giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,790 μηνύματα.

Μας έπρηξαν για το πέσιμο που έκαναν σε 3 μεσήλικες με ελληνικές σημαίες του Ιερού Λόχου στον ΟΣΕ τότε για τα Τέμπη (και σε αντίστοιχα μεμονωμένα πεσιματα σε εθνικιστές στην πορεία της Αθήνας) αλλά σε καθαρό 3v3 στη Πυλαία Θεσσαλονίκης δεν το πήγαν.
Οι ΑΝΕΘ (Αντιφασιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) που καυχιέται πως όλα της ανήκουν τελικά κάνει καλά εκατοστάρια. Παρασκευή βράδυ είχε δωρεάν cardio:
Οι ΑΝΕΘ (Αντιφασιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) που καυχιέται πως όλα της ανήκουν τελικά κάνει καλά εκατοστάρια. Παρασκευή βράδυ είχε δωρεάν cardio:
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,446 μηνύματα.

Μην αγχώνεσαι, μην αγχώνεσαι, μην αγχώνεσαι...

Συζητήσεις, διενέξεις, απαντήσεις, επιχειρήματα, παραδείγματα, στοιχειοθετήσεις, αποδείξεις, πειστικότητα, ασυνεννοησίες...
Κάποιες φορές που όσο περνάει ο καιρός γίνονται περισσότερες, η απάντηση είναι "επειδή έτσι μου αρέσει".
Κάποιες φορές που όσο περνάει ο καιρός γίνονται περισσότερες, η απάντηση είναι "επειδή έτσι μου αρέσει".
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,016 μηνύματα.

Τζωρτζ Όργουελ – «1984»
-Πώς βεβαιώνεται κάποιος για τη δύναμη του πάνω σε ένα άλλο, Ουίνστων;
Ο Ουίνστων σκέφτηκε:
-Κάνοντας τον να υποφέρει, είπε.
-Ακριβώς. Κάνοντας τον να υποφέρει. Η υπακοή δεν αρκεί.
Αν δεν υποφέρει, πως μπορεί να είσαι βέβαιος πως υπακούει στη δική σου θέληση και όχι στη δική του;
Δύναμη είναι να επιβάλλεις πόνο και ταπείνωση.
Δύναμη είναι να κομματιάσεις το ανθρώπινο μυαλό και να το συναρμολογήσεις πάλι δίνοντας του το σχήμα που θέλεις εσύ. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι κόσμο δημιουργούμε; Είναι ακριβώς το αντίθετο από τις ανόητες ηδονιστικές ουτοπίες που είχαν οραματιστεί οι παλιοί μεταρρυθμιστές.[…] Είναι ένας κόσμος φόβου και προδοσίας και βασανιστηρίων. Ένας κόσμος καταπιεστών και καταπιεζομένων, ένας κόσμος που όσο τελειοποιείται θα γίνεται όλο και πιο ανελέητος
-Πώς βεβαιώνεται κάποιος για τη δύναμη του πάνω σε ένα άλλο, Ουίνστων;
Ο Ουίνστων σκέφτηκε:
-Κάνοντας τον να υποφέρει, είπε.
-Ακριβώς. Κάνοντας τον να υποφέρει. Η υπακοή δεν αρκεί.
Αν δεν υποφέρει, πως μπορεί να είσαι βέβαιος πως υπακούει στη δική σου θέληση και όχι στη δική του;
Δύναμη είναι να επιβάλλεις πόνο και ταπείνωση.
Δύναμη είναι να κομματιάσεις το ανθρώπινο μυαλό και να το συναρμολογήσεις πάλι δίνοντας του το σχήμα που θέλεις εσύ. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι κόσμο δημιουργούμε; Είναι ακριβώς το αντίθετο από τις ανόητες ηδονιστικές ουτοπίες που είχαν οραματιστεί οι παλιοί μεταρρυθμιστές.[…] Είναι ένας κόσμος φόβου και προδοσίας και βασανιστηρίων. Ένας κόσμος καταπιεστών και καταπιεζομένων, ένας κόσμος που όσο τελειοποιείται θα γίνεται όλο και πιο ανελέητος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

