Dalian
Περιβόητο μέλος
κλαίω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 010239
Επισκέπτης
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καλοκαίρι σήμερα μας χτύπησε και επίσημα την πόρτα. Καλό μήνα και Καλό καλοκαίρι! Εύχομαι όλοι να περάσετε υπέροχες, αξέχαστες και μαγευτικές διακοπές (όποτε και αν ξεκινήσουν αυτές).
Και ένα τραγουδάκι για να μπαίνουμε σιγά σιγά μέσα στο κλίμα! 8)1. Θάλασσα.2. Πεζοπορίες & Εξερευνήσεις.3. Ποδηλατοαποδράσεις & Ping-pong μέχρι τελικής πτώσεως.4. Eφόσον θα περάσω που θα περάσω σχεδόν τα 2/3 των διακοπών μου πάνω στο χωριό γιατί να μην βοσκίσω και τα προβατάκια του παππού βρε αδερφοί;
5. Λίγο (όσο πατάει ο ελέφαντας και η γάτα μαζί) διάβασμα.6. Επιτραπέζια, Χαρτιά, Κρυφτό, κτλ..7. Aμέτρητα αστέρια στον ουρανό.8. Eννοείται πως θα / Επιβάλεται να φέρει πολλά χαμόγελα.9. To καλοκαίρι όσο να'ναι φέρνει και ξενύχτια.10. Παρέα. Χωρίς αυτή τι σόι καλοκαίρι θα κάνουμε;11. Καλά είναι όλα τα παραπάνω δεν αντιλέγω αλλά κάποιες φορές το να βρίσκεσαι κάπου μόνος χωρίς με ησυχία είναι τουλάχιστον χαλαρωτικό ειδικά το καλοκαίρι.12. Πολλά παγωτά..
Τα 2/3 πάνω στο χωριό ε? Χαχαχα..
Τα 2/3 πάνω στο χωριό ε? Χαχαχα..
Ναι.. απο αρχές Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου! Μιλάμε για γερή αποτοξίνωση! 8)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
εμενα μου λες; το 1/3 εδω στα Τρικαλα το μετα το αλλο 1/3 στην Καστορια στην μια μου γιαγια και το αλλο 1/2 του 1/3 σε ενα χωριο των Τρικαλων στην αλλη μου γιαγια και τελος 15 μερες ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!Τα 2/3 πάνω στο χωριό ε? Χαχαχα..
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
silent song
Εκκολαπτόμενο μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
maria90
Δραστήριο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε κακομοίρα μου κανόνισε...δίπλα δίπλα θα μαστε..Ναι.. απο αρχές Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου! Μιλάμε για γερή αποτοξίνωση! 8)
εμενα μου λες; το 1/3 εδω στα Τρικαλα το μετα το αλλο 1/3 στην Καστορια στην μια μου γιαγια και το αλλο 1/2 του 1/3 σε ενα χωριο των Τρικαλων στην αλλη μου γιαγια και τελος 15 μερες ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!
Τρικαλινή είσαι εσύ? ..Κάθε χρόνο έρχομαι Τρίκαλα..είναι ο παππούς μου απ κει...έχουμε σπίτι σε ένα χωριό και γενικά μπορώ να ότι το επίθετο μου είναι λιγάκι συνηθισμένο στα μέρη σας...
για περισσότερες πληροφορίες στείλε προσωπικό μήνυμα.
Έλα ρε σου πα.. Κανόνισε να ρθεις σε κανα πανηγύρι..και πάλι δεν υπόσχομαι πολλά..Τότε κακομοίρα μου κανόνισε...δίπλα δίπλα θα μαστε..
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα ρε σου πα.. Κανόνισε να ρθεις σε κανα πανηγύρι..και πάλι δεν υπόσχομαι πολλά..
Δεν θέλω τέτοια..το χωριό κάνει πανηγύρι ως συνήθως τον 15αύγουστο...δεν παίζει να ρθω τότε..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ναι ε? ναι και εγω Τρικαλινη! τι να κανουμε! να δεις το δικο μου επιθετο! θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα να τα πουμε!Τρικαλινή είσαι εσύ? ..Κάθε χρόνο έρχομαι Τρίκαλα..είναι ο παππούς μου απ κει...έχουμε σπίτι σε ένα χωριό και γενικά μπορώ να ότι το επίθετο μου είναι λιγάκι συνηθισμένο στα μέρη σας...
για περισσότερες πληροφορίες στείλε προσωπικό μήνυμα.
Δεν θέλω τέτοια..το χωριό κάνει πανηγύρι ως συνήθως τον 15αύγουστο...δεν παίζει να ρθω τότε..
silent song
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
η αλήθεια είναι
ps. καλό καλοκαίρι και σε σένα
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Palermo Player
- Bopajgo
- Palermo Player
- That guy!!
- Joji
- Palermo Player
- charmander
- SlimShady
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.