Σε μισώ και δεν σε μισώ, σε αγαπώ και δεν σε αγαπώ. Προσπαθώ να σε ξεπεράσω και προσπαθώ να κρατηθώ στα τελευταία πράγματα που σε θυμίζουν. Σκισμένος στη μέση σε ένα παρελθόν που δε μπορώ να αφήσω κι ένα μέλλον που δεν θέλω να σακατέψω.
Και μέσα σε όλα αυτα είμαι ψεύτης προσπαθώντας να πω στον εαυτό μου μια αλήθεια που δεν θέλω καλά καλά να ακούσω.
Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό. Συγγνώμη.
Δεν μπορώ άλλο να κάθομαι στο περιθώριο περιμένοντας.
Όχι, δεν θα πεθάνω γι αυτό, αλλά νιώθω πως έζησα για να καταλήξω σ αυτό. Όλα τα γεγονότα ήταν μια προδιαγεγραμένη πορεία που καταλήγει σε μια και μόνο απόφαση
Δε δέχομαι να σε αφήσω σε άλλα χέρια.
Σε χρειάζομαι. Τώρα.
Θα βρω κάτι να πω, κι αν δεν βρω, θα κρατήσω το παράθυρο ανοιχτό, το τηλέφωνο ανοιχτό, ακόμα και ενα εισιτηριο ανοιχτό για να στα πω μπροστά σου, κι εσυ αν θέλεις τιμώρησέ με που έχω την αυθάδεια και την ανοησία να μη τα παρατήσω.
Δεν γεννήθηκα δειλός μάτια μου και δε θα με καταπιέσει τίποτα στο να απαρνηθώ τα όσα νιώθω και είμαι. Βαρέθηκα να βλέπω τον κάθε μπούφο να παίρνει ότι θέλει χωρίς να έχει τη μισή μου αξία μέσα του.
Πόσοι πραγματικά καταλήξαμε με αυτούς που θελήσαμε; Πόσοι;
Ποτέ μου δεν συμβιβάστηκα, δεν θα το κάνω τώρα απλά επειδή φαινεται στον κόσμο μια τρέλα.
Να πάει να γαμηθεί ο κόσμος. Δε θα μου κλείσει ο κόσμος τα μάτια. Εσυ ήθελα να μου τα κλείσεις.
Να πάνε να γαμηθούν όλοι. Εγω θα το κάνω. Σε χρειάζομαι. Τώρα. ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΩΡΑ.-