Χάλασα την υγεία μου τόσα χρόνια γι αυτές τις μαλακίες κι ακόμα νομίζουν ότι τα παίρνω ελαφρά τη καρδια.
Ίσως όντως έπρεπε να τα είχα πάρει όλα ελαφρά τη καρδία για να μην είχε χαλάσει τίποτα μέσα μου.
Αφού ούτως ή άλλως θα σε κρίνουν, γάμα τα όλα και κάντο το αμάρτημα και γράψτους στ αρχίδια σου.
Ίσως όντως έπρεπε να τα είχα πάρει όλα ελαφρά τη καρδία για να μην είχε χαλάσει τίποτα μέσα μου.
Αφού ούτως ή άλλως θα σε κρίνουν, γάμα τα όλα και κάντο το αμάρτημα και γράψτους στ αρχίδια σου.
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

Τελικά, ούτε ο στρατός με έκανε άντρα 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,048 μηνύματα.

Έσπασε η ρουτίνα, μπήκε μια άλλη.
18 πλέον, μα ποια η διαφορά απο τα 13; Καμία. Ίσως το πρωτοφοιτητικό μουσάκι, ίσως το μακρύ μαλλί, ίσως η δίψα για ζωή και για κόσμο.
Και πότε βρήκε να πιάσει αυτή η αδηφάγα επιθυμία για τον κόσμο, όταν ξεκίνησε να μεγαλώνει η μέρα.
Και εκτοτες ολοένα και μεγαλώνει. Το φως σκορπά το σκότος, η μέρα τη νύχτα, η χαρά και το γέλιο ό,τι τα σκίαζαν προηγουμένος.
Πίνοντας το καφεδάκι μου, αναρωτιέμαι.
Ελεύθερος είμαι πλέον; όχι. Έχω ακόμα εκκρεμότητες, δουλειές που με τραβάνε πίσω. Μα θα τα καταφέρω; Εννοείται. Δεν χανω την πίστη στον εαυτό μου. Δε γνωρίζω αν επιτρέπεται να γράψω για αυτό, μολονότι που είναι και αυτό μια σκέψη. 30 μέρες πέρασαν αρκετά γρήγορα. Ένας μήνας τίποτα δεν είναι στη μεγαλειότητα του χρόνου, και ακόμα και αυτή την υπερκερνά η ανθρώπινη ζωή (που είτε είναι βραχύχρονη ή μακρόχρονη είναι ενας παράγοντας που δεν έχει σημασία εν προκειμένη).
Ήταν αρκετός όμως για να μάθω. Να πάθω, βεβαίως, άλλωστε, ποιός μαθαίνει χωρίς να παθαίνει;
Μακρηγορώ, έτσι; Εν πάση περιπτώσει, η ουσία είναι πως, κάνει ζέστη, μπήκαμε στην άνοιξη, η ζωή ξαναανθίζει, και αναγεννάται η ελπίδα. Μουδιασμένο το χέρι απο το στήριγμα στο βιβλίο της χημείας, μουδιασμένο το κεφάλι απο την χημεία στις 1 η ώρα. 2 μήνες ακόμη πριν αποχαιρετήσω το τελευταίο στοιχείο των παιδικών μου ετών, και δεν είμαι σίγουρος αν θα μου λείψει η όχι. Έχω μια τάση να αποφεύγω το τέλος
"Και όλο φεύγω, το τέλος πριν να δω" όπως έλεγε ο Παπακωνσταντίνου.
18 πλέον, μα ποια η διαφορά απο τα 13; Καμία. Ίσως το πρωτοφοιτητικό μουσάκι, ίσως το μακρύ μαλλί, ίσως η δίψα για ζωή και για κόσμο.
Και πότε βρήκε να πιάσει αυτή η αδηφάγα επιθυμία για τον κόσμο, όταν ξεκίνησε να μεγαλώνει η μέρα.
Και εκτοτες ολοένα και μεγαλώνει. Το φως σκορπά το σκότος, η μέρα τη νύχτα, η χαρά και το γέλιο ό,τι τα σκίαζαν προηγουμένος.
Πίνοντας το καφεδάκι μου, αναρωτιέμαι.
Ελεύθερος είμαι πλέον; όχι. Έχω ακόμα εκκρεμότητες, δουλειές που με τραβάνε πίσω. Μα θα τα καταφέρω; Εννοείται. Δεν χανω την πίστη στον εαυτό μου. Δε γνωρίζω αν επιτρέπεται να γράψω για αυτό, μολονότι που είναι και αυτό μια σκέψη. 30 μέρες πέρασαν αρκετά γρήγορα. Ένας μήνας τίποτα δεν είναι στη μεγαλειότητα του χρόνου, και ακόμα και αυτή την υπερκερνά η ανθρώπινη ζωή (που είτε είναι βραχύχρονη ή μακρόχρονη είναι ενας παράγοντας που δεν έχει σημασία εν προκειμένη).
Ήταν αρκετός όμως για να μάθω. Να πάθω, βεβαίως, άλλωστε, ποιός μαθαίνει χωρίς να παθαίνει;

Μακρηγορώ, έτσι; Εν πάση περιπτώσει, η ουσία είναι πως, κάνει ζέστη, μπήκαμε στην άνοιξη, η ζωή ξαναανθίζει, και αναγεννάται η ελπίδα. Μουδιασμένο το χέρι απο το στήριγμα στο βιβλίο της χημείας, μουδιασμένο το κεφάλι απο την χημεία στις 1 η ώρα. 2 μήνες ακόμη πριν αποχαιρετήσω το τελευταίο στοιχείο των παιδικών μου ετών, και δεν είμαι σίγουρος αν θα μου λείψει η όχι. Έχω μια τάση να αποφεύγω το τέλος
"Και όλο φεύγω, το τέλος πριν να δω" όπως έλεγε ο Παπακωνσταντίνου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

Λεει ο αλλος για μυστηριο σπηλαιο που εξαφανιζονται ανθρωποι, μαγνητικα πεδία, οτι εχει υπογειες πόλεις στην εσώτερη γη πιθανότατα και η πρωτη μου σκεψη: "Αχ μακαρι να μπορουσα να παω".
Ανώμαλος.
ΥΓ: Και φαντασου σε τι απελπισία μας έχουν φέρει για αυτο τον κοσμο, που ευχαριστως θα δραπετευαμε σε έναν άλλο άγνωστο κόσμο.
Ανώμαλος.
ΥΓ: Και φαντασου σε τι απελπισία μας έχουν φέρει για αυτο τον κοσμο, που ευχαριστως θα δραπετευαμε σε έναν άλλο άγνωστο κόσμο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Και δε γαμιέται η πουτάνα, μας γαμάει κι όλας απο πάνω και την πληρώνουμε κι ακριβά.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,016 μηνύματα.

Ένα λωτοφαγικο επεισόδιο θέλω.. Να μη σκέφτομαι.
Λήθη
Λήθη
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,866 μηνύματα.

