glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,281 μηνύματα.
29-07-23
14:02
Το αντίδοτο στη βαρεμάρα είναι η δημιουργικότητα, η εναλλαγή συνηθειών, τόπων, παραστάσεων, ερεθισμάτων, η συναναστροφή με ανθρώπους που εξάπτουν τις εγκεφαλικές σου λειτουργίες με την εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ τους...
Και όχι το scroll down μπροστά από μια οθόνη μέχρι να γδαρθεί ο αντίχειρας και να καουν οι εγκεφαλικές σου συνάψεις
Και όχι το scroll down μπροστά από μια οθόνη μέχρι να γδαρθεί ο αντίχειρας και να καουν οι εγκεφαλικές σου συνάψεις
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,281 μηνύματα.
30-07-23
07:40
Η ελάχιστη ανθρώπινη προσφορά για ένα ζώο εκλαμβάνεται ως ανεκτίμητο δώρο και έτσι σου προσφέρει απλόχερα την αγάπη του
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,255 μηνύματα.
30-07-23
18:08
Η ευτυχία δεν βρωμάει κριτική προς τους άλλους, ούτε ουρλιάζει "το προσπαθείς πολύ" χαμόγελο προς τα έξω.
Την ευτυχία αν την έχεις, είσαι τόσο απασχολημένος να τη ζείς που δεν έχεις χρόνο, ούτε για θεωρίες, ούτε για κριτικές, ούτε για τίποτα.
Την ευτυχία αν την έχεις, είσαι τόσο απασχολημένος να τη ζείς που δεν έχεις χρόνο, ούτε για θεωρίες, ούτε για κριτικές, ούτε για τίποτα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,255 μηνύματα.
31-07-23
19:30
Πολλές φορές, οι διαφορετικές λέξεις που επιλέγουμε για να περιγράψουμε την ίδια κατάσταση, δίνουν μια άλλη χροιά, αν όχι προκαλούν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση.
Με ρώτησαν, "τι χρειάζεσαι τώρα;".
Είχα 1000 απαντήσεις, ο Θεος μόνο ξέρει ότι από αυτές τις 1000 απαντήσεις οι 500 περιλαμβάνουν λέξεις, περιγράφουσες πράξεις ακατάλληλες ώστε να γραφτούν σε μια σοβαρή σκέψη.
Από τις υπόλοιπες 500 απαντήσεις, εξαντλώντας τα προφανή, τις αοριστολογίες, τα τετριμμένα, πχ. χρήματα, αγάπες, ταξίδια, οτιδήποτε, έμεινε η λέξη "χάδι".
"Χάδι".
Γιατί χάδι; Χάδι ίσον: Στοργή, συντροφιά, ασφάλεια, ζεστασιά
Ενδιαφέρον κατασκεύασμα ο νους, το υποσυνείδητο και οι επιλογές τους.
Με ρώτησαν, "τι χρειάζεσαι τώρα;".
Είχα 1000 απαντήσεις, ο Θεος μόνο ξέρει ότι από αυτές τις 1000 απαντήσεις οι 500 περιλαμβάνουν λέξεις, περιγράφουσες πράξεις ακατάλληλες ώστε να γραφτούν σε μια σοβαρή σκέψη.
Από τις υπόλοιπες 500 απαντήσεις, εξαντλώντας τα προφανή, τις αοριστολογίες, τα τετριμμένα, πχ. χρήματα, αγάπες, ταξίδια, οτιδήποτε, έμεινε η λέξη "χάδι".
"Χάδι".
Γιατί χάδι; Χάδι ίσον: Στοργή, συντροφιά, ασφάλεια, ζεστασιά
Ενδιαφέρον κατασκεύασμα ο νους, το υποσυνείδητο και οι επιλογές τους.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
02-08-23
13:43
Δώσε μου έναν Αύγουστο...
Να σε ζήσω για μια φορά, όπως θέλω...
Να με ζήσεις για μια φορά, όπως μου αρμόζει....
Να σε ζήσω για μια φορά, όπως θέλω...
Να με ζήσεις για μια φορά, όπως μου αρμόζει....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-08-23
19:03
Υγιεινή διατροφή + γυμναστήριο.
Να πάει να γαμηθεί και το φάστινγκ και οι νηστείες και τα σκατο-ντελίβερι και οτι άλλη ακρότητα είτε του πολύ είτε του λίγο.
Θα το λιώσω στην πειθαρχία κι όσο πάει. Ναι, ξανά, όπως το 2016 και καλύτερα.
Σρεντάρισμα στην ψύχρα. Όσο πιο παλούκι ο στόχος, τόσο πιο ωραία η προσμονή και ο αγώνας.
Να πάει να γαμηθεί και το φάστινγκ και οι νηστείες και τα σκατο-ντελίβερι και οτι άλλη ακρότητα είτε του πολύ είτε του λίγο.
Θα το λιώσω στην πειθαρχία κι όσο πάει. Ναι, ξανά, όπως το 2016 και καλύτερα.
Σρεντάρισμα στην ψύχρα. Όσο πιο παλούκι ο στόχος, τόσο πιο ωραία η προσμονή και ο αγώνας.
glayki
Περιβόητο μέλος
02-08-23
19:19
Μετά από 4ημερο overdose πολυβουης ελληνικής φιλοξενίας.. Επιτέλους ησυχία=αξία ανεκτίμητη
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-08-23
23:08
Το αστείο είναι αστείο μέχρι ενός σημείου.
Όταν το τραβάς, το τραβάς, το τραβάς, δείχνεις -έμμεσα- την απουσία εκτίμησης στο πρόσωπο αυτού τον οποίο ταυτίζεις συνεχώς και επίτηδες με το συγκεκριμένο αστείο που δεν χρησιμοποιείται πλέον ως αστείο αλλά ως δηλωτικο απομείωσης.
Κι εκεί κάπου μπαίνουν τα όρια. Για να θυμάσαι ποιός είσαι εσυ και να θυμάσαι ποιός είμαι εγω.
Το γέλιο μου και το χιούμορ μου απέναντί σου όταν δεν με ξέρεις, είναι προνόμιό σου, όχι δικαίωμά σου.
Το υπερβολικό γέλιο γίνεται και κλάμα καμιά φορά.
Όταν το τραβάς, το τραβάς, το τραβάς, δείχνεις -έμμεσα- την απουσία εκτίμησης στο πρόσωπο αυτού τον οποίο ταυτίζεις συνεχώς και επίτηδες με το συγκεκριμένο αστείο που δεν χρησιμοποιείται πλέον ως αστείο αλλά ως δηλωτικο απομείωσης.
Κι εκεί κάπου μπαίνουν τα όρια. Για να θυμάσαι ποιός είσαι εσυ και να θυμάσαι ποιός είμαι εγω.
Το γέλιο μου και το χιούμορ μου απέναντί σου όταν δεν με ξέρεις, είναι προνόμιό σου, όχι δικαίωμά σου.
Το υπερβολικό γέλιο γίνεται και κλάμα καμιά φορά.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
04-08-23
13:39
When routine bites hard
And ambitions are low
And resentment rides high
But emotions won't grow
And we're changing our ways, taking different roads
Then love, love will tear us apart again
And ambitions are low
And resentment rides high
But emotions won't grow
And we're changing our ways, taking different roads
Then love, love will tear us apart again
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- nearos
- American Economist
- Joji
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- Hased Babis
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.