glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,281 μηνύματα.
20-07-23
15:49
Το κόλπο είναι να πίνεις αρκετό νερό , λόγω ζέστης είναι και λογικό, όποτε σταδιακά σου ψιλοκοβεται η όρεξη ,ιδίως για παχυντικα μπουκωτικα εδέσματαΠότε δεν θα καταλάβω αυτούς που λένε ότι τώρα με τη ζέστη δεν έχουν όρεξη για φαγητό !!!
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
20-07-23
17:55
Δεν υπάρχει ζωή χωρίς ξόδεμα χωρίς ρίσκο άρα
χωρίς έκπληξη και
η έκπληξη είναι όχι μόνο κομμάτι της ζωής μας αλλά
είναι η ίδια η ζωή στην εσχατη της αλήθεια.
χωρίς έκπληξη και
η έκπληξη είναι όχι μόνο κομμάτι της ζωής μας αλλά
είναι η ίδια η ζωή στην εσχατη της αλήθεια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,255 μηνύματα.
20-07-23
19:43
Πάντα μου φαινόταν πιο διασκεδαστική η ιδέα με τα βάρη και τα μηχανήματα, πιο πολύ από το βαρετό διάδρομο.
Χμ! Θέλω να το ζήσω! Και για την εμπειρία και για τη βελτίωση!
Χμ! Θέλω να το ζήσω! Και για την εμπειρία και για τη βελτίωση!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,029 μηνύματα.
21-07-23
00:15
[…] Εθνικιστές και μαρξιστές φιλονικούν βέβαια με αμοιβαίο μίσος, μα είναι κατά βάθος πνεύματα της ίδιας οικογένειας. Άλλωστε συνεννοούνται πολύ καλά, ακόμα και μεσ’ στους μεγαλύτερους αναβρασμούς της μάχης, γιατί μιλούν την ίδια γλώσσα και την ίδια στάση κρατούν εμπρός στον κόσμο. Έλυσαν οριστικά όλα τα προβλήματα, σταμάτησαν κάθε πνευματική έρευνα, κλείστηκαν μέσα σε μια απόλυτη αλήθεια που την επαναλαμβάνουν μηχανικά σ’ όλη τους τη ζωή αλύγιστοι σαν απολιθωμένοι, ανίκανοι να υποπτευθούν πως υπάρχουν και διαφορετικές προοπτικές των πραγμάτων. Μισούν και χλευάζουν με τον ίδιο τρόπο την ελεύθερη σκέψη και τις αναζητήσεις των ανήσυχων πνευμάτων. Και για τις δυο αυτές παρατάξεις η ελευθερία της σκέψης είναι μια σατανική επιχείρηση που αποβλέπει στο θόλωμα των ζητημάτων και στην παραπλάνηση των πνευμάτων, η ανεξάρτητη κριτική είναι προιόν δόλου, αβουλίας, ντιλετταντισμού ή σκεπτικισμού, οι άνθρωποι που στέκουνται υψηλότερα από τα τυφλά πάθη της εποχής μας είναι καθυστερημένοι ονειροπόλοι, δειλοί φυγάδες της μάχης ή φαύλοι οππορτουνιστές. Οι δύο θρησκείες στηρίζονται στην ίδια αρχή: Πίστευε και μη ερεύνα. […]
[…] Ο στοχασμός οδηγεί τους ανθρώπους στη συνείδηση της ατέλειας και της αδυναμίας του πνεύματος τους και στη διανοητική μετριοφροσύνη. Όσο περισσότερο σκέπτεται κανείς, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τις κοσμοθεωρίες και τις απόλυτες αρχές. Οι δογματικοί μικραίνουν τα ζητήματα για να τα χωρέσουν μεσ’ στο δόγμα. […]
Γεώργιος Θεοτοκάς
[…] Ο στοχασμός οδηγεί τους ανθρώπους στη συνείδηση της ατέλειας και της αδυναμίας του πνεύματος τους και στη διανοητική μετριοφροσύνη. Όσο περισσότερο σκέπτεται κανείς, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τις κοσμοθεωρίες και τις απόλυτες αρχές. Οι δογματικοί μικραίνουν τα ζητήματα για να τα χωρέσουν μεσ’ στο δόγμα. […]
Γεώργιος Θεοτοκάς
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
21-07-23
16:37
Ένας κόσμος ανάποδος.
Όλα πλέον μας φαίνονται φυσιολογικά..
Όλα πλέον μας φαίνονται φυσιολογικά..
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
21-07-23
22:39
Υπομονή μια ακόμη μέρα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,029 μηνύματα.
21-07-23
23:59
Τέρμα πια τα δροσερά βράδια το καλοκαίρι...
juste un instant
Επιφανές μέλος
22-07-23
09:26
ΔΙΚΑΙΩΣΙΣ
Τότε λοιπόν αδέσποτο θ' αφήσω
να βουίζει το Τραγούδι απάνωθέ μου.
Τα χάχανα του κόσμου, και του ανέμου
το σφύριγμα, θα του κρατούν τον ίσο.
Θα ξαπλωθώ, τα μάτια μου θα κλείσω,
και ο ίδιος θα γελώ καθώς ποτέ μου.
«Καληνύχτα, το φως χαιρέτισέ μου»
θα πω στον τελευταίο που θ' αντικρύσω.
Οταν αργά θα παίρνουμε το δρόμο,
η παρουσία μου κάπως θα βαραίνει
-- πρώτη φορά -- σε τέσσερων τον ώμο.
Υστερα, και του βίου μου την προσπάθεια
αμείβοντας, το φτυάρι θα με ραίνει
ωραία ωραία με χώμα και με αγκάθια.
