Βαρέθηκα να ακούω για προβλήματα που έχουν για τις ζωούλες τους τόσοι και τόσοι που στην πραγματικότητα είναι κλαψουρίσματα...
εχεις Δικιο. Μεγαλο.
Αλλα, ενα μεγαλο Αλλα που διδαχτηκα τα τελευταια χρονια που με εκανε(ειχα βεβαια και την ταση απο τα γεννοφασκια μου) να μισησω την κατακραυγη, την λατρεια των ανθρωπων να κατακρινουν τον συνανθρωπο τους.
Εχεις ακουσει ποτε παιδι να μιλα για τους προβληματισμους του?
μερικοι ενδεικτικοι:
παιδι 14 χρονων-γμτ, δ βγαζει φωτο το κιν μ. ν τ παω γ αναβαθμιση(τοσα εχει μαθει, εκει φτανουν οι προβληματισμοι του...για κεινον ειναι Μεγα προβλημα.)
παιδι 9 χρονων - δε μου αρεσει να κοιμουνται πρωτα οι γονεις μου και μετα εγω. θελω παρεα και να πηγαινω πρωτος για υπνο.(μεχρι εκει φτασει το μυαλουδακι του.)
παιδι 16 χρονων - γιατι δε μου απαντησε στο μηνυμα? μηπως ειναι θυμωμενη μαζι μου?
γιατι δε μαφηνουν να παω στην πλατεια? αφου διαβασα!!
κοπελα 22 χρονων - δεν αντεχω με τοσα μαθηματα που χω να δωσω, κλαιω και πονοκεφαλιαζομαι, θελω να πεθαααανω!!!
αγορι 23 χρονων - την αγαπουσα... και η ηλιθια το κανε με τον κολλητο μου. θα την εκδικηθω.θελω να πεθαααανω!!!
γυναικα παρθενα ετων 30- γιατι δε μου στειλε μηνυμα? μηπως δε με αγαπαει?
αντρας απειρος ετων 40 - που θα παμε φετος? μυκονο η παρο?
τοσα ξερουν, τοσα εχουν μαθει να λενε...
κατανοηση αυτων...
ουδεις τελειος, ουτε συ ουτε γω.
ελπιζω να μη διαφωνεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.