Σκέψεις... I

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν ημουν πιο καλη, θα ηθελα να περασω Ιατρικη, απιαστο ονειρο..:who::(

Όχι ρε, δώσε και 3η να κάνουμε γκρουπάκι εγώ,εσύ κι ο chris_90!! :P:P

Πλάκα κάνω, καλή αρχή με τη σχολή σου!!:xixi:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη φοιτηση λοιπον...
Σε ευχαριστω πολυ..!!! :xixi::xixi:
Και εσυ καλα αποτελεσματα. Να εχεις περασει πολλα και με καλο βαθμο τα μαθηματα που εχεις δωσει..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το γεωπονικο καλο??

Σε ευχαριστω πολυ..!!! :xixi::xixi:
Και εσυ καλα αποτελεσματα. Να εχεις περασει πολλα και με καλο βαθμο τα μαθηματα που εχεις δωσει..:)
σευχαριστω πολυ

εγω το εχω δηλωσει αν δεν παρω πτυχι με <7 δεν βγαινω απο την σχολη τελοσ:P

αυτο το προσ το παρον μου αρεσε πολλη μα πολλη σου λεω
¨Αληθεια? Γιατι? :P
Σε ευχαριστω..:xixi:

το γεωπονικο καλο??

Αυτή πάει σε μένα ή είναι και κανένας άλλος εδώ απο ΓΠΑ?

Αν πάει σε μένα τότε: Καλό, ας πούμε ότι θα το βαζα 2η επιλογή μου:P

Και γιατι δεν ξανα εδωσες??? :)
22.000 μορια????ιουυυ ζαλιστηκα
-----------------------------------------
Αυτή πάει σε μένα ή είναι και κανένας άλλος εδώ απο ΓΠΑ?

Αν πάει σε μένα τότε: Καλό, ας πούμε ότι θα το βαζα 2η επιλογή μου:P
εχω εναν φιλο εκει καραπαλουκα ειναι χρωσταει 55 μαθηματα απο 125

Όχι ρε, δώσε και 3η να κάνουμε γκρουπάκι εγώ,εσύ κι ο chris_90!! :P:P

Πλάκα κάνω, καλή αρχή με τη σχολή σου!!:xixi:;)
Σε ευχαριστω και εσενα..:xixi:
Φετος δεν σκεφτομαι κατι τετοιο (δλδ να ξανα δωσω) στην συνεχεια θα φανει..:P
Εσυ γιατι θες και 3η φορα? Που θες να περασεις? Και εσυ Ιατρικη? :what:

εχω εναν φιλο εκει καραπαλουκα ειναι χρωσταει 55 μαθηματα απο 125

Α ναι,έτσι είναι!:D:D
εγώ χρώσταγα 4 μέχρι και το 3ο εξάμηνο,κι επειδή στην τελευταία εξεταστική είχα τα μυαλά μου στα κάγκελα με τις πανελλήνιες πέρασα μόλις 6 και ανέβηκαν στα 11 τα χρωστούμενα:P:P (άλλο που εγώ λέω οτί χρωστάω 6:P). Βέβαια δεν έδωσα καθόλου τώρα τον Σεπτέμβρη για να ξεπετάξω μερικά

Σε ευχαριστω και εσενα..:xixi:
Φετος δεν σκεφτομαι κατι τετοιο (δλδ να ξανα δωσω) στην συνεχεια θα φανει..:P
Εσυ γιατι θες και 3η φορα? Που θες να περασεις? Και εσυ Ιατρικη? :what:

Α όχι, εγώ θα δώσω για 2η φορά,απλά στο μεταξύ έκανα ένα διάλειμμα σπουδών 2 χρόνων :Ρ . Αλλά ναι, Ιατρική, δεν μπορούσα να ησυχάσω!

Α ναι,έτσι είναι!:D:D
εγώ χρώσταγα 4 μέχρι και το 3ο εξάμηνο,κι επειδή στην τελευταία εξεταστική είχα τα μυαλά μου στα κάγκελα με τις πανελλήνιες πέρασα μόλις 6 και ανέβηκαν στα 11 τα χρωστούμενα:P:P (άλλο που εγώ λέω οτί χρωστάω 6:P). Βέβαια δεν έδωσα καθόλου τώρα τον Σεπτέμβρη για να ξεπετάξω μερικά
χαχαχαχα

ωραιααααααααααααααααα

καλα ρε αφου μου ζητασ εξηγηση για το τι ενοουσα
τοτε γιατι βρε μπαμ μου λεσ ευχαριστω[μπορει να ηθελα να σε βρισω]

κοιτα ρε βασικα μου αρεσει επειδη δειχνει οτι επιμενεισ παντωσ δεν πιστευω οτι αν τβωρα πασ στη σχολη σου[σου ευχομαι τα καλυτερα ]να ξαναδωσεισ για να πασ εκει που θεσ

καλα ρε αφου μου ζητασ εξηγηση για το τι ενοουσα
τοτε γιατι βρε μπαμ μου λεσ ευχαριστω[μπορει να ηθελα να σε βρισω]

κοιτα ρε βασικα μου αρεσει επειδη δειχνει οτι επιμενεισ παντωσ δεν πιστευω οτι αν τβωρα πασ στη σχολη σου[σου ευχομαι τα καλυτερα ]να ξαναδωσεισ για να πασ εκει που θεσ
Ευχαριστω θα σου ελεγα ακομα και αν με εβριζες, αλλα τοτε θα στο ελεγα ειρωνικα...:P
Ποτε μη λες ποτε Γρηγορη:fss:
Δεν ξερω τι θα συναντησω στη σχολη, αν μου ερθει φλασια θα ξανα δωσω..:xixi:
Που περασες εσυ Γρηγορη?
Σε ειχα ρωτησει σε ενα θεμα αλλα δεν ξερω αν ειχες απαντησει..:)

στην αστυνομια περασα

ειρωνικο ευχαριστω εεεε οκ

Ανφοργκίβεν ντάρλινγκ...

στην αστυνομια περασα

ειρωνικο ευχαριστω εεεε οκ
:!: και δεν σου αρεσει στην αστυνομια?
Ναι υπαρχει και αυτο το ευχαριστω..:P
πχ..σε βριζει ενας και λες "ευχαριστω για τα καλα σου λογια"..:D

ωραιοσ τροποσ αφολισμου η ειρωνια ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ την χειριζονται πετυχημεναα[πιστεψε με δεν ειναι πολλοι]

ποτε ειπα βρε συ οτι δεν μου αρεσει η αστυνομια
δεν ειπα κατι τετιο

Σκέφτομαι πως μόλις είδα ότι ο Γρηγόρης αποπάνω, πέρασε αστυνομία, και στη συνέχεια στα ενδιαφέροντά του είδα το κυνήγι. To be honest τρόμαξα λίγο κάπως.

ωραιοσ τροποσ αφολισμου η ειρωνια ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ την χειριζονται πετυχημεναα[πιστεψε με δεν ειναι πολλοι]

ποτε ειπα βρε συ οτι δεν μου αρεσει η αστυνομια
δεν ειπα κατι τετιο
:what: νομιζω πως ειχα διαβασει σε ενα ποστ δικο σου οτι ειχες γραψει πως περασες σε μια σχολη οτι να'ναι..Αρα εγω εκανα λαθος...:P
Ναι, μπορω να χρησιμοπουησω την ειρωνια αλλα μονο εκει που πρεπει..Και ετσι ωστε να μπορει ο αλλος να την καταλαβαινει..:)

πρεπει να βρω λυση..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back