Keep your eyes on the road..
Σήμερα μετά από τόσο καιρό, βγήκαμε μαζί βόλτα για να μιλήσουμε. Σήμερα τον άφησα να μου μιλάει για αυτήν γιατί μόνο τότε χαμογελούσε. Σήμερα του είπα και εγώ πως αισθάνομαι από εγωισμό. Αλλά κλασσικά πάντα θα είμαι μια τελευταία επιλογή. Ίσως ούτε καν επιλογή.
Σήμερα δεν του αντιμιλούσα πολύ όπως κάνω συνήθως πετώντας σπόντες για τον χωρισμό μας. Σήμερα τις πετούσε αυτός και απορούσε που τις έπαιρνα όλες τοσο ψύχραιμα. Μα, η αλήθεια είναι ότι δεν με ένοιαζε, επειδή ήμουν μαζί του. Μετά από τόσο καιρό , είχαμε δύο ώρες δικές μας. Και σ’αυτές τις δύο ώρες , τον έκανα να χαμογελάει συνέχεια. Και με γύρισε και σπίτι λέγοντάς μου «Ευχαριστώ για σήμερα και συγγνώμη...» καθώς έστριβε τσιγάρο για τον δρόμο.
Σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια όταν του μιλούσα , το βλέμμα του άλλαζε συνέχεια. Λες και κοιτούσε κάτι που πλέον είχε καταστραφεί. Ή μάλλον , κατι που εκείνος κατέστρεψε. Ειρωνεία;
Ελπίζω εκείνη να μπορέσει να του δώσει όλα αυτά που εγώ δεν είχα. Ελπίζω εκείνη να ξέρει πόσο πολύ αγαπάει το πρωινό ξύπνημα. Το ότι όταν θα μιλάει σοβαρά για κάτι, θα το καταλαβαίνεις γιατί θα γέρνει πάνω σου. Ελπίζω να σου πει για την γλυκήτατη μητέρα του και περιπέτειες μαζί της , εγώ πάντα τις λάτρευα. Ελπίζω να σου πιάνει τα χέρια κάθε φορά που πας να στρίψεις και να σου λέει « Αφού δεν το ‘χεις , γιατί δεν το κόβεις το χαζο;» και να γελάτε μαζί. Ελπίζω να ξέρεις ότι το λατρεύει όταν τον δουλεύεις μπροστά στον κολλητό του αλλά μπροστά στις φίλες σου δείχνεις πόσο τον θες. Ελπίζω να μην μάθεις ότι σήμερα έδωσε μια ευκαιρία σε πρώην να μιλήσει , γιατί δεν θα το πάρεις καλά και θα πληγωθεί. Όμως σου υπόσχομαι, σ’αγαπάει με όλο του το είναι και εσύ είσαι η μόνη του ελπίδα πλέον.
Ελπίζω να ελπίζεις σε αυτόν.
-μια κοπέλα που σήμερα χάρηκε τόσο πολύ για σένα που έκρυψε η ίδια τον πόνο της.
#love#πόνος