Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2018 στις 09:18 Η Aleksa έγραψε: #11.301 07-08-18 09:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2018 στις 13:26 Η Dreamer_SW: #11.302 08-08-18 13:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2018 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #11.303 08-08-18 16:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2018 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #11.304 09-08-18 11:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2018 στις 16:59 Η Dreamer_SW: #11.305 10-08-18 16:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2018 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 08:39 Η Aleksa έγραψε: #11.306 11-08-18 08:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2018 στις 13:26 Η Dreamer_SW: #11.302 08-08-18 13:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2018 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #11.303 08-08-18 16:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2018 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #11.304 09-08-18 11:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2018 στις 16:59 Η Dreamer_SW: #11.305 10-08-18 16:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2018 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 08:39 Η Aleksa έγραψε: #11.306 11-08-18 08:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2018 στις 16:36 Η Eileen έγραψε: #11.303 08-08-18 16:36 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2018 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #11.304 09-08-18 11:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2018 στις 16:59 Η Dreamer_SW: #11.305 10-08-18 16:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2018 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 08:39 Η Aleksa έγραψε: #11.306 11-08-18 08:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2018 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #11.304 09-08-18 11:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2018 στις 16:59 Η Dreamer_SW: #11.305 10-08-18 16:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2018 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 08:39 Η Aleksa έγραψε: #11.306 11-08-18 08:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2018 στις 16:59 Η Dreamer_SW: #11.305 10-08-18 16:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Αυγούστου 2018 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 08:39 Η Aleksa έγραψε: #11.306 11-08-18 08:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 08:39 Η Aleksa έγραψε: #11.306 11-08-18 08:39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 12:10 Η Dreamer_SW: #11.307 11-08-18 12:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2018 στις 16:02 Ο Guest 186240: #11.308 11-08-18 16:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 21:21 Η BeatrixKiddo: #11.309 11-08-18 21:21 What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
What doesnt kill you only makes you stronger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 01:28 Η Dreamer_SW: #11.310 12-08-18 01:28 Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από που κλείνει η υπερανάλυση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 02:59 Η Aleksa έγραψε: #11.311 12-08-18 02:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:50 Η Ερις έγραψε: #11.312 12-08-18 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Από που κλείνει η υπερανάλυση; Click για ανάπτυξη... Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 14:56 Η Dreamer_SW: #11.313 12-08-18 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Kαλό πολύ καλό! Δεν κλείνει. Κάτι που ίσως πιάνει καμια φορά είναι να διώξεις τις σκέψεις λέγοντας στίχους από πάνω. Πχ πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει; Κοψ'το λέγοντας ένα συγκεκριμένο στίχο που θα έχεις γι' αυτόν τον σκοπό. Γυρνάς τη συζήτηση στο ίδιο θέμα γιατί δε μπορείς να ξεκολλήσεις και το κάνεις ακόμη κι αν είσαι έξω; Αναγνωρίζετε εσύ και οι φίλοι σου την κατάσταση και σε κόβουν πετώντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Και κάπως έτσι.. ίσως το μετριάσεις κάπως. *Εκ τρελής πείρας. Click για ανάπτυξη... Έλα όμως που κάνοντας και κάτι άλλο ή συζητώντας κάτι άλλο άσχετο, ο νους μου είναι σε αυτό που με προβληματίζει και το υπεραναλύω τόσο, με αποτέλεσμα πχ όταν μιλάω με τον x ναι μεν να τον ακούω και να του απαντάω σχετικά, αλλά από μέσα μου να είμαι χαμένη στις σκέψεις και στα