michalis karami
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
...σε λιγο θα βγω μπας κ περασει η ωρα γιατι δε την παλευω σπιτι.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
έλα, όχι κι εσυ. Μοδα έχει γίνει πια να φευγουν όλοι. Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη
Είναι για προσωπικούς λόγους,δεν ξέρω και εγώ ακόμα τι θα κάνω.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να σε κανουν να φυγεις απ' ενα ολοκληρο φορουμ πρεπει να ναι πολυ προσωπικοι εΕίναι για προσωπικούς λόγους,δεν ξέρω και εγώ ακόμα τι θα κάνω.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Για να σε κανουν να φυγεις απ' ενα ολοκληρο φορουμ πρεπει να ναι πολυ προσωπικοι ε
Ακριβώς,αλλά εξαρτάται ακόμα,είπα πως το σκέφτομαι,δεν ξέρω τι θα κάνω...
artemaki
Διάσημο μέλος
Δεν μπορω αλλο...
:emm:
moonlight
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω να το ακούω, να κλείσω τα μάτια μου και μόλις τα ξανανοίξω να έχει αδειάσει το μυαλό μου... Διαγραφή δεδομένων...
moonlight
Διάσημο μέλος
μετα σκεφτηκα οτι μαζι με ολα αυτα θα ξεχνουσα και ατομα που για μενα ειναι τα παντα. ετσι αυτο εφερε μια αλλη σκεψη.
= ποτε δεν θα ηθελα να προδωσω και να αφησω τους ανθρωπους που μ'αγαπουν πραγματικα και τους αγαπω οσο τιποτα αλλο, για κανενα και για τιποτα. ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται . για να ειναι παρελθον καποια πραγματα σημαινει οτι δεν αξιζαν το παρον και για το μελλον εχει ο θεος...
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Trance λυγμός.
Αν η συγκίνηση είχε τρανς μπιτ, ίσως αυτό να ήταν το απόλυτα μελαγχολικό κομμάτι και η αισθητική απολαβή αποτιμάται ορμητικώς στους δακρυικούς αδένες μου/σου/του...
Τέλος πάντων… φρόντισε να μην πεθάνεις πριν αγαπηθούμε σε…βάθος με τρανς υπόκρουση
Κατι τέτοια σε κάνουν να κατανοείς τη μελωδία του θρήνου...
Ξεχειλίζουσα ευαισθησία, Λυκ.
Λέει πολλά για σένα.
Σκέψη:
Το μοντέλο της Κιούμπλερ Ρος
Απαρίθμηση των σταδίων:
Άρνηση: "Αποκλείεται, δεν μπορεί να συμβαίνει σε εμένα!"
Θυμός: "Είναι άδικο, γιατί σε εμένα; Δεν έχω ζήσει τίποτα" ή "Είμαι πολύ μικρός/μικρή γιατί μου το κάνεις αυτό;" (Εδώ είτε αναφέρεται στον Θεό, στον εαυτό του, είτε σε οποιονδήποτε θεωρεί υπεύθυνο για την κατάστασή του/της)
Διαπραγμάτευση: "Τουλάχιστον άσε με να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν" ή "Θα είμαι καλύτερος, θα αλλάξω, απλώς άσε με να ζήσω λίγο παραπάνω."
Κατάθλιψη: "Είμαι τόσο λυπημένος, γιατί να προσπαθήσω να κάνω οτιδήποτε;" ή "Δεν έχω ελπίδες, απλώς θα περιμένω να πεθάνω"
Αποδοχή: "Εντάξει όλα θα πάνε καλά"
Καταλάβατε, μαντάμ;
Σεις σε ποιο στάδιο να βρίσκεστε?
Όπου κι αν είσθε πάντως, να προσέχετε τα άλματα γιατί ανάμεσα στα στάδια καραδοκούν παλούκια υπερυψωμένα...
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέχρι τώρα η νέα κυβέρνηση μου έχει στοιχίσει
4.200ε το έτος.
Καλά πάμε.
dimitral
Δραστήριο μέλος
Μέχρι τώρα η νέα κυβέρνηση μου έχει στοιχίσει
4.200ε το έτος.
Καλά πάμε.
νωρις ειναι ακομα για τετοιους υπολογισμους.......κανε παντως ενα μπανακι να εισαι ετοιμος καλου κακου.........
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
νωρις ειναι ακομα για τετοιους υπολογισμους.......κανε παντως ενα μπανακι να εισαι ετοιμος καλου κακου.........
Να σου πω...
dimitral
Δραστήριο μέλος
σκέψη : .....(με κάλυψε ο ήρωας στον πρόλογο των σταφυλιών της οργής)
οταν θα φτασεις στο τελος (αν δεν εφτασες ηδη) θα νιωσεις πολυ πιο καλυμενος απο ολο το βιβλιο.και προβληματισμενος και συγκλονισμενος.
τωρα εγω επενεβη στην σκεψη σου.σορυ για το θαρρος.
moonlight
Διάσημο μέλος
Απαρίθμηση των σταδίων:
Άρνηση: "Αποκλείεται, δεν μπορεί να συμβαίνει σε εμένα!"
Θυμός: "Είναι άδικο, γιατί σε εμένα; Δεν έχω ζήσει τίποτα" ή "Είμαι πολύ μικρός/μικρή γιατί μου το κάνεις αυτό;" (Εδώ είτε αναφέρεται στον Θεό, στον εαυτό του, είτε σε οποιονδήποτε θεωρεί υπεύθυνο για την κατάστασή του/της)
Διαπραγμάτευση: "Τουλάχιστον άσε με να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν" ή "Θα είμαι καλύτερος, θα αλλάξω, απλώς άσε με να ζήσω λίγο παραπάνω."
Κατάθλιψη: "Είμαι τόσο λυπημένος, γιατί να προσπαθήσω να κάνω οτιδήποτε;" ή "Δεν έχω ελπίδες, απλώς θα περιμένω να πεθάνω"
Αποδοχή: "Εντάξει όλα θα πάνε καλά"
σκεψη= και αν καποιος δεν σκεφτεται τιποτα απ'ολα αυτα δηλ. σημαινει οτι ειναι μια χαρα? οποία η διαγνωσης ιατρε?
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.......
Eξαρτάται τι μασάς, σκυλοτροφές ας πούμε δεν λέει...
γιατί μετά εκεί που δεν το καταλαβαίνεις περνάς στην φόλα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.