Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:45 Ο Wishful έγραψε: #301 30-09-06 02:45 Αρχική Δημοσίευση από evouli: δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι τοσο χαλια.. τοση απογοητευση γιατι; Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε γμτ !!! Δε μπορώ !! Είπα να μην ...ξαναπατήσω για .....σκέψεις ??? αλλά δεν γίνεται !! Τι έπαθες βρε συ εβούλι?? Σώπα Αν δε βρίσκεις τι είναι....δεν είναι & μήν το ψάχνεις ! Καλύτερα κάνε κανενα τηλέφωνο για καμιά μεγάλη βόλτα & ρίχ'το έξω !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:51 Ο Wishful έγραψε: #302 30-09-06 02:51 Αρχική Δημοσίευση από roumana: "έχω καταλάβει ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γράφω ότι σκέφτομαι και παει.. τελειωσε... δεν πάει κάποιος από κατω ή από πάνω να σχολιάσει τις σκέψεις μου..." ειπε η ΚΕ... σκευτομαι εγω τωρα..."μ'αρεσει εδω στο ε-στεκι"... σχολιαζεται αυτο που σκευτομαι ?..οοοοοχι ..δεν σχολιαζεται... Click για ανάπτυξη... Το "μου αρέσει" απο μόνο του λέει "γιατι σου αρέσει"? μπορεί να προκύψουν απο ένας εως ν λόγοι !!! Αυτό κι αν σηκώνει σχόλια !! Ετσι γιατι τα "φύλαγα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:05 Η Corpse Bride: #303 30-09-06 03:05 Θα προλαβω να την ξαναδω αραγε..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:19 Ο fandago έγραψε: #304 30-09-06 04:19 Πόσο μπορεί να κρατήσει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:48 Η io-io έγραψε: #305 30-09-06 13:48 Πως γινεται να μου λειπει τοσο?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #306 30-09-06 14:02 που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι τοσο χαλια.. τοση απογοητευση γιατι; Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε γμτ !!! Δε μπορώ !! Είπα να μην ...ξαναπατήσω για .....σκέψεις ??? αλλά δεν γίνεται !! Τι έπαθες βρε συ εβούλι?? Σώπα Αν δε βρίσκεις τι είναι....δεν είναι & μήν το ψάχνεις ! Καλύτερα κάνε κανενα τηλέφωνο για καμιά μεγάλη βόλτα & ρίχ'το έξω !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:51 Ο Wishful έγραψε: #302 30-09-06 02:51 Αρχική Δημοσίευση από roumana: "έχω καταλάβει ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γράφω ότι σκέφτομαι και παει.. τελειωσε... δεν πάει κάποιος από κατω ή από πάνω να σχολιάσει τις σκέψεις μου..." ειπε η ΚΕ... σκευτομαι εγω τωρα..."μ'αρεσει εδω στο ε-στεκι"... σχολιαζεται αυτο που σκευτομαι ?..οοοοοχι ..δεν σχολιαζεται... Click για ανάπτυξη... Το "μου αρέσει" απο μόνο του λέει "γιατι σου αρέσει"? μπορεί να προκύψουν απο ένας εως ν λόγοι !!! Αυτό κι αν σηκώνει σχόλια !! Ετσι γιατι τα "φύλαγα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:05 Η Corpse Bride: #303 30-09-06 03:05 Θα προλαβω να την ξαναδω αραγε..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:19 Ο fandago έγραψε: #304 30-09-06 04:19 Πόσο μπορεί να κρατήσει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:48 Η io-io έγραψε: #305 30-09-06 13:48 Πως γινεται να μου λειπει τοσο?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #306 30-09-06 14:02 που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: "έχω καταλάβει ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γράφω ότι σκέφτομαι και παει.. τελειωσε... δεν πάει κάποιος από κατω ή από πάνω να σχολιάσει τις σκέψεις μου..." ειπε η ΚΕ... σκευτομαι εγω τωρα..."μ'αρεσει εδω στο ε-στεκι"... σχολιαζεται αυτο που σκευτομαι ?..οοοοοχι ..δεν σχολιαζεται... Click για ανάπτυξη... Το "μου αρέσει" απο μόνο του λέει "γιατι σου αρέσει"? μπορεί να προκύψουν απο ένας εως ν λόγοι !!! Αυτό κι αν σηκώνει σχόλια !! Ετσι γιατι τα "φύλαγα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:05 Η Corpse Bride: #303 30-09-06 03:05 Θα προλαβω να την ξαναδω αραγε..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:19 Ο fandago έγραψε: #304 30-09-06 04:19 Πόσο μπορεί να κρατήσει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:48 Η io-io έγραψε: #305 30-09-06 13:48 Πως γινεται να μου λειπει τοσο?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #306 30-09-06 14:02 που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα προλαβω να την ξαναδω αραγε..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:19 Ο fandago έγραψε: #304 30-09-06 04:19 Πόσο μπορεί να κρατήσει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:48 Η io-io έγραψε: #305 30-09-06 13:48 Πως γινεται να μου λειπει τοσο?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #306 30-09-06 14:02 που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο μπορεί να κρατήσει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:48 Η io-io έγραψε: #305 30-09-06 13:48 Πως γινεται να μου λειπει τοσο?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #306 30-09-06 14:02 που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως γινεται να μου λειπει τοσο?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:02 Η Κακή Επιρροή: #306 30-09-06 14:02 που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
