RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2020 στις 19:37 Η RafAspa94: #11.981 14-01-20 19:37 Story of my life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 09:58 Η Aleksa έγραψε: #11.982 17-01-20 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 10:55 Ο Valder έγραψε: #11.983 17-01-20 10:55 Αυτό το αλαλούμ με κάποιες κούριερ που πρέπει να τους δοξάσεις τη μάνα και τον πατέρα για να ξυπνήσουν. Μη τα ανοίγετε ρε τα μαγαζάκια αμα δεν έχετε διάθεση να τα λειτουργήσετε και να ταλαιπωρείτε τον κόσμο. Άει στο διάστημα επιτέλους. Έλληνες "επιχειρηματίες" της πλάκας. Άντε τελειώνετε έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 11:15 Η Agaphbou έγραψε: #11.984 17-01-20 11:15 *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 13:47 Ο Guest 875331: #11.985 17-01-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:07 Η Agaphbou έγραψε: #11.986 17-01-20 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Story of my life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 09:58 Η Aleksa έγραψε: #11.982 17-01-20 09:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 10:55 Ο Valder έγραψε: #11.983 17-01-20 10:55 Αυτό το αλαλούμ με κάποιες κούριερ που πρέπει να τους δοξάσεις τη μάνα και τον πατέρα για να ξυπνήσουν. Μη τα ανοίγετε ρε τα μαγαζάκια αμα δεν έχετε διάθεση να τα λειτουργήσετε και να ταλαιπωρείτε τον κόσμο. Άει στο διάστημα επιτέλους. Έλληνες "επιχειρηματίες" της πλάκας. Άντε τελειώνετε έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 11:15 Η Agaphbou έγραψε: #11.984 17-01-20 11:15 *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 13:47 Ο Guest 875331: #11.985 17-01-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:07 Η Agaphbou έγραψε: #11.986 17-01-20 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 10:55 Ο Valder έγραψε: #11.983 17-01-20 10:55 Αυτό το αλαλούμ με κάποιες κούριερ που πρέπει να τους δοξάσεις τη μάνα και τον πατέρα για να ξυπνήσουν. Μη τα ανοίγετε ρε τα μαγαζάκια αμα δεν έχετε διάθεση να τα λειτουργήσετε και να ταλαιπωρείτε τον κόσμο. Άει στο διάστημα επιτέλους. Έλληνες "επιχειρηματίες" της πλάκας. Άντε τελειώνετε έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 11:15 Η Agaphbou έγραψε: #11.984 17-01-20 11:15 *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 13:47 Ο Guest 875331: #11.985 17-01-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:07 Η Agaphbou έγραψε: #11.986 17-01-20 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το αλαλούμ με κάποιες κούριερ που πρέπει να τους δοξάσεις τη μάνα και τον πατέρα για να ξυπνήσουν. Μη τα ανοίγετε ρε τα μαγαζάκια αμα δεν έχετε διάθεση να τα λειτουργήσετε και να ταλαιπωρείτε τον κόσμο. Άει στο διάστημα επιτέλους. Έλληνες "επιχειρηματίες" της πλάκας. Άντε τελειώνετε έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 11:15 Η Agaphbou έγραψε: #11.984 17-01-20 11:15 *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 13:47 Ο Guest 875331: #11.985 17-01-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:07 Η Agaphbou έγραψε: #11.986 17-01-20 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
*Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 13:47 Ο Guest 875331: #11.985 17-01-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:07 Η Agaphbou έγραψε: #11.986 17-01-20 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: *Δηλώνω ένοχη, αλλά δε φταίω εγώ που οι γάτες είναι σατανικές!* Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:07 Η Agaphbou έγραψε: #11.986 17-01-20 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ:::: Click για ανάπτυξη... Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 14:45 Ο Guest 875331: #11.987 17-01-20 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιανουαρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τις φοβάμαι τις γάτες. Όταν πάω να τις χαϊδέψω νιώθω ότι θα κάνω κάποιο λάθος και θα γυρίσουν να με γρατζουνίσουν! Ίσως φταίει ότι μικρή είχα το πιο άγριο και κακό γατί του κόσμου, αλλά γενικά μόνο με τους χοντρούς αρσενικούς γάτους τα πάω καλά, τα υπόλοιπα δε με πολυσυμπαθούν. Click για ανάπτυξη... Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:09 Η Agaphbou έγραψε: #11.988 17-01-20 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.750 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:14 Ο Valder έγραψε: #11.989 17-01-20 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ναι οι γάτες αν δεν κοινωνιποιηθούν σωστά μικρές μπορεί να γίνουν αντικοινωνικές. Επίσης, οι περισσότερες δεν είναι οκ με τους επισκέπτες την πρώτη φορά που θα τους γνωρίσουν, αν σε μάθουν μπορεί να σου έρθουν. Αν ζήσεις όμως με γάτα για λίγο καιρό θα ερωτευτείς. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι όπως τα λέει ο Θοδωρής. Τη δικιά μου γάτα την έχω από μικρή στις αγάπες και στις τρυφερότητες και είναι πολύ αγαπησιάρα και δοτική και με προσέχει πολύ. Είχα χτυπήσει κάποτε στο γόνατο (χιαστός) και μπουσούλαγα να φτάσω στο κρεβάτι και ανησύχησε και με κοίταγε από μια γωνιά τρομαγμένη. Και μετά ήρθε και μπουσούλαγε μαζί μου από κάτω μου και με γαργάλαγε, μέχρι που έφτασα και σηκώθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2020 στις 15:19 Ο Guest 875331: #11.990 17-01-20 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Η δικιά μου γάτα πάντως όταν το σκασε χάρηκα. Ήμουν 6 χρονών βέβαια, αλλά δεν την αγαπούσα και πολύ, ενώ στο λυκόσκυλό μας είχα λατρεία μεγάλη. Δεν ξέρω, κοινωνικοποιούνται; Εγώ ξέρω ότι είναι λίγο και η ίδια η γάτα και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι οι πιο φιλικές είναι οι ασπρόμαυρες, ενώ οι τιγρέ (σαν αυτή που είχα) είναι πολύ άγριες. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι γάτες ζηλεύουν τα παιδιά οπότε γι' αυτό ίσως κρατούσε αυτή τη στάση. Εγώ έχω δύο τιγράκια και σε πληροφορώ ότι είναι πολύ κοινωνικά με όλους.... πέρα απ' τα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 01:04 Η CiNeFiL έγραψε: #11.991 18-01-20 01:04 let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 12:45 Ο Guest 875331: #11.992 18-01-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: let's be honest για να κανεις κοπλιμεντο για μια γατα λες οτι ειναι σαν σκυλος... Click για ανάπτυξη... Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:45 Η CiNeFiL έγραψε: #11.993 18-01-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Α, και 'γω όταν ένα θήλαιο κάνει κάτι καλά, του λέω πως το κάνει σαν άντρας. Click για ανάπτυξη... Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoddamnRight Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 339 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:48 Ο GoddamnRight: #11.994 18-01-20 13:48 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... οκ, έξυπνη απάντηση, wp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 13:58 Η Agaphbou έγραψε: #11.995 18-01-20 13:58 Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας και πλησιάζουν τα οσκαρς σιγά σιγά, ώρα για μερικές ψύχραιμες κριτικές: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:39 Ο Guest 875331: #11.996 18-01-20 15:39 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: Αν δλδ είναι καλή στα blowjobs (αγγλικά μη φάμε κάνα Μπαν) είναι επειδή το κάνει σαν άντρας? Click για ανάπτυξη... Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. @Agaphbou η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 15:49 Η Agaphbou έγραψε: #11.997 18-01-20 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όχι, το κάνει τόσο καλά, λες και είναι άντρας που κάνει τα πάντα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αχα... Μια λέξη, 10 γράμματα, 4 συλλαβές. Αρχίζει από κ, κάνει ρίμα και είναι συνώνυμη με τη χαμένη Ατλαντίδα. Spoiler BUUUURN η καλυτερη ειναι τα παρασιτα το joker ειναι μετριο Click για ανάπτυξη... Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:16 Ο Guest 875331: #11.998 18-01-20 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θέλω. Click για ανάπτυξη... Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:27 Η Agaphbou έγραψε: #11.999 18-01-20 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 598 599 600 601 602 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 600 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Περιμένε να βγει σε dvd να τη δεις... στην κουζίνα!!! Click για ανάπτυξη... Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2020 στις 16:41 Ο Guest 875331: #12.000 18-01-20 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Was that supposed to be a burn? Γιατί λατρεύω και να τρώω και να μαγειρεύω και να βλέπω ταινίες οπότε αν τα συνδυάσεις όλα μαζί... ain't no complaints! Χα! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη στο ρόλο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.