κόσμου.
Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως,
θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής
και τότε θα σας μισήσουν
και το μίσος τους,
θα είναι τέλειο...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.433 μηνύματα.

Πρέπει να βαλω το κεφάλι κάτω. Πλάνο, εστίαση στο στόχο, δε μπορώ να μείνω έτσι, θα με λιώσει η ζωή.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Όταν πεθάνω, θέλω να γράψετε στην ταφόπλακα:
«Είχε ένα βλέμμα που διαπνέονταν από διαρκή χλευασμό, σαν να μην κατόρθωνε ποτέ να συμφιλιωθεί με την μωρία όλων των ανθρώπινων όντων και ταυτόχρονα να μην μπορούσε να πάρει στα σοβαρά την τραγωδία του σύμπαντος»
glayki
Διακεκριμένο μέλος

Καμιά φορά τα σκηνικά καταρρέουν. Ξύπνημα, συγκοινωνία, τέσσερις ώρες γραφείο ή εργοστάσιο, γεύμα, συγκοινωνία, τέσσερις ώρες δουλειά, φαγητό, ύπνος και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται εύκολα στον ίδιο ρυθμό τον περισσότερο καιρό. Μια μέρα όμως γεννιέται το «γιατί» κι όλα αρχίζουν σ’ αυτή την πληκτική κούραση. «Αρχίζουν», αυτό είναι ενδιαφέρον. Στο τέλος μιας μηχανικής ζωής έρχεται η κούραση, την ίδια όμως στιγμή βάζει σε κίνηση τη συνείδηση. Τη σηκώνει απ’ τον ύπνο και προξενεί τη συνέχεια. Η συνέχεια είναι η ασυνείδητη επιστροφή στην αλυσίδα ή η οριστική αφύπνιση. Στο τέλος της αφύπνισης βρίσκεται το αποτέλεσμα που φτάνει με τον καιρό: αυτοκτονία ή αναθεώρηση. Η κούραση κλείνει μέσα της κάτι το αποκαρδιωτικό. Εδώ, είμαι υποχρεωμένος να πω πως είναι καλή. Γιατί με τη συνείδηση αρχίζουν όλα και μονάχα αυτή αξίζει. Οι παρατηρήσεις αυτές δεν έχουν καμιά πρωτοτυπία. Είναι όμως φανερές: κι αυτό φτάνει γιατί μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε καθολικά το παράλογο στις πηγές του. Με το «ενδιαφέρον» αρχίζουν όλα.
Ο μύθος του Σίσυφου, Αλμπέρ Καμύ
Απόσπασμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 215 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Reader
- giannhs2001
- Pyotr_Krasnov
- Hased Babis
- American Economist
- Libertus
- hihat1
- Joji
- Μήτσος10
- Scandal
- ck_chrysiis
- luluty
- Jack of Spades
- pendejo
- Unicex
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.