Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
tumblr_m4xk1bXsuf1rrcie9o1_400-1.gif

κλαίω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup::clapup:Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Just hold me... Please... <3

Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :]

Το καλοκαίρι σήμερα μας χτύπησε και επίσημα την πόρτα. Καλό μήνα και Καλό καλοκαίρι! Εύχομαι όλοι να περάσετε υπέροχες, αξέχαστες και μαγευτικές διακοπές (όποτε και αν ξεκινήσουν αυτές). :D
1. Θάλασσα.
33038parathinalos-2.jpg
2. Πεζοπορίες & Εξερευνήσεις.
sommer_wandern-2.jpg
3. Ποδηλατοαποδράσεις & Ping-pong μέχρι τελικής πτώσεως.

4. Eφόσον θα περάσω που θα περάσω σχεδόν τα 2/3 των διακοπών μου πάνω στο χωριό γιατί να μην βοσκίσω και τα προβατάκια του παππού βρε αδερφοί;
5. Λίγο (όσο πατάει ο ελέφαντας και η γάτα μαζί) διάβασμα.
6. Επιτραπέζια, Χαρτιά, Κρυφτό, κτλ..
playhideandseek-2.jpg
7. Aμέτρητα αστέρια στον ουρανό.
8. Eννοείται πως θα / Επιβάλεται να φέρει πολλά χαμόγελα.
9. To καλοκαίρι όσο να'ναι φέρνει και ξενύχτια.
10. Παρέα. Χωρίς αυτή τι σόι καλοκαίρι θα κάνουμε; :hmm:
howtolove-2.jpg
11. Καλά είναι όλα τα παραπάνω δεν αντιλέγω αλλά κάποιες φορές το να βρίσκεσαι κάπου μόνος χωρίς με ησυχία είναι τουλάχιστον χαλαρωτικό ειδικά το καλοκαίρι.
99507598_33a4e69b23-2.jpg
12. Πολλά παγωτά.. :D
icecream-1.jpg
Και ένα τραγουδάκι για να μπαίνουμε σιγά σιγά μέσα στο κλίμα! 8)

Το καλοκαίρι σήμερα μας χτύπησε και επίσημα την πόρτα. Καλό μήνα και Καλό καλοκαίρι! Εύχομαι όλοι να περάσετε υπέροχες, αξέχαστες και μαγευτικές διακοπές (όποτε και αν ξεκινήσουν αυτές). :D
1. Θάλασσα.
33038parathinalos-2.jpg
2. Πεζοπορίες & Εξερευνήσεις.
sommer_wandern-2.jpg
3. Ποδηλατοαποδράσεις & Ping-pong μέχρι τελικής πτώσεως.
pingpong.jpg

12427499151m6zS9.jpg
4. Eφόσον θα περάσω που θα περάσω σχεδόν τα 2/3 των διακοπών μου πάνω στο χωριό γιατί να μην βοσκίσω και τα προβατάκια του παππού βρε αδερφοί;
180512174914_4619_jpg_600_400_-1520156875.jpg
5. Λίγο (όσο πατάει ο ελέφαντας και η γάτα μαζί) διάβασμα.
studying.png
6. Επιτραπέζια, Χαρτιά, Κρυφτό, κτλ..
playhideandseek-2.jpg
7. Aμέτρητα αστέρια στον ουρανό.
echeng101126_0274025.jpg
8. Eννοείται πως θα / Επιβάλεται να φέρει πολλά χαμόγελα.
smile.jpg
9. To καλοκαίρι όσο να'ναι φέρνει και ξενύχτια.
images
10. Παρέα. Χωρίς αυτή τι σόι καλοκαίρι θα κάνουμε; :hmm:
howtolove-2.jpg
11. Καλά είναι όλα τα παραπάνω δεν αντιλέγω αλλά κάποιες φορές το να βρίσκεσαι κάπου μόνος χωρίς με ησυχία είναι τουλάχιστον χαλαρωτικό ειδικά το καλοκαίρι.
99507598_33a4e69b23-2.jpg
12. Πολλά παγωτά.. :D
icecream-1.jpg
Και ένα τραγουδάκι για να μπαίνουμε σιγά σιγά μέσα στο κλίμα! 8)

Τα 2/3 πάνω στο χωριό ε? :P Χαχαχα..

Ναι.. :redface: απο αρχές Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου! Μιλάμε για γερή αποτοξίνωση! 8)

εμενα μου λες; το 1/3 εδω στα Τρικαλα το μετα το αλλο 1/3 στην Καστορια στην μια μου γιαγια και το αλλο 1/2 του 1/3 σε ενα χωριο των Τρικαλων στην αλλη μου γιαγια και τελος 15 μερες ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!:):):)

Κρίσιμος μήνας...πολλοί στόχοι...λίγος χρόνος...αλλά θα τα καταφέρουμε :)

246462_2171004291892_1750312343_956846_1-1.jpg

seeingyou_hpility-1.jpg

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

I close my eyes.. only for a moment,then the moment gone ..

Ναι.. :redface: απο αρχές Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου! Μιλάμε για γερή αποτοξίνωση! 8)
Τότε κακομοίρα μου κανόνισε...δίπλα δίπλα θα μαστε..:whistle:
εμενα μου λες; το 1/3 εδω στα Τρικαλα το μετα το αλλο 1/3 στην Καστορια στην μια μου γιαγια και το αλλο 1/2 του 1/3 σε ενα χωριο των Τρικαλων στην αλλη μου γιαγια και τελος 15 μερες ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!:):):)

Τρικαλινή είσαι εσύ? :P ..Κάθε χρόνο έρχομαι Τρίκαλα..είναι ο παππούς μου απ κει...έχουμε σπίτι σε ένα χωριό και γενικά μπορώ να ότι το επίθετο μου είναι λιγάκι συνηθισμένο στα μέρη σας...
για περισσότερες πληροφορίες στείλε προσωπικό μήνυμα.

Τότε κακομοίρα μου κανόνισε...δίπλα δίπλα θα μαστε..:whistle:
Έλα ρε σου πα.. Κανόνισε να ρθεις σε κανα πανηγύρι..και πάλι δεν υπόσχομαι πολλά.. :cry_x:

Έλα ρε σου πα.. Κανόνισε να ρθεις σε κανα πανηγύρι..και πάλι δεν υπόσχομαι πολλά.. :cry_x:

Δεν θέλω τέτοια..το χωριό κάνει πανηγύρι ως συνήθως τον 15αύγουστο...δεν παίζει να ρθω τότε..:worry:

Τρικαλινή είσαι εσύ? :P ..Κάθε χρόνο έρχομαι Τρίκαλα..είναι ο παππούς μου απ κει...έχουμε σπίτι σε ένα χωριό και γενικά μπορώ να ότι το επίθετο μου είναι λιγάκι συνηθισμένο στα μέρη σας...
για περισσότερες πληροφορίες στείλε προσωπικό μήνυμα.
ναι ε? ναι και εγω Τρικαλινη! τι να κανουμε! να δεις το δικο μου επιθετο! θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα να τα πουμε!:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν θέλω τέτοια..το χωριό κάνει πανηγύρι ως συνήθως τον 15αύγουστο...δεν παίζει να ρθω τότε..:worry:

:cry_x:

καλό μήνα! εύχομαι σ' όλους ένα υπέροχο και αξέχαστο καλοκαιιιιριιιιι!
summerreading-1.jpg

αν τελειώνεις εξεταστική 13 ΙουΛίου δύσκολο να μη σου μείνει αξέχαστο το καλοκαίρι
η αλήθεια είναι :(

ps. καλό καλοκαίρι και σε σένα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back