Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
kαι εγω θελω...θέλω να κάνω τρύπα στη μύτη αλλά σκέφτομαι, με πιστολάκι ή βελόνα...???
-----------------------------------------
να εκανα τατουαζ αυτο?στο εσωτερικο του χεριου?:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Kι εγώ που θα ψάξω τώρα;;;
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Πως σου ήρθε αυτό;Είναι ποτέ δυνατόν να μη λειτουργεί το Google;;;;
Kι εγώ που θα ψάξω τώρα;;;
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Tελειο ειναι! :no1:
να εκανα τατουαζ αυτο?στο εσωτερικο του χεριου?:xixi:
Τι συμβολιζει?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Την ώρα που το έγραψα δεν άνοιγε η σελίδα..Πως σου ήρθε αυτό;
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Ότι δεν σου ανοίγει,μπορείς να το τσεκάρεις μ'αυτό για να δείς αν έχει πρόβλημα το site η παίζει κάτι άλλο.Την ώρα που το έγραψα δεν άνοιγε η σελίδα..
https://downforeveryoneorjustme.com/
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Αυτά τα ανόητα ανθρωπάρια που είδα στον ηλεκτρικό και κατευθύνονταν προς το λιμάνι θέλουν πολύ ξύλο. Ήταν χαρούμενα και χαμογελαστά, πήγαιναν διακοπές και δεν τους ένοιαζε τίποτα. Θέλω να γίνω και εγώ ένα τέτοιο ανόητο ανθρωπάριο, και θα γίνω
Ανθρωποειδή.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Αυτά τα ανόητα ανθρωπάρια που είδα στον ηλεκτρικό και κατευθύνονταν προς το λιμάνι θέλουν πολύ ξύλο. Ήταν χαρούμενα και χαμογελαστά, πήγαιναν διακοπές και δεν τους ένοιαζε τίποτα. Θέλω να γίνω και εγώ ένα τέτοιο ανόητο ανθρωπάριο, και θα γίνω
Απλά άνθρωποι που έχουν ανάγκη από διακοπές και έχουν και δυνατότητα να τις κάνουν.Ανθρωποειδή.
Τους ζηλεύω αλλά δεν τους φθονώ.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο οίκος τελετών "το τετράπαχο σκουλήκι" σας παρουσιάζει την καλοκαιρινή του κολεξιόν, σάβανα δίχως τσέπες και μαξιλαροθήκες που δεν θέλουν άλλαγμα. 'Ολοι εκεί θα πάμε, τουλάχιστον ας πάμε μοδάτοι στον άλλο κόσμο.
Μια φιλη που ειχε παει ταξιδι στην Κρητη μου ειχε πει παλια, πως υπηρχε ενας οικος τελετων ονοματι "Πανηγυρακης", λογικα απο το επιθετο του ιδιοκτητη. Το σλογκαν του λοιπον στην ταμπελα του καταστηματος ηταν "με κεφι στον αλλο κοσμο!" Ελεος?!?!
Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει αυτο...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Μια φιλη που ειχε παει ταξιδι στην Κρητη μου ειχε πει παλια, πως υπηρχε ενας οικος τελετων ονοματι "Πανηγυρακης", λογικα απο το επιθετο του ιδιοκτητη. Το σλογκαν του λοιπον στην ταμπελα του καταστηματος ηταν "με κεφι στον αλλο κοσμο!" Ελεος?!?!
Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει αυτο...
πρόσ-χαρος χάρος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Και καλά που η μάνα μου δε μου φέρνει αντίρρηση ποτε και για τίποτα. (είναι σα τα αρκουδάκια της αγάπης... άκακο! ) Την έχω στείλει να κοιμάται στο σπίτι της γιαγιάς μου!
Οι άλλοι δυό τους (αδερφός/πατήρ) είναι τελείως απρόσεκτοι και χύμα όταν έρχονται...
Ο ένας βγάζει ποτήρι να πιεί νερό, το αφήνει και μετά πιάνει άλλο και μετά άλλο. Ο γέροντας πάει μες τα ρούχα μου και κοιμάται και μόλις ξυπνήσει, καφεδάκι! ΜΠΑΑΑΑΜ ολη η ζάχαρη κάτω στο πάτωμα! Να τη σκουπίσει; Απαπαπα, κριτς κρατς μέχρι να τα σκουπίσω εγώ. "Μπαμπά έγινε τίποτα; - Όχι παιδί μου μην ανησυχείς, το ελέγχω"
Το κακό του να χεις γεννηθεί αγόρι με νοοτροπία κοριτσιού!
moussee
Νεοφερμένος
εχει και τρομερη ζεστη......
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.