Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
29-10-21
22:42
Αν δεν μπορείς να το φας ή να το γαμήσεις κατούρα το. Η λογική του σκύλου.
Ευτυχώς δηλαδή που είμαι cat person.
29-10-21
22:47
Εσύ πρέπει να γράψεις βιβλίο τέλος πάντων...αυτό το "είπα ξείπα κάνε μας μια πίτα" να ξέρεις έχει γίνει το σλόγκαν της εβδομάδαςΑν δεν μπορείς να το φας ή να το γαμήσεις κατούρα το. Η λογική του σκύλου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
29-10-21
22:59
Glitch στο Μάτριξ ήταν αυτό. Που και που μες τις τόσες σαχλαμάρες πετάω και κάτι πετυχημένο.Εσύ πρέπει να γράψεις βιβλίο τέλος πάντων...αυτό το "είπα ξείπα κάνε μας μια πίτα" να ξέρεις έχει γίνει το σλόγκαν της εβδομάδας
Ευχαριστώ όπως και να χει. Θα έχεις ειδική αφιέρωση στο εσώφυλλο του βιβλίου.
30-10-21
00:40
Ο Αριστοτέλης παίζει να εννοούσε το ανάποδο βέβαια, δηλαδή στον κοντό δίνουμε το πιο μικρό κιβώτιο.
30-10-21
01:13
Εσύ πρέπει να γράψεις βιβλίο τέλος πάντων...αυτό το "είπα ξείπα κάνε μας μια πίτα" να ξέρεις έχει γίνει το σλόγκαν της εβδομάδαςΑν δεν μπορείς να το φας ή να το γαμήσεις κατούρα το. Η λογική του σκύλου.
Μη τάξεις σε Άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι...θα περιμένωGlitch στο Μάτριξ ήταν αυτό. Που και που μες τις τόσες σαχλαμάρες πετάω και κάτι πετυχημένο.
Ευχαριστώ όπως και να χει. Θα έχεις ειδική αφιέρωση στο εσώφυλλο του βιβλίου.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,886 μηνύματα.
30-10-21
01:16
Νομιζω οτι πιο "έξυπνο " εχω ακούσει.Αν δεν μπορείς να το φας ή να το γαμήσεις κατούρα το. Η λογική του σκύλου.
Θα σου κλέψω την ατάκα
30-10-21
22:02
31-10-21
01:17
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-10-21
16:20
Με άκουσαν... Μου έδωσαν αυτό που ζήτησα, για τόσο όσο, μέχρι να καταλάβω ότι δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν ίσως ούτε και αυτό που ήθελα πραγματικά.
Είδα όλες του τις αδυναμίες, είδα όλες ΜΟΥ τις αδυναμίες. Και ύστερα κατάλαβα, θυμήθηκα τη δίψα μου για δύναμη.
Αυτό ήθελα πλέον! Και εξακολουθούν να με ακούν και να με υποστηρίζουν, το αισθάνομαι ακόμα, είναι παρανοικό, σαν μια ανεξάντλητη ενέργεια να συνεχίσω να ανεβαίνω.
Κι άλλο. ΚΙ ΑΛΛΟ!
Είδα όλες του τις αδυναμίες, είδα όλες ΜΟΥ τις αδυναμίες. Και ύστερα κατάλαβα, θυμήθηκα τη δίψα μου για δύναμη.
Αυτό ήθελα πλέον! Και εξακολουθούν να με ακούν και να με υποστηρίζουν, το αισθάνομαι ακόμα, είναι παρανοικό, σαν μια ανεξάντλητη ενέργεια να συνεχίσω να ανεβαίνω.
Κι άλλο. ΚΙ ΑΛΛΟ!
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,009 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,009 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,886 μηνύματα.
01-11-21
01:00
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
01-11-21
11:15
Καλό μήνα παιδιά!
American Economist
Επιφανές μέλος
01-11-21
18:26
This pain never stop, i can't stand anymore.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- jellojina
- Kate1914
- nearos
- Joji
- rafaela11
- charmander
- American Economist
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- Hased Babis
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.