Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα απ' την αλλη, σκεφτομαι οτι αυριο ερχεται το αη ποντ και μπαλωνεται η κατασταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω να παω σχολειο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μπλογκερ ειμαι μωρη κομμενη τσουτσου, που γραφει οποτε θελει να πει πολυ κατι, so what?
Ρε το mp3 μου τα εχει παιξει, ειναι στα τελευταια του, και η μνημη 1 GB, και γι' αυτο ζητησα απο την θεια απο το Αμερικα να μου το κραταει αυριο που ερχεται.
Αμαν.
Νικο, θες να πας αυριο στο δικο μου σχολειο, να με αντικαταστησειιιις?:zilia:
Angelica
Διάσημο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Χακερ με φωναζουν οι φιλες μου επειδη αυτα τα υπολογιστοτετοια εγω τους τα φτιαχνω, αλλα οχι σημαντικα πραγματα.
Και μπλογκερ ειμαι μωρη κομμενη τσουτσου, που γραφει οποτε θελει να πει πολυ κατι, so what?
Ρε το mp3 μου τα εχει παιξει, ειναι στα τελευταια του, και η μνημη 1 GB, και γι' αυτο ζητησα απο την θεια απο το Αμερικα να μου το κραταει αυριο που ερχεται.
Αμαν.
Νικο, θες να πας αυριο στο δικο μου σχολειο, να με αντικαταστησειιιις?:zilia:
αυτο με το χακερ και μπλονγκερ το ειπα επηρεασμενος απο αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=gR-NwX7jIS4:P
κοιταξε να παω αλλα μηπως επειδη φοραω αντρικες μπλουζες με καταλαβουν?
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμ, ααααλλη φορα.
Ελα ρε, θα σου βαλουμε περουκα μαυρη, βυζια, θα χοντρυνεις για να σου κανουν και τα ρουχα μου, και ολα οκεη..
Silicone is girls' best friend!
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=gR-NwX7jIS4&feature=related[/ame]
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποιος πρεπει επιτελους να αναλαβει τις ευθυνες μου, οπως εχει πει και ο μεγας Αρκας.
(εδιτ: εχουν ενσωματωσει λαπτοπ πανω στο π.. ελιωσααα, γαματος!)
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λες ρε?
Καποιος πρεπει επιτελους να αναλαβει τις ευθυνες μου, οπως εχει πει και ο μεγας Αρκας.
θυμησε μου σειρα τευχος σελιδα σε παρακαλω
τι θεος που ειναι και αυτος ο ανθρωπος?
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=40v5tawk7mI&feature=related[/ame]
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Μια λεπτή κλωστή χωρίζει την χαρά απο τη λύπη, το ευχάριστο άγχος απο το καταστροφικό, την ηρεμία απο την τρικυμία...
Και αν φταις εσύ βρίσκεις την άκρη...
oύτε τότε βρίσκεις την άκρη. Υπάρχουν πράξεις πέρα από συγχώρεση...
αν φταίει ο άλλος θυμώνεις με τον άλλον, αν φταις εσύ θυμώνεις με τον εαυτό σου
και μετά το γμωστό κλισέ
έλα μωρέ, και οι δυο φταίνε πάντα
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
ζησαμε ωραιες στιγμες και θελει να μου τις βγαλει ξινες. αν ειναι δυνατον!
σε θελω ομως...
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αρτεμακι αρπα τηνΚοντεύω να ξεράσω με τους έρωτές σου...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Δεν θα είναι.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ενα αστειακι. Ενα παιχνιδι..
Δεν υπηρχε μια βαση. Δεν υπηρχε κατι ουσιαστικο απο κατω. Απλα, εγινε οτι εγινε, για να γινει. Για να περασει ο καιρος μας λιγο πιο ευχαριστα.. Για να τονωσουμε λιγο την αυτοεικονα μας.
Ενα παιχνιδι που στηριχτηκα επανω του και το τραβηξα απ'τα μαλλια για να βγαλω μια ακρη. Δεσμιος μια κουφιας ελπιδας..
Εγω θα τραβηξω τον δρομο μου, αυτη τον δικο της..
Τοσο απλα...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Έτσι είναι τα πράγματα... κάποιοι απλά μένουν/με για πάντα στο μηδέν...
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.