artemaki
Διάσημο μέλος
Τι κριμαααα.οτι δεν την ειδα την μια καθολου και την αλλη σχεδον καθολου
Και εσυ θελεις ξυλο και δεν σε λυπαμαι καθολου.Και εγώ.
Διαλεξε μωρε.τι να κανω? μου αρεσουν και οι δυο.
Αμαν πια.
Ολοι σαν και μενα θελετε να γινετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
ρε παιδια τι στην ευχη γινεται εδω? καταφερα να ξεπερασω την μια και τι γινεται τωρα? ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει μια και μολις εμαθα οτι ειναι η αδερφη αυτης που με απεριψε!:!::!::!: το ξερω οτι εσυ εκει πανω σπας πολυ πλακα μαζι μου αλλα θα σπασω και εγω καποιοα στιγμη μαζι σου. τι να κανω ρε παιδια? ρεζιλι των σκυλιων θα γινω θα φαω Το κραξιμο Την χλευη κτλ αραγε ειναι τοσο ομορφοι οι γονεις τους και εχουν παραγωγη τετοιων παιδιων? τι να κανω!!!!!!?
Μπραβο.
Ουτε εγω δεν καταφερνω να φτασω σε τετοια κατασταση.
Τι να σου πω.
Αμα σ'αρεσει η κοπελα προχωρα.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο.
Ουτε εγω δεν καταφερνω να φτασω σε τετοια κατασταση.
Τι να σου πω.
Αμα σ'αρεσει η κοπελα προχωρα.
μου αρεσει παρα πολυ οπως μου αρεσε και η αδερφη της. μονο που οταν γνωρισα την αδερφη της δεν ημουν οπως ειμαι σημερα. τοτε ημουν βλακας και ειχα φαει κολλημα δεν ηταν υγιες αυτο που ηθελα(στην ουσια δεν ηθελα κατι και δεν μπορουσα να προσφερω αυτα που νομιζω οτι ηθελε εκεινη η κοπελα)
Darkness
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
γιατι ?:boom:γιατι?:boom:γιατι?:boom:γιατι?:boom:γιατι? :boom: γιατι?:boom:
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Γιατι βρε Νικο ???τι αλλο τι αλλο θα μου συμβει?
Πες με να ασχοληθω με κατι, θες καμια συμβουλη απο την θεια ΒΑΜ ? :xixi:
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
ισως του εδωσα πολυ αξια
γιατι ?γιατι?γιατι?γιατι?γιατι? γιατί ?
Καλέ μη σκας!(κυριολεκτικά!)
Πάρτο πιο χαλαρά ότι κι αν είναι αυτό που σε απασχολεί να ξέρεις ότι πάντα μαθαίνεις κάτι:no1:
Darkness
Περιβόητο μέλος
χμμμμ...δες λιγο τα προηγουμενα μου ποστ
Με δυσκολευεις..
Ποιο ακριβως ειναι ομως το προβλημα? Οκ..ειναι αδελφες αλλα και τι ?
Προβλημα υπαρχει αν ακομα δεν εχεις ξεπερασει την αλλη. Αν την εχεις ξεπερασει ομως που κολας?
Αλλα κοιτα υπαρχουν ασχημες εκδοχες..
1. μπορει εσυ να προχωρησεις απο μια απλη γνωριμια με την κοπελα που εχεις γνωριζει τωρα ΑΛΛΑ ισως τα συζητα ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ δλδ ολα με την αδελφη της. Θα σου αρεσει αυτο?? Θα νιωθεις ανετα?
2. και ασχημη εκδοχη...Ισως να μη της κανεις το κλικ και να μην θελει να προχωρησει αυτη η κοπελα μαζι σου αλλα να κανει πως ενδιαφερεται και γενικα πως θελει να σε γνωρισει στα ψεμματα. Μετα απο κουβεντα με την αδελφη. Δηλαδη μπορει να σου παιξουν ασχημο παιχνιδι μαζι οι αδελφουλες...Δυστυχως το κανουν πολλες....
Νικο μου να προσεξεις ....:warning:
Αν παλι ξεφυγα και δεν σε απασχολει τιποτα απο αυτα πες μου..
Πραγματι εμαθα κατι...Και αυτο ειναι καλο...Καλέ μη σκας!(κυριολεκτικά!)
Πάρτο πιο χαλαρά ότι κι αν είναι αυτό που σε απασχολεί να ξέρεις ότι πάντα μαθαίνεις κάτι:no1:
Και συ μη πολυ σκας με τον τυπο που σε εκνευριζει και σε κανει να τραβας τις κοτσιδες...
Γιατι δεν τους λες ξερα να μην σε εννοχλει ???:xixi:
Neraida
Επιφανές μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
χμμμμ...
Με δυσκολευεις..
Ποιο ακριβως ειναι ομως το προβλημα? Οκ..ειναι αδελφες αλλα και τι ?
Προβλημα υπαρχει αν ακομα δεν εχεις ξεπερασει την αλλη. Αν την εχεις ξεπερασει ομως που κολας?
Αλλα κοιτα υπαρχουν ασχημες εκδοχες..
1. μπορει εσυ να προχωρησεις απο μια απλη γνωριμια με την κοπελα που εχεις γνωριζει τωρα ΑΛΛΑ ισως τα συζητα ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ δλδ ολα με την αδελφη της. Θα σου αρεσει αυτο?? Θα νιωθεις ανετα?
2. και ασχημη εκδοχη...Ισως να μη της κανεις το κλικ και να μην θελει να προχωρησει αυτη η κοπελα μαζι σου αλλα να κανει πως ενδιαφερεται και γενικα πως θελει να σε γνωρισει στα ψεμματα. Μετα απο κουβεντα με την αδελφη. Δηλαδη μπορει να σου παιξουν ασχημο παιχνιδι μαζι οι αδελφουλες...Δυστυχως τον κανουν πολλες....
Νικο μου να προσεξεις ....:warning:
Αν παλι ξεφυγα και δεν σε απασχολει τιποτα απο αυτα πες μου..
η αλλη παει και καταφερα να ξανασηκωσω κεφαλι μετα απο πολυ καιρο.
1. δεν νομιζω να νιωσω ανετα. θα ειναι ακομα χειροτερο αν αποδειχθει οτι εχει το ιδιο στυλακι με την αδερφη της...
2. θανατος... μα τον ανυπαρκτο θανατος...
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
confusius
Δραστήριο μέλος
Πραγματι εμαθα κατι...Και αυτο ειναι καλο...
Και συ μη πολυ σκας με τον τυπο που σε εκνευριζει και σε κανει να τραβας τις κοτσιδες...
Γιατι δεν τους λες ξερα να μην σε εννοχλει ???:xixi:
See? Υπάρχει πάντα κι η θετική πλευρά ακόμα κι αν αυτή φανεί μακροπρόθεσμα:xixi:
Γενικώς δεν έχω πρόβλημα να το πω κατάμουτρα σ όποιον είναι πολύ σπασ@@ αλλά ο συγκεκριμένος είναι απλά βαρετός , κι επίσης νομίζει ότι είμαστε φιλοι...μπουχουχου,τί αμαρτίες πληρώνω
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.