Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Τελικά κάποιοι άνθρωποι μου θυμίζουν αυτό που είχε πει ο Άρης όταν υπήρξαν οι ψίθυροιΣκέψεις
να αποσυρθεί η Σχολή Αξιωματικών του ΕΛΛΑΣ απο το κλιμάκιο της Ηπείρου
αποδυναμώνοντας έτσι το αντάρτικο με το πρόσχημα πως προορίζονται για αξιωματικοί
κι όχι για να σκοτώνονται στις μάχες , τότε λοιπόν τους κάλεσε σε συγκέντρωση
κι αφου τους τόνισε πως αξιωματικός
δεν σημαίνει λευκά σιρίτια και χοροεσπερίδες αλλά πολεμιστής ρώτησε ποιοι
θέλουν να φύγουν
Τρεις δυσφορούντες βγήκαν από τη γραμμή οπότε χωρίς δεύτερη κουβέντα τους
έστειλε για απολυτήριο και τότε είπε το κορυφαίο ....
Τους βλέπετε αυτούς ?
Πάνε να τρυπώσουν πίσω στη μικρή ζωούλα τους , εσείς θα μιλάτε για μάχες
για ηρωισμούς ...
Ενώ αυτοί όταν τελιώσει ο πόλεμος το μόνο που θα έχουν να πούνε είναι για τις
ανοησίες της καθημερινότητας …
« Πήγαμε εκδρομή στο Λουτράκι με το αυτοκίνητο και μας έπιασε λάστιχο μέχρι
να το αλλάξουμε γίναμε χάλια ….
Πω- πω !!!
Τι τραβήξαμε !!! »
.................................................................................................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Βρέξε να κλάψεις όσο μπορείς.
Εδώ είμαι εγώ και σε νιώθω. Μα πάνω απ' όλα σ' αγαπώ.
Και θα ζεις πάντα μέσα μου.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Toυς ελληνικους μαλλον..Επιτέλους κατέβηκαν και οι 4 σεζον του How I met your mother, καιι με ισπανικούς υπότιτλους!!! Τι άλλο θέλω;
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ηταν ΧΑΛΙΑ και μακραν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εως τωρα
μακαριτ ο επομενο να ειναι τελειο!
Darkness
Περιβόητο μέλος
:!: τα μαλλια μου ειναι μπουκλες, δεν χρειαζεται να τα κανω..Αλλα απορω πως το πετυχες..:xixi:Απολύεσαι ψαρούκλες , τα μαλλιά σου κάνεις μπούκλες!
Το μσν συνήλθε λίγο
Και εμενα το μσν ηταν στα καλα του αποψε..Μιλησα ανετα
σκεφτομαι την αυριανη μερα..-.-'
-----------------------------------------
οτι πηρα απο τα μουτρα καποιον που δεν επρεπε..
πως με στεναχωρεσαι..
confusius
Δραστήριο μέλος
Ουφ, ξύπνησα και σκέφτομαι ότι έχω δυυυυυυυυυυυυυυυυυσκολη μέρα!
Καλημέρα!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Toυς ελληνικους μαλλον..
Πφφφ, μια χαρά καταλαβαίνω τι λένε!
Άσε που συνδυάζω 2 σε 1! Και διασκεδάζω και κάνω εξάσκηση στα ισπανικά!
Στο μόνο που κολλάω είναι να μιλάω ισπανικά, αλλά θα φτιαχτεί και αυτό!
love_angel
Επιφανές μέλος
ειμαι ευτυχισμενη.
μακαρι να μη τον πιασουν παλι ταναποδα του, και μου το βγαλει ξινο.
αλλα τι σκεφτομαι τωρα.... χτες ηταν ολα τελεια!
pauline
Δραστήριο μέλος
Ναι, στο χωριό μου, στη Νότια ΛακωνίαΒρέχει; Πού;
Καλημέρα!!!ΒΑΜ έχω το κληρονομικό χάρισμα, εδώ είναι τ αυθέντικο!! :Ρ
Ουφ, ξύπνησα και σκέφτομαι ότι έχω δυυυυυυυυυυυυυυυυυσκολη μέρα!