που είναι η Giovanna? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:01 Η stupid bitch: #307 30-09-06 16:01 είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι online..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 01:47 Ο Wishful έγραψε: #308 01-10-06 01:47 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:00 Ο fandago έγραψε: #309 01-10-06 03:00 Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόση ζωή έχω ακόμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:16 Η stupid bitch: #310 01-10-06 03:16 η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ζωή είναι πολύ ωραία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:17 Ο ]ifrit[ έγραψε: #311 01-10-06 03:17 Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αραγε πού να βρίσκεσαι, για τι να λες... Αν με θυμάσαι, στην υγειά μου κάτι πιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:43 Ο Wishful έγραψε: #312 01-10-06 03:43 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Πόση ζωή έχω ακόμα; Click για ανάπτυξη... Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 19:16 Ο fandago έγραψε: #313 01-10-06 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wishful: Τώρα...δε μιλάς σοβαρά ε ? Οπότε....ταρώ,καφέ(σκέτο για ξεσούρα & το φλυτζάνι παράλληλα) χαρτορίχτρες,μέντιουμ,μέχρι & ζάρια ρώτα,αλλά απ'εδώ απάντηση... . Click για ανάπτυξη... Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 20:04 Ο Wishful έγραψε: #314 01-10-06 20:04 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Αλίμονο αν περίμενα απάντηση... Σκέψεις λέει ο τίτλος, σκέψεις γράφω... Click για ανάπτυξη... Ασφαλώς & είναι μια σκέψη σοβαρή μαλιστα κι εκεί είναι το θέμα ! Το λές σοβαρά η αστεία ? Να πω δηλαδή οτι ,άλλο μια δύσκολη κι απογοητευτική κατάσταση κι άλλο το να διερωτάσαι ποση ζωή να έχεις ακόμη .!! Εκτός εάν το θέτεις όπως κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ν'αναρωτηθεί,χωρίς ουσιαστική αιτία ,χωρίς να εννοώ οτι κάτι τέτοιο είναι αστείο η "κακό"!! Ελπίζω οτι κατάλαβες το νόημα ! Εκει είναι το βασικό !! Δεν υπάρχει λόγος που να θέτει επιτακτικά μια τέτοια ερώτηση ελπίζω !!! ΟΚ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:40 Ο fandago έγραψε: #315 02-10-06 01:40 Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 01:53 Η roumana έγραψε: #316 02-10-06 01:53 Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέφτομαι την κόρη μου. Πολύ … πάρα πολύ ….άραγε πώς θα μάθει τους κινδύνους πριν να βιώσει άσχημες καταστάσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful Δραστήριο μέλος Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 02:26 Ο Wishful έγραψε: #317 02-10-06 02:26 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Όχι, ευτυχώς δεν έχω κάποια ουσιαστική αιτία, απλά μου έχει περάσει απο το μυαλό (ειδικά μετά απο ένα κείμενο στα Κείμενα Νεοελ. Λογοτεχνίας στο δημοτικό νομίζω, με τα καντίλια και τις ζωές), το πόση ζωή μπορεί να έχω ακόμα. Είναι πολύ down σκέψη λέτε; Εγώ κάθε φορά που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι επειδή δεν ξέρω την απάντηση, καλό είναι να ζω όσο καλύτερα μπορώ. Και αυτό κάνω... Click για ανάπτυξη... Τα "κεριά" του Καβάφη μήπως? Ναι αν λές αυτό είναι λίγο...ζόρικο ! Καλά κάνεις!! Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα & στο εύχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:01 Η stupid bitch: #318 02-10-06 17:01 θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θέλω να περάσω υπέροχα σήμερα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #319 02-10-06 17:34 Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σκέφτομαι ότι κλείνει ένας κύκλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 18:00 Η Corpse Bride: #320 02-10-06 18:00 Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολα ειναι σαν τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.