Τότε λοιπόν αδέσποτο θ' αφήσω
να βουίζει το Τραγούδι απάνωθέ μου.
Τα χάχανα του κόσμου, και του ανέμου
το σφύριγμα, θα του κρατούν τον ίσο.
Θα ξαπλωθώ, τα μάτια μου θα κλείσω,
και ο ίδιος θα γελώ καθώς ποτέ μου.
«Καληνύχτα, το φως χαιρέτισέ μου»
θα πω στον τελευταίο που θ' αντικρύσω.
Οταν αργά θα παίρνουμε το δρόμο,
η παρουσία μου κάπως θα βαραίνει
-- πρώτη φορά -- σε τέσσερων τον ώμο.
Υστερα, και του βίου μου την προσπάθεια
αμείβοντας, το φτυάρι θα με ραίνει
ωραία ωραία με χώμα και με αγκάθια.
23-07-23
23:23
Αν μπορουσα να κάνω ένα πράγμα τώρα ... Θα σε έφερνα εδώ ... Μου λείπεις κι όσο είσαι μακριά εκτιμώ τις στιγμές που περνούσαμε όσο ήσουν εδώ... Τουλάχιστον το περισσότερο πέρασε ...
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
24-07-23
12:12
Για να ξεκουραστώ χρειάζομαι έναν ύπνο τριών ημερών
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,255 μηνύματα.
24-07-23
13:05
Πολύ πρωί, μαύρο ξημέρωμα,
Και είμαι στο έβδομο όνειρο, πεταμένο το κουβερτάκι στη διπλα μεριά του κρεβατιού, αγκαλιά με το δευτερο μαξιλάρι, το μποξεράκι να κολλάει πάνω στα μπουτια γιατι τα μπέργκερ ησανε καλά και η διαιτα τσούζει, να βλέπω όνειρο την άλλη τη σερενάτα ότι με έχει πνιξει με τα 70 της κιλά και τις πλούσιες καμπύλες της και...
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ το κομπρεσέρ από τον δίπλα, μαύρο ξημέρωμα.
Λέω στην παραζάλη στον ύπνο, "ήχους που κάνει ο καύσωνας, θα πήγε η θερμοκρασία 35 πάλι, άκου τη ζεστούλα πως κάνει" (wtf πως μου ρθε)
αμ δε...
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ δευτερη φορά το κομπρεσέρ.
Τη γαμήσαμε λέω, κατάλαβα, πάει ο ύπνος. Καφέ το μενού.
Σηκώνομαι, τον βλέπω, κλειδώνει, φεύγει.
Δηλαδή θες να μου πεις, πως απ ολες τις μέρες που είχε να κανει αυτη τη δουλειά, διάλεξε την πιο καυσωνάτη, μες το μαύρο ξημέρωμα, τράβηξε δυο κομπρεσεριές ίσα να μου χαλάσει το νάνιον και μετα έφυγε κιουρία ο μάστωρ.
Πάρε μια wrecking ball και ισοπέδωσέ το όλο για θα σε χέσω στο ρουθούνι αν με ξαναξυπνήσεις.
Και είμαι στο έβδομο όνειρο, πεταμένο το κουβερτάκι στη διπλα μεριά του κρεβατιού, αγκαλιά με το δευτερο μαξιλάρι, το μποξεράκι να κολλάει πάνω στα μπουτια γιατι τα μπέργκερ ησανε καλά και η διαιτα τσούζει, να βλέπω όνειρο την άλλη τη σερενάτα ότι με έχει πνιξει με τα 70 της κιλά και τις πλούσιες καμπύλες της και...
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ το κομπρεσέρ από τον δίπλα, μαύρο ξημέρωμα.
Λέω στην παραζάλη στον ύπνο, "ήχους που κάνει ο καύσωνας, θα πήγε η θερμοκρασία 35 πάλι, άκου τη ζεστούλα πως κάνει" (wtf πως μου ρθε)
αμ δε...
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ δευτερη φορά το κομπρεσέρ.
Τη γαμήσαμε λέω, κατάλαβα, πάει ο ύπνος. Καφέ το μενού.
Σηκώνομαι, τον βλέπω, κλειδώνει, φεύγει.
Δηλαδή θες να μου πεις, πως απ ολες τις μέρες που είχε να κανει αυτη τη δουλειά, διάλεξε την πιο καυσωνάτη, μες το μαύρο ξημέρωμα, τράβηξε δυο κομπρεσεριές ίσα να μου χαλάσει το νάνιον και μετα έφυγε κιουρία ο μάστωρ.
Πάρε μια wrecking ball και ισοπέδωσέ το όλο για θα σε χέσω στο ρουθούνι αν με ξαναξυπνήσεις.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
24-07-23
17:23
...κι ίσως, για να βγάλεις φτερά, φτάνει ν’ ακουμπήσεις σ’ έναν τοίχο και
να σκεφτείς πόσο λίγο θα ζήσεις.
να σκεφτείς πόσο λίγο θα ζήσεις.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,054 μηνύματα.
24-07-23
21:58
juste un instant
Επιφανές μέλος
24-07-23
23:16
Αν έχετε μια ευγενική ψυχή, θα καταλάβετε μια μέρα πως η μόνη δυνατή ευτυχία είναι η προσφορά του εαυτού σας.
Θεοτοκάς
Θεοτοκάς
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
25-07-23
00:14
Προτιμώ μια άσχημη αλήθεια από ένα όμορφο ψέμμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- nearos
- American Economist
- Joji
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- Hased Babis
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.