Καλημέρα!!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα για την καθηγητρια που ελεγα χθες, σημερα παρουσιαζε την κοινωνια τον κοσμο και τα λοιπα ως αγγελικα πλασμενο χωρις προβληματα, διαβασε και δυο απο τις μεγαλυτερες πα^^ρες που εχω ακουσει: ενα γραμμα του σιουφα και ενα του "αρη" το ενα και καλα για την δημοκρατια μη *γκουχ* και το αλλο μας ευχοταν καλη και δημιουργικη σχολικη χρονια(τι ειρωνεια? ειναι δυνατον να ευχεσαι σε αυτον που πυροβολησες και αργοπεθαινει να ναι παντα καλα-.-'?). πηγα να της την πω αρκετες φορες αρχισε να φωναζει και δεν με αφησε να πω αυτο που ηθελα(το ψιλοειπα) μου ειπε πως απο εδω και περα δεν θα δινει σημασια σε αυτα που λεω(την ωρα που το ελεγε εγω ξαπλωνα απο την αλλη μουαχαχα και δεν την ακουγα). ευτηχως θα μπορω να απανταω στα περι του μαθηματος...
φυσικη φετος ευτηχως θα κανουμε κανονικα και ωραια με νεα καθηγητρια που ξερει παρα πολυ καλα τι κανει και πως το κανει. ολα καλα με λιγα λογια...
Neraida
Επιφανές μέλος
Αλλα και φιλοι να γινουμε δεν θα κατσω να παρω αδεια απο σενα.. Γκε-γκε;
1ον: πολυ αερα πηρες.
2ον: κοψε τα γκε-γκε
& 3ον: δεν ξερω εαν θα εισαι καθιστος ή ορθιος οταν θα ζητησεις αδεια, εγω ξερω μονο οτι θα το κανεις. Θα σε στειλει η Νινιναου
Αααα....και πολλες καλησπερες στα μουτρα σου!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
2. Δε μ'αρέσει να κάνω φίλους...
*Η τελευταία σκηνή του ghost,
μιας και έφυγε σήμερα ο patrick swayze (από καρκίνο):
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
1. Λίγα με τη Νεράιδα. Χωρίς πλάκα
....
Λίγα; Ελάχιστα...σχεδόν καθόλου... με πλάκα!
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιτσιρίκο δεν είναι άσχετο το γεγονός ότι τα γράμματα αυτά περιείχαν την λέξη "ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ" ένας θεός ξέρει ποσες φορές ε. Γιατί, πεςπες, κάτι μπορεί να μείνει στο τέλος και να αποβλακωθούμε εντελώς. Αυτά.
ναι κατι τετοιες κοτσανες επιανα τα αυτια μου οση ωρα διαβαζε και εγω ξεφυλιζα την φυσικη.
σκεφτομαι οτι στο βιβλιο της γλωσσας παντου μα παντου ευρωπη ευρωπαιος πολιτης ολοι οι λαοι μαζι*κτλ
*καλο αλλα οχι οπως το θελουν αυτοι...
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ποιος πηρε πολυ αερα δεν καταλαβα!! Λεξοτανιλ και γρηγορα. Μην μας παθεις κανα κακο και σε χασουμε..1ον: πολυ αερα πηρες...
Αααα....και πολλες καλησπερες στα μουτρα σου!
Darkness
Περιβόητο μέλος
δεν της ξανα μιλω ..-.-
δεν εχουν βαρεθει ολοι να ψαχνουν μια γκομενα σαν απελπισμενοι? -.-'
εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια..-.-
ποτε επιτελους θα γινει μια μεγαλη αλλαγη..? -.-'
θελω να αλλαξουν πολλα.... -.-
θα αλλαξουν πολλα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.