Τόσα skin care routines και το πρόσωπο τους είναι σαν κώλος
Φτάνει πια με αυτά τα παραμύθια.
Κούραση αφόρητη και είναι παντού.
Botox λέει για να προλάβεις τις μόνιμες ρυτίδες αργότερα.
Τι λες βρε μαλάκα ξέρεις πως λειτουργεί το δέρμα;
Γιατροί που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη ταΐζουν πίπες σε αφελείς ανθρώπους (κυρίως γυναίκες κακά τα ψέματα) και έχουν γίνει οι 40 + με δέρμα σαν σαμπρέλα.
Ξαφνικά βγήκαν κάποια MRIs που δείξαν πως τελικά το υαλουρικό(aka fillers) τελικά δεν απορροφάται απο τον οργανισμό αλλά πάει απο δώ κι απο κεί.
Τι είχαν τα έρημα και ψοφούσαν.
Η γνώση εν τω μεταξύ είναι ελεύθερη και online αλλά η μεγαλύτερη κοροϊδία είναι που εμπιστεύονται τους γιατρούς τους ο Θεός να τους κάνει που κοιτάνε πρώτα τη τσέπη τους.
Ξεφτίλες.
Φυσικά το τρεντ συντηρούν influencers που προωθούν το love yourself and your body οπως ακριβώς είναι ενώ εχει πατήσει πάμπολα cc υαλουρονικού, εχει κάνει φλεβαροπλαστική, εχει βαλει ζυγωματικά και γενικά έκανε μεταμόσχευση προσώπου.
Κατά τα άλλα να σε αγαπάς όπως είσαι.
Ο,τι θες κάνε πάνω σου αλλά μη μου το παίζεις αρχάγγελος της αγάπης προς τον εαυτό με δανεικό πρόσωπο.
Άντε γιατι κούρασαν οι μαλακίες στο ίντερνετ και οι πρακτικές που ευτελίζουν το λειτούργημα του γιατρού.
Αλλά καπιταλισμός αγάπη μου από τον οδηγο της σκουπιδιάρας μέχρι τον χειρουργό όλοι πουτανάκια του.
Τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Φτάνει πια με αυτά τα παραμύθια.
Κούραση αφόρητη και είναι παντού.
Botox λέει για να προλάβεις τις μόνιμες ρυτίδες αργότερα.
Τι λες βρε μαλάκα ξέρεις πως λειτουργεί το δέρμα;
Γιατροί που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη ταΐζουν πίπες σε αφελείς ανθρώπους (κυρίως γυναίκες κακά τα ψέματα) και έχουν γίνει οι 40 + με δέρμα σαν σαμπρέλα.
Ξαφνικά βγήκαν κάποια MRIs που δείξαν πως τελικά το υαλουρικό(aka fillers) τελικά δεν απορροφάται απο τον οργανισμό αλλά πάει απο δώ κι απο κεί.
Τι είχαν τα έρημα και ψοφούσαν.
Η γνώση εν τω μεταξύ είναι ελεύθερη και online αλλά η μεγαλύτερη κοροϊδία είναι που εμπιστεύονται τους γιατρούς τους ο Θεός να τους κάνει που κοιτάνε πρώτα τη τσέπη τους.
Ξεφτίλες.
Φυσικά το τρεντ συντηρούν influencers που προωθούν το love yourself and your body οπως ακριβώς είναι ενώ εχει πατήσει πάμπολα cc υαλουρονικού, εχει κάνει φλεβαροπλαστική, εχει βαλει ζυγωματικά και γενικά έκανε μεταμόσχευση προσώπου.
Κατά τα άλλα να σε αγαπάς όπως είσαι.
Ο,τι θες κάνε πάνω σου αλλά μη μου το παίζεις αρχάγγελος της αγάπης προς τον εαυτό με δανεικό πρόσωπο.
Άντε γιατι κούρασαν οι μαλακίες στο ίντερνετ και οι πρακτικές που ευτελίζουν το λειτούργημα του γιατρού.
Αλλά καπιταλισμός αγάπη μου από τον οδηγο της σκουπιδιάρας μέχρι τον χειρουργό όλοι πουτανάκια του.
Τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αναβάλλουμε αναβάλλουμε και μες την αναβλητικότητά μας, δεν έχουμε ζήσει τίποτα.
Είμαι ένα καλογυαλισμένο τίποτα γεμάτο επιθυμίες.
Είμαι ένα καλογυαλισμένο τίποτα γεμάτο επιθυμίες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,866 μηνύματα.

Οι ενοχές και ο τύψεις με κατακλύζουν σαν ένα ερμητικό ποτάμι που συνεχώς έρχεται κατα πάνω μου κι εγώ μένω βιδωμένη στην ίδια θέση.
Αφήνοντας πίσω κατάλληλες συνθήκες ώστε να μου ξεγλιστρήσει η ζωή για άλλη μια φορά από τα χέρια.
Αφήνοντας πίσω κατάλληλες συνθήκες ώστε να μου ξεγλιστρήσει η ζωή για άλλη μια φορά από τα χέρια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 208 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- Joji
- American Economist
- giannhs2001
- ck_chrysiis
- Jack of Spades
- pendejo
- Unicex
- Μήτσος10
- jellojina
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.