Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Eγω σκεφτομαι που θα ειμαι αυριο τετοια ωρα.Σκέφτομαι πού θα είμαι την Τετάρτη τέτοια ώρα...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
πες πες σε λιγο θα το πιστεψω
moonlight
Διάσημο μέλος
Το κακό του να χεις γεννηθεί αγόρι με νοοτροπία κοριτσιού!
το κακο του να γεννηθεις κοριτσι με νοοτροπια αγοριου που το πας??
Burp
Δραστήριο μέλος
το κακο του να γεννηθεις κοριτσι με νοοτροπια αγοριου που το πας??
δν είναι πάντα κακό..
moonlight
Διάσημο μέλος
δν είναι πάντα κακό..
αχ καλο μου κοριτσι ειναι και παραειναι... θα το καταλαβεις μεγαλωνοντας
Burp
Δραστήριο μέλος
αχ καλο μου κοριτσι ειναι και παραειναι... θα το καταλαβεις μεγαλωνοντας
φθαριστώ..
Burp
Δραστήριο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως μου τη δίνει να ρχονται όλοι οικογενειακώς και να μπαστακώνονται στο μικρό μου διαμέρισμα, να ανακατεύουν τα πράγματα και να είναι τόσο χύμα!
Και καλά που η μάνα μου δε μου φέρνει αντίρρηση ποτε και για τίποτα. (είναι σα τα αρκουδάκια της αγάπης... άκακο! ) Την έχω στείλει να κοιμάται στο σπίτι της γιαγιάς μου!
Οι άλλοι δυό τους (αδερφός/πατήρ) είναι τελείως απρόσεκτοι και χύμα όταν έρχονται...
Ο ένας βγάζει ποτήρι να πιεί νερό, το αφήνει και μετά πιάνει άλλο και μετά άλλο. Ο γέροντας πάει μες τα ρούχα μου και κοιμάται και μόλις ξυπνήσει, καφεδάκι! ΜΠΑΑΑΑΜ ολη η ζάχαρη κάτω στο πάτωμα! Να τη σκουπίσει; Απαπαπα, κριτς κρατς μέχρι να τα σκουπίσω εγώ. "Μπαμπά έγινε τίποτα; - Όχι παιδί μου μην ανησυχείς, το ελέγχω"
Το κακό του να χεις γεννηθεί αγόρι με νοοτροπία κοριτσιού!
Αααααχχχχ....
Κοίτα να τους χαρείς όλους τους όσο τους έχεις ακόμη γερούς και δυνατούς.
Θα 'ρθουν κάποτε στιγμές (μετά από πολλάάάάά πολλά πολλά πολλά χρόνια, εύχομαι) που θα τα αναπολείς όλα αυτά και θα σου λείπουν... δεν ξέρεις πόσο πολύ θα σου λείπουν.....
Neraida
Επιφανές μέλος
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
Burp
Δραστήριο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
π.σ. όχι όλες ε , απλά να διαλέξεις - είπαμε να είμαστε καλοί σαμαρείτες αλλά όχι και θύματα
Burp
Δραστήριο μέλος
ε δν μου 'κάνεις και χάρη κιόλας..οφείλω όμως να σε ευχαριστήσω για τν γενναιοδωρία σου..
αντε cheers παίδες
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αααααχχχχ....
Κοίτα να τους χαρείς όλους τους όσο τους έχεις ακόμη γερούς και δυνατούς.
Θα 'ρθουν κάποτε στιγμές (μετά από πολλάάάάά πολλά πολλά πολλά χρόνια, εύχομαι) που θα τα αναπολείς όλα αυτά και θα σου λείπουν... δεν ξέρεις πόσο πολύ θα σου λείπουν.....
Μέχρι το Φλεβάρη που έφυγε ο παππούς μου, έλεγα: "Πω πω 102 χρονών όλο για την τράπεζα λέει και τα κατορθώματά του".
Θα είχα ακούσει 400 φορές -χωρίς υπερβολή- όλη την πορεία του προς τα σκήπτρα του τραπεζικού τομέα και δε συμμαζεύεται.
Τώρα... μακάρι να τα άκουγα άλλη μια φορά! Να βλεπα ξανά να καθόταν στο τραπέζι απέναντί μου και να έπιανε το μέτωπό του με κατεβασμένο το βλέμμα εκφράζοντας μια ανησυχία "δια την επαγγελματικήν αποκατάστασην των νέων σήμερα, με τους 300 μασκαράδες εκεί μέσα".
"Καημός μου, που δεν ακολούθησε κανένα παιδί το δρόμο μου! Να τελειώσεις παιδί μου τις σπουδές σου, να πιάσεις μια δουλειά και βράστους όλους! Ότι καταφέρεις, μόνος σου!" βλ: αναφερόμενος κυρίως σε συγγενείς αλλά και στο κατεστημένο των "μέσων".
Δε σε πρόλαβα για 4 μήνες ρε παππού, αλλά τα κατάφερα κι έτσι ο δρόμος που άνοιξες, θα συνεχιστεί από εμένα! Ο μόνος από όλους και μόνος ανάμεσα σε όλους!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
π.σ. βάλντερ ρισπέκτ
Burp
Δραστήριο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.