Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,255 μηνύματα.
27-06-23
18:49
Επειδη τα καλά πρέπει να λέγονται:
Αυτος μπήκε στο πλάνο της, κι αυτη του λέει απλα να ξερεις οτι σε τραβαει η κάμερα, απο σεβασμό για την ιδιωτικότητα τη δική του και μόνο, όχι οτι θύμωσε. Σε αντίθεση με άλλες που τραβάνε με την κάμερα και λένε κτήνη τους άντρες με το που τις κοιτάνε.
Απ οτι την ερευνησα λίγο, είναι Αγγλίδα, φεμινιστρια μάλλον. Κι όμως έτσι πρέπει να ειναι οι σωστές γυναίκες. Έτσι ευγενικά φέρονται όπως αυτή, χωρίς θυμό, στους άντρες.
Μπράβο της, ειλικρινά. Ήταν ήδη ελκυστικότατη και έγινε 100 φορες πιο ελκυστική στα ματια μου με τοση ευγένεια.
Αυτος μπήκε στο πλάνο της, κι αυτη του λέει απλα να ξερεις οτι σε τραβαει η κάμερα, απο σεβασμό για την ιδιωτικότητα τη δική του και μόνο, όχι οτι θύμωσε. Σε αντίθεση με άλλες που τραβάνε με την κάμερα και λένε κτήνη τους άντρες με το που τις κοιτάνε.
Απ οτι την ερευνησα λίγο, είναι Αγγλίδα, φεμινιστρια μάλλον. Κι όμως έτσι πρέπει να ειναι οι σωστές γυναίκες. Έτσι ευγενικά φέρονται όπως αυτή, χωρίς θυμό, στους άντρες.
Μπράβο της, ειλικρινά. Ήταν ήδη ελκυστικότατη και έγινε 100 φορες πιο ελκυστική στα ματια μου με τοση ευγένεια.
27-06-23
20:46
Μόλις ήρθα σπίτι, θα κοιμηθώ γτ το βράδυ έχει first dates
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
27-06-23
21:17
Αστροπαρατήρηση
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,033 μηνύματα.
28-06-23
11:07
Πολλοί ξεκινούν να σπάσουν πλάκα με σένα αλλά η ζωή πολλές φορές σπάει πλάκα μ' αυτούς
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,281 μηνύματα.
28-06-23
13:31
Τερματισμενα αδιανόητη ακρίβειαένα ντόπιο καρπουζι 10 γαμημένα ευρώ;;;;;;
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-06-23
14:03
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1,491 μηνύματα.
29-06-23
00:28
Η ζωη ειναι τοσο μικρη...
εχω περασει πολυ ομορφα στη ζωη μου και βλεπω φευγει σα νερο
μερικες φορες φοβαμαι μην αρρωστησω ειμαι κ σε επικινδυνη ηλικια και δε θελω να το σκεφτομαι αγαπω τοσο τη ζωη τους ανθρωπους την οικογενεια μου
ποιος δεχεται τον θανατο και πως....
απλως δικοι μου ανθρβποι ταλαιπωρουνται και φοβαμαι για μενα για την οικογενεια μου συνεχως μη μου παθουν κατι μην παθω εγω κατι και τι θα κανουν τα μωρα μου χωρις τη μανουλα...
δεν εχω κατι απλως σκεφτομαι .... εχω κοντινους μου που υποφερουν ομως
απλως σκεφτομαι ποσο μικρη ειναι η ζωη κ ποσο σημαντικο κ ανεκτιμητης αξιας ειναι να δειχνεις καθημερινα την αγαπη σου την καταννοηση σου δε ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει
γιαυτο φωναζω μην ειστε αχαριστοι απολαυστε οσα η ζωη σας εδωσε οσα ειναι αυτα που ειναι να ονειρευεσετε αλλα να μην ειστε απληστοι κυριως να απολαμβανετε αυτα που εχετε και ληθαρακι ληθαρακι προχωρατε με αγαπη απεναντι στους ανθρωπους σας
λεφτα ? ε ναι και? σημερα τα χεις αυριο εισαι φτερο στον ανεμο
λεφτα να ζεις με αξιοπρεπεια ως εκει
δεν ειμαι θεουσα ουτε αθεη... λογικη...
ποιοο το νοημα να χεις λεφτα χωριις υγεια αλλα υγεια χωρις λεφτα παλευεται το παλευεις...
θυμος... γιατι? αυριο ειμαστε αυριο δεν ειμαστε...
η ζωη ειναι μικρη... θελω να τη ζησω ως τα βαθια γεραματα μου δε θελω να αρρωστησω θελω τα παιδια μου υγιη θεε μου κι αν ειναι ο θεος να παρει απο καποιον κατι να παρει απο μενα αλλα οχι ακομα να τα μεγαλωσω μεχρι να ανοιξουν τα φτερακια τους να πεταξουν.....
θελω κι εγγονια να δω κ δισεγγονα.... πολλα!!!! κι αν δε κανουν δε πειραζει να δω αυτα να ζουν καλα! με υγεια !! ευτυχισμενα !! πλαι σε οποιον και οπου θελουν!!! αρκει να ναι ευτυχισμενα!!!
θε μου αξιωσε με και υποσχομαι να μαι ακομα πιο καλη με τους ανθρωπους γυρω μου
δε μισω κανεναν δε κρατω κακια σε κανεναν...
δεν εχω θυμο μεσα μου μονο αγαπη και συμπονια....
