misslittledevil
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
να μπορούσα να σε δω για μία ακόμα φορά..να σε πάρω αγκαλιά και να μου χαΪδέυεις το χέρι,όπως συνήθιζες...να σε φιλήσω και να σου πω γι'ακόμα μια φορά πόσο πολύ σ'αγαπάω...να δω το χαμόγελό σου και ν'ακούσω τη φωνή σου...όπου και να πάω, ό,τι και να κάνω,σε κουβαλάω πάντα μαζί μου και ξέρω ότι με κοιτάς από'κει ψηλά και με προσέχεις..ότι μου στέλνεις φιλάκια και με αγκαλιάζεις..το ξέρω,γιατί το νοιώθω όταν το κάνεις..σε λατρεύω και μου λείπεις απίστευτα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος
ποτέ δεν ένιωσα φτηνή, κ πάντα ήξερα τι κάνω...
μόνο που τότε υπήρχες εσύ να μου κρατάς το χέρι για να μην φοβάμαι. τώρα θα τα καταφέρω μόνη; είσαι ο φύλακας άγγελός μου κ ξέρω ότι θα ξανακλάψω στην αγκαλιά σου, θα με κλείσεις στην αγκαλιά σου κ θα νιώθω ασφάλεια, θα νιώσω σημαντική... αλλά όχι τώρα, όχι ακόμα...κάποτε, σε κάποια φάση, μετά...
να είσαι πάντα εκεί φύλακα άγγελέ μου, κ να προσεύχεσαι για μένα όπως έκανες πάντα. κ γω εδώ θα είμαι, κ ας φαίνεται πως είμαι αλλού...
μόνο μην στεναχωριέσαι. μόνο λακουβίτσες θέλω. κ όταν με ρωτάς κ ψεύδομαι, ξέρεις εσύ πως να βρίσκεις την αλήθεια στα μάτια μου...
Giovanna
Επιφανές μέλος
οπως και εσυ ΔΕ ΧΑΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.-
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι δεν μου λειπεις. Δεν εχει να κανει με σενα. Εχει να κανει με ΜΕΝΑ. ΕΓΩ αισθανομαι μονη, ΕΓΩ αισθανομαι παγωμενη, ΕΓΩ αισθανομαι κενη.
ΕΓΩ γυριζω πισω καθε φορα που μου λες να βγουμε, που μου στελνεις μηνυμα να μου πεις οτι σου λειπω, που μου λενε οι φιλοι σου κατι για σενα. Παντα εγωιστρια ημουν, και ναι τωρα παλι θελω να γινει το δικο μου, να φυγεις απο μπροστα μου, να μη σε ξαναδω, να μην ξαναμαθω τιποτα για σενα γιατι το ξερω, ειναι θεμα χρονου μεχρι να βρεις καποια αλλη κι εγω αυτο δεν θα το αντεξω ΕΝΤΑΞΕΙ;;
Μοναχα να μαθαινω οτι εισαι καλα...
Υποθετω οτι απλα παιρνει λιγο χρονο να συνηθισεις στα καινουρια δεδομενα, οτι δεν υπαρχει καποιος με τον οποιο μπορεις να μιλησεις Ο,ΤΙ ωρα θες να του πεις Ο,ΤΙ μαλακια θες και θα σε καταλαβει. Εισαι μονη και καλα θα κανεις να συνηθισεις.
Και απο τη μια θες καποιον να ασχολεισαι για να σταματησει το μυαλο σου να γυριζει πισω αλλα απο την αλλη γιατι θυμωνεις τοσο με οσους σε πλησιαζουν; Γιατι αυτη η τσαντιλα και η αντιδραση;
Εχεις περασει και χειροτερα και δεν θα μασησεις τωρα. Μια φαση ειναι και θα περασει...
We'll float
take life as it comes
travel_lover
Διάσημο μέλος
Τοσο απαισια... Τοσος εγωισμος...
Οχι δεν μου λειπεις. Δεν εχει να κανει με σενα. Εχει να κανει με ΜΕΝΑ. ΕΓΩ αισθανομαι μονη, ΕΓΩ αισθανομαι παγωμενη, ΕΓΩ αισθανομαι κενη.
ΕΓΩ γυριζω πισω καθε φορα που μου λες να βγουμε, που μου στελνεις μηνυμα να μου πεις οτι σου λειπω, που μου λενε οι φιλοι σου κατι για σενα. Παντα εγωιστρια ημουν, και ναι τωρα παλι θελω να γινει το δικο μου, να φυγεις απο μπροστα μου, να μη σε ξαναδω, να μην ξαναμαθω τιποτα για σενα γιατι το ξερω, ειναι θεμα χρονου μεχρι να βρεις καποια αλλη κι εγω αυτο δεν θα το αντεξω ΕΝΤΑΞΕΙ;;
Μοναχα να μαθαινω οτι εισαι καλα...
Υποθετω οτι απλα παιρνει λιγο χρονο να συνηθισεις στα καινουρια δεδομενα, οτι δεν υπαρχει καποιος με τον οποιο μπορεις να μιλησεις Ο,ΤΙ ωρα θες να του πεις Ο,ΤΙ μαλακια θες και θα σε καταλαβει. Εισαι μονη και καλα θα κανεις να συνηθισεις.
Και απο τη μια θες καποιον να ασχολεισαι για να σταματησει το μυαλο σου να γυριζει πισω αλλα απο την αλλη γιατι θυμωνεις τοσο με οσους σε πλησιαζουν; Γιατι αυτη η τσαντιλα και η αντιδραση;
Εχεις περασει και χειροτερα και δεν θα μασησεις τωρα. Μια φαση ειναι και θα περασει...
We'll float
take life as it comes
θεε μου...
τώρα μπήκες κ στο μυαλό μου...
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
θεε μου...
τώρα μπήκες κ στο μυαλό μου...
Χαλια ειναι εδω μεσα, πρεπει να συγυρισεις!!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Maggie
Περιβόητο μέλος
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος
pantazis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
ποτε επιτελους θα βρω ποιος ειναι ο δικος μου δρομος?
Αυτόν τον ψάχνω κι εγώ..
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό μήνα να έχουμε!
travel_lover
Διάσημο μέλος
κ αν πνιγούμε;
αχ διλήμματα...
Maggie
Περιβόητο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ξεκίνα από μένα pls Που έχω περισσευάμενα κιλά! νι?θα σας φαω ολους ρε λεμε!
Σκέφτομαι..........
ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.