Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.420 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.240 μηνύματα σε 105.914 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 163 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.
Απο την ώρα που έπαψα να εκφράζομαι "όπως πρέπει", αλλά ως ο εαυτός μου, δεν εγινα απαραίτητα πιο επιτυχημένος. Έγινα όμως λίγο πιο ευτυχισμένος. Κι αυτό το λίγο, είναι στα βιβλία μου πολύ.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.216 μηνύματα.
Καταλαβαίνεις το μέγεθος της εξέλιξης που έχεις ρίξει όντως επάνω στον εαυτό σου τον τελευταίο ένα χρόνο, όταν πλέον, όχι μονο δεν χρειάζεσαι την παραμικρή άποψη-επιβεβαίωση των άλλων για να δεις αν έπραξες καλά, αλλά και αν τύχει και κανένας διαφωνήσει εσυ λες "εγω ξέρω καλύτερα, με εμπιστεύομαι, έπραξα τα δέοντα".
Και όντως να το εννοείς.
Μεγάλο πράγμα να σε εμπιστεύεσαι.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο καλύτερος τρόπος για να εμποδίσεις έναν φυλακισμένο να δραπετεύσει είναι να βεβαιωθείς ότι ποτέ δεν θα μάθει ότι είναι σε φυλακή. (Fyodor Dostoyevsky)
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.