αυτα σκεφτομαι αποψε κι εδω και καποιες ημερες
καλες διακοπες σε ολους χαρειτε ηλιο και δροσιες !!! πιειτε πολυ νερο και αθληθειτε , χορεψτε! μην κλαιτε μην τα παιρνετε μεσα σας, να ειστε καθημερινα καλοι ανθρωποι δωστε τοπο στην οργη....
θυμηθειτε με μια φορα αν θελετε
τα λεμεεε
εχω περασει πολυ ομορφα στη ζωη μου και βλεπω φευγει σα νερο
μερικες φορες φοβαμαι μην αρρωστησω ειμαι κ σε επικινδυνη ηλικια και δε θελω να το σκεφτομαι αγαπω τοσο τη ζωη τους ανθρωπους την οικογενεια μου
ποιος δεχεται τον θανατο και πως....
απλως δικοι μου ανθρβποι ταλαιπωρουνται και φοβαμαι για μενα για την οικογενεια μου συνεχως μη μου παθουν κατι μην παθω εγω κατι και τι θα κανουν τα μωρα μου χωρις τη μανουλα...
δεν εχω κατι απλως σκεφτομαι .... εχω κοντινους μου που υποφερουν ομως
απλως σκεφτομαι ποσο μικρη ειναι η ζωη κ ποσο σημαντικο κ ανεκτιμητης αξιας ειναι να δειχνεις καθημερινα την αγαπη σου την καταννοηση σου δε ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει
γιαυτο φωναζω μην ειστε αχαριστοι απολαυστε οσα η ζωη σας εδωσε οσα ειναι αυτα που ειναι να ονειρευεσετε αλλα να μην ειστε απληστοι κυριως να απολαμβανετε αυτα που εχετε και ληθαρακι ληθαρακι προχωρατε με αγαπη απεναντι στους ανθρωπους σας
λεφτα ? ε ναι και? σημερα τα χεις αυριο εισαι φτερο στον ανεμο
λεφτα να ζεις με αξιοπρεπεια ως εκει
δεν ειμαι θεουσα ουτε αθεη... λογικη...
ποιοο το νοημα να χεις λεφτα χωριις υγεια αλλα υγεια χωρις λεφτα παλευεται το παλευεις...
θυμος... γιατι? αυριο ειμαστε αυριο δεν ειμαστε...
η ζωη ειναι μικρη... θελω να τη ζησω ως τα βαθια γεραματα μου δε θελω να αρρωστησω θελω τα παιδια μου υγιη θεε μου κι αν ειναι ο θεος να παρει απο καποιον κατι να παρει απο μενα αλλα οχι ακομα να τα μεγαλωσω μεχρι να ανοιξουν τα φτερακια τους να πεταξουν.....
θελω κι εγγονια να δω κ δισεγγονα.... πολλα!!!! κι αν δε κανουν δε πειραζει να δω αυτα να ζουν καλα! με υγεια !! ευτυχισμενα !! πλαι σε οποιον και οπου θελουν!!! αρκει να ναι ευτυχισμενα!!!
θε μου αξιωσε με και υποσχομαι να μαι ακομα πιο καλη με τους ανθρωπους γυρω μου
δε μισω κανεναν δε κρατω κακια σε κανεναν...
δεν εχω θυμο μεσα μου μονο αγαπη και συμπονια....
αυτα σκεφτομαι αποψε κι εδω και καποιες ημερες
καλες διακοπες σε ολους χαρειτε ηλιο και δροσιες !!! πιειτε πολυ νερο και αθληθειτε , χορεψτε! μην κλαιτε μην τα παιρνετε μεσα σας, να ειστε καθημερινα καλοι ανθρωποι δωστε τοπο στην οργη....
θυμηθειτε με μια φορα αν θελετε
τα λεμεεε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,255 μηνύματα.
29-06-23
01:46
Λίγο να φτιάξω το σώμα, να μαλακώσω τη στάση μου, και το χω.
Αμα ειναι ετσι η φαση εκει εξω, οκ το χω.
Αμα ειναι ετσι η φαση εκει εξω, οκ το χω.
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 669 μηνύματα.
29-06-23
03:50
Με τα δυο χεράκια πλάθω κουλούρια .Κουλουράκια κουλουράκιααααα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
29-06-23
16:06
Και γαμώ! Θα το ενσωματώσω στο οπλοστάσιο!
29-06-23
17:53
Η αξία ενός ανθρώπου κρίνεται από το πώς φέρεται σε κάποιον που είναι στον πάτο της απελπισίας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-06-23
18:08
Ρουφιάνα μύγα, ανοιγεις μια πόρτα μπουκάρουν μέσα και γαμω το φελέκι της δεν καθεται σε ενα σημειο να της γαμήσω τη μάνα, ολο μπζζζζ να με αναστατωνει και δεν την βρισκω.
30-06-23
19:55
Η μάνα μου όταν της εξηγούσα πως θα χωρέσω όλα μου τα πράγματα για 5 μέρες σε μια τσάντα θαλάσσης:
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,033 μηνύματα.
30-06-23
21:37
(Όλες
οι
παρενθέσεις
κάποτε
κλείνουν).
οι
παρενθέσεις
κάποτε
κλείνουν).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- rafaela11
- Reader
- jellojina
- nearos
- Joji
- Kate1914
- charmander
- Hased Babis
- Fernando_A
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- iren
- Memetchi
- Wonderkid
- giannhs2001
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.