σενάριά μου. Συμβαίνει πολλές φορές Μία από τα ίδια και εσύ ε; Άπαξ και πατήσεις το κουμπί της υπερανάλυσης δύσκολα να βρεις το off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:44 Η Ερις έγραψε: #11.314 12-08-18 19:44 Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2018 στις 19:52 Η Dreamer_SW: #11.315 12-08-18 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Sophie είναι πραγματικά σαν να γράφω εγώ. Μπορείς να το ρυθμίσεις. Προσπάθησε να διώξεις τις σκέψεις που ξεπηδούν και προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σ' αυτό που συμβαίνει τώρα (άτομα, θέμα συζήτησης, χώρος). Αυτό με τους στίχους φαίνεται να πιάνει πάντως. Kι όσο πιο 'άκυρο' τραγούδι τόσο το καλύτερο! Πχ. Στην πραγματικότητα είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε, το σημαντικότερο από όλα Ναι καταλαβαίνω πως το λες αν και δύσκολο κάποιες φορές πετυχαίνει .... (Κομματάρα έτσι; ) Βέβαια η υπερανάλυση σε κουράζει τόσο ώστε να νιώθεις και συναισθηματικά φορτισμένη ώστε να θες και να κοιμάσαι. Και ο ύπνος βοηθάει πολύ στο να σταματάς να σκέφτεσαι όταν βέβαια τα επίπεδα έχουν φτάσει σε σημείο που να ειδοποιούν τον οργανισμό ότι χρειάζεται ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cookie_Monster Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 03:31 Ο Cookie_Monster: #11.316 13-08-18 03:31 Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέφτομαι πως κάποιο βράδυ που κοιμόμουν βαθειά πρέπει να άνοιξε η πόρτα μου και να μπήκε κάποιος που δεν θα άφηνα ποτέ, ποτέ αν η πόρτα μου δεν ήταν κλειστή όταν τα μάτια μου ήταν ανοιχτά , και έσκυψε από πάνω μου να δώσει αντί να πάρει μου έδωσε μια αντλία από ψυχρό μέταλλο εκεί που κάποτε ήταν μια φτωχή καρδιά και ένα ποτάμι από καυτό λάδι εκεί που κάποτε έσταζε μισοστεγνωμένο αίμα, και τώρα το λάδι κυλάει μέσα σε ένα εκατομμύριο καλώδια εκεί που κάποτε είχα ανθρώπινες φλέβες, μα ξυπνώντας κατάλαβα πως το κορμί άλλαξε ώστε να ζεί εκεί κάποιος άλλος, όπως και ότι δεν μπορώ να βρώ τον κλέφτη για να πάρω πίσω ότι μου πήρε, από τη μία γιατί μου άφησε περισσότερα από όσα μου αφαίρεσε, και από την άλλη γιατί μοιραία κάποια στιγμή θα είχα πετάξει ο ίδιος στα σκουπίδια αυτά που μου έκλεψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 10:33 Η NastStorm: #11.317 13-08-18 10:33 Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2018 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέκα η ώρα το πρωι Η μαχη για αντοχη έχει χαθεί Πουλησα την αξια μου και την καλοσυνη μου στην ίδια τιμη Το ρολοι σχηματίζει την αίσθηση του διαβρωμενου χρονου Μακριά απο καθε λογικη Τόσο χλωμό το πρόσωπο με ενα χαμόγελο αμυδρό Πανω στο σωμα σημαδια απο τον καιρο Μεσα στη νύχτα Οπου η ευστροφία γίνεται σκονη Και η τιμιότητα γεμίζει το κενο Εγινα αυτος/η που έχεις να δεις καιρο Της σωτηριας πεφτει η βροχή Δυο ποτήρια δεν φτανουν για να πιω Στο ρευμα του κρυου αερα να αντισταθω Η γευση του κενου Επιστροφή στη συγκέντρωση Σβήνει η φωτια του πολυμηχανου μυαλου Βράζει το αιμα Περνώντας τα κύματα της εξαρτησης Περιμενοντας να αποτελειωσουν τη ψυχη Οι περασμενες αναμνήσεις Βράζει το αιμα Αλλάζει πια η διάθεση Περιμένοντας την καταστροφη Που ο χρόνος δίνει στο μυαλο Σε καθε σημείο σημάδια απο τον καιρο..... (Το ποιημα δεν είναι ολο δικο μου.. Είναι μια διασκευασμενη ελεύθερη μετάφραση του τραγουδιού "Serein" των Katatonia....Να ναι καλα οι Katatonia ν προσφερουν τραγούδια με βαθυστόχαστο νόημα....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.535 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:18 Ο ultraviolence: #11.318 14-08-18 13:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Jasonmon123 charmander Joji Memetchi FroudaElpis Cupid Cookie_Monster tsakitsan1919 CiNeFiL Satan Claus aye harry akritas Nikos 7 SlimShady Scandal Libertus Kostas98 User0 uni77 fockos American Economist ShadowS Evenina Νηματολάγνος jj! gademis Βλα Μί–Κά-Ἔλ notis_19 Viedo tasgoudee books_dreams_phane edouardos element skate panagiotis G Alma Libre SuperCandy venividivici "άσχημο_όνειρο" panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 17:52 Η Dreamer_SW: #11.319 14-08-18 17:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 564 565 566 567 568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 629 Επόμενη First Προηγούμενη 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 566 από 629 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2018 στις 10:05 Η Aleksa έγραψε: #11.320 16-08-18 10:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.