Σκέψεις... III

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,247 μηνύματα.
Σ ευχαριστώ που εκτιμάς τα γούστα μου, τα χρώματα της ψυχής μου, ότι σκέφτομαι, ότι εκφράζω.

Μου δημιουργεί χαρά να ξέρω ότι κάποιος εκτιμά τα πράγματα που με κάνουν και αισθάνομαι, που νιώθω, που με συγκινούν. Λιγοστεύουν λιγάκι τη μοναξιά σε τούτον τον αφιλόξενο κόσμο.

Έχεις την εκτίμησή μου.

Ναι. Σε σένα αναφέρομαι. Να είσαι καλά.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,796 μηνύματα.
Οἱ φάροι ἀφήνουν τόν ἑαυτό τους στό σκοτάδι.
Ετσι είπε ο Hans .

Εγώ απλά είπα να ντύσω λίγο τα λόγια του
Τέτοια ώρα είναι οτι πρέπει για την ψυχή.
Εξάλλου η γαλήνη της νύχτας σε καλεί να βυθιστείς στη μαγευτική της ατμόσφαιρα.
Γίνεται καμβάς για ενδοσκόπηση και αυτοανακάλυψη.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,664 μηνύματα.
Η ησυχία.... αυτή η γαμημένη ησυχία... αυτή η ονειρεμένη ησυχία....

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
da380774760616eb37a26101a907c544.jpg

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,796 μηνύματα.
Γιατί μονάχα μια μεγάλη περιπέτεια υπάρχει, κι αυτή είναι η κίνηση προς τα μέσα, προς τα μύχια, προς τον έσω εαυτό, και για τούτη την περιπέτεια δε μετράει μήτε ο χρόνος μήτε ο χώρος, μήτε καν τα όποια κατορθώματα...
Χένρι Μίλερ .​

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Αμα δεις τα παιδιά πες ένα γεια γιατί ο κόσμος δεν ήταν για 'μένα...

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
Δίνει μια με την ουρά του, μου ρίχνει το σφηνοπότηρο με τη ρακή και μετά ο αλήτης την έγλειφε απ' το πάτωμα. :bleh: :dog:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,664 μηνύματα.
Αυτοί που κάποτε αγάπησες είναι αστέρια στον ουρανό που φωτίζουν την καρδιά σου ακόμα κι αν δεν είσαι μαζί τους. <3

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,273 μηνύματα.
Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τί θα θέλατε να είστε;
Λουλα Αναγνωστάκη: «Μια ιδεολογία. (Με φανατισμένους οπαδούς)»

Αλήθεια θα είχε ενδιαφέρον μια τελείως διαφορετική επιστροφή και η διαχείριση της. Το άγνωστο πάντα είναι ελκυστικό

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,273 μηνύματα.
" έτσι πρέπει να ράβονται
οι σχέσεις κ’ οι εξαρτήσεις,
με αραιές χαλαρές βελονιές,
για να μπορούν να ξηλώνονται εύκολα."

glayki

Περιβόητο μέλος

«Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;"

Ν. Καζαντζάκης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,247 μηνύματα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται στη ζωή τους έναν άνθρωπο που να πιστευει στον εαυτο του και στις ικανότητές του. Αξιοθαύμαστο δε λεω, but I've had enough of self centered humans.

Να πιστευει στις ικανότητές του ο άλλος άνθρωπος, μα πανω απ ολα να πιστεύει στο εμείς, στη συμμαχία.

Να έχει μακροχρόνιο ορίζοντα, σταθερό, συλλογικό. Τι να το κανεις το άτομο, αν η οπτική του περιορίζεται στο ίδιο το δικό του το άτομο και τη δική του ευημερία. Μα θα μου πείς, ειναι φυσιολογικό, έτσι σκέφτονται οι άνθρωποι. Δε θέλω το φυσιολογικό. Θέλω το αφύσικο. Δε μπορώ την περιορισμένη οπτική.

Είναι σα να θρέφεις έναν εν δυνάμει εχθρό στις τάξεις σου.

Η υποταγή του εγω στο εμείς, οφείλει να ειναι άμεση και ολοκληρωτική.

Το συντηρούμενο εγω, είναι η θρυαλλίδα της καταστροφής του εμείς.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

1709035052230.png

glayki

Περιβόητο μέλος

"Η σεξουαλική σχέση δεν είναι μια προσωπική σχέση. Μπορεί να είναι ασυγκράτητη και παθιασμένη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που δεν θα μπορούσαν να υποφέρουν ο ένας τον άλλο ούτε μια μέρα σε οποιαδήποτε άλλου είδους σχέση."

Μπέρναρντ Σω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια