Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:33 Ο Apro έγραψε: #31.541 19-12-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι ρε koum, δεν είναι αυτό.... δεν ήμουν και απόλυτος βέβαια, αλλά ωραίοι είναι και οι γρίφοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:56 Η EliPat έγραψε: #31.542 19-12-10 21:56 τι θα γράψω αύριο φουντου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:00 Η AntziWin έγραψε: #31.543 19-12-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από EliPat: τι θα γράψω αύριο φουντου???? Click για ανάπτυξη... Ενα φουντουκι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:03 Η EliPat έγραψε: #31.544 19-12-10 22:03 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Ενα φουντουκι...!!! Click για ανάπτυξη... άσε βλάκα όχι φουντούκι αλλά -φουντούκι φοβάμαι πως θα γράψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:23 Ο jj! έγραψε: #31.545 19-12-10 22:23 Τι είναι το φουντου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:35 Η JaneWin έγραψε: #31.546 19-12-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι ρε koum, δεν είναι αυτό.... δεν ήμουν και απόλυτος βέβαια, αλλά ωραίοι είναι και οι γρίφοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:56 Η EliPat έγραψε: #31.542 19-12-10 21:56 τι θα γράψω αύριο φουντου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:00 Η AntziWin έγραψε: #31.543 19-12-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από EliPat: τι θα γράψω αύριο φουντου???? Click για ανάπτυξη... Ενα φουντουκι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:03 Η EliPat έγραψε: #31.544 19-12-10 22:03 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Ενα φουντουκι...!!! Click για ανάπτυξη... άσε βλάκα όχι φουντούκι αλλά -φουντούκι φοβάμαι πως θα γράψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:23 Ο jj! έγραψε: #31.545 19-12-10 22:23 Τι είναι το φουντου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:35 Η JaneWin έγραψε: #31.546 19-12-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θα γράψω αύριο φουντου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:00 Η AntziWin έγραψε: #31.543 19-12-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από EliPat: τι θα γράψω αύριο φουντου???? Click για ανάπτυξη... Ενα φουντουκι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:03 Η EliPat έγραψε: #31.544 19-12-10 22:03 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Ενα φουντουκι...!!! Click για ανάπτυξη... άσε βλάκα όχι φουντούκι αλλά -φουντούκι φοβάμαι πως θα γράψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:23 Ο jj! έγραψε: #31.545 19-12-10 22:23 Τι είναι το φουντου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:35 Η JaneWin έγραψε: #31.546 19-12-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EliPat: τι θα γράψω αύριο φουντου???? Click για ανάπτυξη... Ενα φουντουκι...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:03 Η EliPat έγραψε: #31.544 19-12-10 22:03 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Ενα φουντουκι...!!! Click για ανάπτυξη... άσε βλάκα όχι φουντούκι αλλά -φουντούκι φοβάμαι πως θα γράψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:23 Ο jj! έγραψε: #31.545 19-12-10 22:23 Τι είναι το φουντου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:35 Η JaneWin έγραψε: #31.546 19-12-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Ενα φουντουκι...!!! Click για ανάπτυξη... άσε βλάκα όχι φουντούκι αλλά -φουντούκι φοβάμαι πως θα γράψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:23 Ο jj! έγραψε: #31.545 19-12-10 22:23 Τι είναι το φουντου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:35 Η JaneWin έγραψε: #31.546 19-12-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι είναι το φουντου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:35 Η JaneWin έγραψε: #31.546 19-12-10 22:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τι είναι το φουντου; Click για ανάπτυξη... Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:44 Ο jj! έγραψε: #31.547 19-12-10 22:44 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:57 Ο Boom έγραψε: #31.548 19-12-10 22:57 Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να φέρω κανένα ακόμα φτιάρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:03 Η AntziWin έγραψε: #31.549 19-12-10 23:03 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ενα χοντρό πλάσμα με -10 μυωπία που της είναι άγνωστες οι λέξεις: σουτιέν και αποσμητικό Ελιάνα,εγώ δεν διάβασα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Eχω λιώσει............. Αφου έρχεται στην ταξη διπλα μου και κλεινω την μυτη μου οσο πιο διακριτικά μπορω....!! Ξεχασες να παραλειψεις οτι ειναι και τανξ Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς η μαθηματικός μας, στην αρχή μας έδειχνε με το χέρι της στην αρχή της χρονιάς. Το θέαμα ήταν αηδιαστικό. Έτσι όπως σήκωνε το χέρι της, φαινόταν οι τρίχες της μασχάλης της, να ιδρώνουν και ο ιδρώτας να έχει σχηματίσει ένα ημικύκλιο στο μπλουζάκι της Επίσης, πέρυσι η φιλόλογος έβγαζε τα παπούτσια της μέσα στην αίθουσα, και όποιος καθηγητής έμπαινε μετά από αυτήν, έλεγε ότι η τάξη βρωμοκοπάει και ότι πρέπει να φοράμε αποσμητικό Που να 'ξερε ότι ήταν η βρομούσα Τέλος, η πληροφορικός έχει ανάσα γουρουνιού. Μιλάμε, τέτοια μπόχα δεν έχει βγει από στόμα ανθρώπου Click για ανάπτυξη... jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 23:42 Η maria_lulu: #31.550 19-12-10 23:42 Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι να κλεισει το χαζο blog... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 01:47 Ο Valder έγραψε: #31.551 20-12-10 01:47 - "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
- "Το δέντρο πρέπει να το ζωγραφίζουμε πράσινο και όχι όπως μας αρέσει" - "Και τότε εσύ γιατί τόσο καιρό το ζωγράφιζες ροζ;" - "Γιατί έτσι μου άρεσε" Βρε άει στο διάολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 07:42 Η MissKit έγραψε: #31.552 20-12-10 07:42 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: jj δεν συγκρίνονται με τους καθηγητες σου...!!! Καλα αυτο για την φιλόλογο ολα τα λευτα...αΐνταααα το εχουν χάσει και οι καθηγητες...!! και εγω θελω τετοιους καθηγητες γαμώτο...... Click για ανάπτυξη... Εχμ.. Ένας καθηγητής μας (χημικός έλεγε ήταν) έξυνε τα #$%&@ του την ώρα του μαθήματος. Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:16 Ο Apro έγραψε: #31.553 20-12-10 09:16 θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:44 Ο Γιώργος έγραψε: #31.554 20-12-10 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Apro: θέλω να αλλάξω το όνομα μου σε Χρόνος.... γίνεται; και αν ναι, πώς; Click για ανάπτυξη... Θα στείλεις στον Johnny Cash. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 09:51 Ο Apro έγραψε: #31.555 20-12-10 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θα στείλεις στον Johnny Cash. Click για ανάπτυξη... για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:17 Ο Apro έγραψε: #31.556 20-12-10 10:17 Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Δεκεμβρίου 2010 Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koum: Κάτι έφαγες και πείραξε το στομάχι σου. Click για ανάπτυξη... όχι φίλε μου, αυτά δεν τα έφαγα βοήθησα να φορτωθούν και να μεταφερθούν έχουν το πιο νόστιμο κρέας και τα λιγότερο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι μικρά, αλλά τα τρώνε με πατάτες στο φούρνο είναι φαγητό και γλυκό μαζί και δεν χρειάζεσαι επιδόρπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:39 Ο Apro έγραψε: #31.557 20-12-10 10:39 ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε, ηρέμησε ρε ήρεμος είμαι ρε, ήρεμος ηρέμησε ρε, ηρέμησε εντάξει είμαι ήρεμος ηρέμησε ρε τώρα νευρίασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 14:09 Ο koum έγραψε: #31.558 20-12-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Apro: για μια στιγμή το σκέφτηκα σοβαρά όχι να στείλω αλλά να το άλλαζα αλλά γίνεται; και αν ναι, πως; Click για ανάπτυξη... Θες να αλλάξεις το Apro ή το γραμμάτιστος; Όπως και να 'χει Χάρε (), για το πρώτο στείλε pm στους admins, ενώ για το δεύτερο: Apro ->Επεξεργασία Προφίλ ->Πραγματικό όνομα ->Χάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:12 Ο Boom έγραψε: #31.559 20-12-10 16:12 Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1576 1577 1578 1579 1580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1578 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρόνος λέει ο ένας, Χάρος λέει ο άλλος. Νομίζω δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:22 Η grotesque_mask: #31.560 20-12-10 16:22 τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελευταιο μαθημα στη σχολη , αντε αντε να κλεινουμε σιγα σιγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.