Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 18:55 Η Deutsch... Lover: #1 31-10-12 18:55 Γεια σας! Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; είτε στο σχολειό είτε κάπου αλλού; Πώς νιώσατε και τι κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Η Alma Libre: #2 31-10-12 21:16 Στη κατασκήνωση,όλοι ακούγανε Bieber και εγώ άκουγα Κλασσική ροκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #3 31-10-12 21:45 Πάλιν καὶ πολλάκις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. philimonas Νεοφερμένο μέλος Ο philimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο philimonas: #4 01-11-12 13:15 Πιες το γάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:30 Η prinCess.: #5 03-11-12 17:30 Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:32 Η Deutsch... Lover: #6 03-11-12 17:32 Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; είτε στο σχολειό είτε κάπου αλλού; Πώς νιώσατε και τι κάνατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:16 Η Alma Libre: #2 31-10-12 21:16 Στη κατασκήνωση,όλοι ακούγανε Bieber και εγώ άκουγα Κλασσική ροκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #3 31-10-12 21:45 Πάλιν καὶ πολλάκις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. philimonas Νεοφερμένο μέλος Ο philimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο philimonas: #4 01-11-12 13:15 Πιες το γάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:30 Η prinCess.: #5 03-11-12 17:30 Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:32 Η Deutsch... Lover: #6 03-11-12 17:32 Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη κατασκήνωση,όλοι ακούγανε Bieber και εγώ άκουγα Κλασσική ροκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:45 Ο Πατρεύς έγραψε: #3 31-10-12 21:45 Πάλιν καὶ πολλάκις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. philimonas Νεοφερμένο μέλος Ο philimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο philimonas: #4 01-11-12 13:15 Πιες το γάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:30 Η prinCess.: #5 03-11-12 17:30 Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:32 Η Deutsch... Lover: #6 03-11-12 17:32 Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάλιν καὶ πολλάκις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
philimonas Νεοφερμένο μέλος Ο philimonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2012 στις 13:15 Ο philimonas: #4 01-11-12 13:15 Πιες το γάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:30 Η prinCess.: #5 03-11-12 17:30 Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:32 Η Deutsch... Lover: #6 03-11-12 17:32 Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιες το γάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:30 Η prinCess.: #5 03-11-12 17:30 Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:32 Η Deutsch... Lover: #6 03-11-12 17:32 Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 17:32 Η Deutsch... Lover: #6 03-11-12 17:32 Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολειο... Οταν ολοι ηξεραν την ιστορια εκτος απο μια! (εμενα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Inartecubus Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2013 στις 22:10 Η Inartecubus: #7 29-03-13 22:10 νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νηπιαγωγειοο τα κοριτσακια επαιζαν με κουκλες και μαγειρευαν ενω εγω κα9ομουν εξω και κυλιομουν στις λασπες :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Απριλίου 2013 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #8 05-04-13 21:36 Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περσυ το καλοκαιρι σε ενα παρτυ ολες φιλε ντυμενες με γοβες φουστιτσες που ισα ισα καλυπταν τ απαραιτητα και βαμμενες λες και το make up με το eye liner ειχαν πεσει πανω τους και εγω με σκισμενο τζινακι μια αμανικη σταρακια λιγη μασκαρα και ελαχιστο μολυβι ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 11 Απριλίου 2013 στις 21:20 Η Dalian έγραψε: #9 11-04-13 21:20 η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μοναδική που κυκλοφορεί άβαφη στη σχολή, it seems. ε αφού βαριέμαι, τί να κάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:26 Η τρελή φιλόσοφος: #10 12-04-13 14:26 η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:32 Η Alma Libre: #11 12-04-13 16:32 Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν όλες γουστάρουν ψηλότερούς τους, τα έχουν με μεγαλύτερο, και εσύ τα έχεις και με κοντό και με μικρό, έστω και για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:19 Η τρελή φιλόσοφος: #12 12-04-13 18:19 εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 18:33 Η Alma Libre: #13 12-04-13 18:33 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: εγώ που είμαι ερωτευμένη εδώ και 6 μηνες,είναι συνομήλικος μου και παρότι δεν δείχνει ενδιαφέρον ΔΕΝ κανω "φασεις" με αλλους Click για ανάπτυξη... Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 08:59 Η Italian dream...: #14 24-04-13 08:59 Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 12:37 Η τρελή φιλόσοφος: #15 24-04-13 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιανουαρίου 2014 a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Kαι γι'αυτό νιώθεις σαν το γάλα που πνίγει τη μύγα; Click για ανάπτυξη... α; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: η μόνη που δεν κάνει δίαιτα και τρώει σα γουρούνι Click για ανάπτυξη... τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 13:17 Η a posse ad esse: #16 18-07-13 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... εγω θα δουλευα εκεινους που ακουνε Παολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 21:28 Η _fairygirl_: #17 18-07-13 21:28 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: τώρα πια η μόνη που κάνει δίαιτα και γυμναστική Click για ανάπτυξη... Και'γω. Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 17:37 Η Loony έγραψε: #18 19-07-13 17:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όλες σου οι φίλες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και΄συ είσαι ένα με το πάτωμα. Click για ανάπτυξη... + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 00:13 Η Aliona έγραψε: #19 21-07-13 00:13 Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάμπολλες φορές.. Τελευταία φορά μου ένιωσα έτσι..σε πορεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:33 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #20 21-07-13 11:33 συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
συνέχεια.. και στην παρέα μου ακόμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.