Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

24-09-06

00:37
Αγαπητά μου παιδιά, φίλοι και χρήστες....
όπως πιθανά θα διαπιστώσετε μεγάλο μέρος απ τα ποστ (τα περίπου 70 δλδ που θεώρησα off topic
στις ΜΟΛΙΣ 15 σελίδες που τσέκαρα....) έχουν πάει εδώ
https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=4391
Δεν ξέρω αν δεν έχουμε καταλάβει εμείς οι διαχειριστές κάτι καλά και γρινιάζουμε (Δλδ εγώ
) ή εσείς δεν έχετε καταλάβει το νόημα του θέματος αυτού....
Εγώ, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχω καταλάβει ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γράφω ότι σκέφτομαι και παει.. τελειωσε... δεν πάει κάποιος από κατω ή από πάνω να σχολιάσει τις σκέψεις μου... ούτε να με παρηγορίσει όσο κι αν το θέλει/ω/ουμε...
Για αυτό το λόγο υπάρχουν ένα σωρό άλλα θέματα...
Αν κάνω λαθος... διορθώστε με ρε παιδιά και θα γυρίσουν και πίσω όλα τα off topic... αλλα εμενα (καθως και αρκετών άλλων) μας δημιουργειται τελικώς η εντύπωση ότι είναι άλλη μια κουβεντουλα χωρις θέμα....
Αν είναι έτσι, να αλλάξουμε τον τίτλο με κάποιο τρόπο...
Λοιπόν....
Αυτό ήταν ΑΚΟΜΑ ενα off topic Για να σταματήσουν τα off topics
Σύντομα και αυτό αλλά και οι απαντήσεις σε αυτό, θα ακολουθήσουν την γνωστή οδο...
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις που θα μου δώσετε ώστε, να λύσουμε αυτό το θέμα με τις.... ΣΚΕΨΕΙΣ
όπως πιθανά θα διαπιστώσετε μεγάλο μέρος απ τα ποστ (τα περίπου 70 δλδ που θεώρησα off topic

https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=4391
Δεν ξέρω αν δεν έχουμε καταλάβει εμείς οι διαχειριστές κάτι καλά και γρινιάζουμε (Δλδ εγώ

Εγώ, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχω καταλάβει ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γράφω ότι σκέφτομαι και παει.. τελειωσε... δεν πάει κάποιος από κατω ή από πάνω να σχολιάσει τις σκέψεις μου... ούτε να με παρηγορίσει όσο κι αν το θέλει/ω/ουμε...
Για αυτό το λόγο υπάρχουν ένα σωρό άλλα θέματα...
Αν κάνω λαθος... διορθώστε με ρε παιδιά και θα γυρίσουν και πίσω όλα τα off topic... αλλα εμενα (καθως και αρκετών άλλων) μας δημιουργειται τελικώς η εντύπωση ότι είναι άλλη μια κουβεντουλα χωρις θέμα....
Αν είναι έτσι, να αλλάξουμε τον τίτλο με κάποιο τρόπο...
Λοιπόν....
Αυτό ήταν ΑΚΟΜΑ ενα off topic Για να σταματήσουν τα off topics

Σύντομα και αυτό αλλά και οι απαντήσεις σε αυτό, θα ακολουθήσουν την γνωστή οδο...

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις που θα μου δώσετε ώστε, να λύσουμε αυτό το θέμα με τις.... ΣΚΕΨΕΙΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.